- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ay mali umarım bir an önce anne olursun, kilo verince şans daha da artar vücut düzene giriyor, fazla yağ hormonları bozuyor çünkü siz denemeye devam edinhee biz istiyok da olmuyo.biz de sizin gibi ilk üç sene istemedik,yani ben istemedim.sonra da olmadı zaten .şimdilik düşünmesenizde gene de kontrolden geçin derim kuzu.ne kadar erken kontrol olursa o kadar iyi kuzum.Allah dilediğin zamanda nasip eder inşallah
ben de eledim o ihtimali ama baharın anasının evine gitse şoför ev burası demez.eğer baharın kocası değil de kaynıysa ben diziyi izlemeyi bırakırımAnası zengin hayati yaşıyo zati..
Oluyo vorones oluyor menülerMenu bildirim
Sabah 10.00
1 haşlama yumurta
1 koz biber
1 kaşık ıspanak kavurma
4 siyah 3 yeşil zeytin
2 kk süzme peynir
4 tel kaşar peyniri
Domates
1kuru kayısı
Ara 1 kupa dibek kahve
Biraz k.üzüm 1 k.kayisi 1 ceviz
Aksam 18.30
1 tabak kabak yemeği
3 tavuk but haşlama
Yoğurt salata
Çay 20.00 1 k.kayisi bi avuç dut uzum 1 avuç çiğ fındık
Spor yok su 3 lt olur
Kızlar dünden beri bi duzelme var sanki genel olarak grubumuzdadüsününcakil80 in menüleri bile güzel asdfrddsdcdszddd
O kadan diyom yaniEki Görüntüle 2113594 sevinçten ağlıyorum
ben oluruna bıraktım uzun zamandır kuzum.kilo vermeye karar verince askıya aldım doktor işini.kilolarımı bi verim başlicaz tedavi sürecine inşallahAy mali umarım bir an önce anne olursun, kilo verince şana daha da artar vücut düzene giriyor, fazla yağ hormonları bozuyor çünkü siz denemeye devam edin
Ay ben de Selena Gomez gibi olcam yazın esip gececegim ay gaza mi geldim nedirYaz gelmeden fit olmak istiyorum tatile gideceğim yeni kıyafetler alacağım ins. Sıkıldım artık şu yaglardan
Bizim de tedavi süreci bekliyor diye ben alıştırdım kendimi bakalım.. kendiliğinden olursa çok şaşırırım (daha hiç denemedik)ben oluruna bıraktım uzun zamandır kuzum.kilo vermeye karar verince askıya aldım doktor işini.kilolarımı bi verim başlicaz tedavi sürecine inşallah
Kizlar insulin direnci olan var mi aranizda.
O göbekle biraz zor canım elini azıcık çabuk tut kizAy ben de Selena Gomez gibi olcam yazın esip gececegim ay gaza mi geldim nedir
Senin kocan esmermuBizim de tedavi süreci bekliyor diye ben alıştırdım kendimi bakalım.. kendiliğinden olursa çok şaşırırım (daha hiç denemedik)
Evet beyaz tenli siyah saçlı esmer denir mi bilemedim çocukken sarışınmışSenin kocan esmermu
Benşm var!!
Tek sevmediğim şey mantar
Böyyğğğ
Kız ne bileyim portekiz ya aklımda hep afrikali gibi canlandiydi çocuk melez olur dicektim çokmu cahilim neEvet beyaz tenli siyah saçlı esmer denir mi bilemedim çocukken sarışınmış
Niye kü?
Öyyyyyyyyyğ mantar altın soslu olsa da yenmezYa delisin sen söyle kori soslu tavuklu mantar yenmez mi offff
Selam kizlar.ben cok fena oldum.bugun köye gittik donerken eve de yaklasmisken bi mide bulantisi aldi beni.eve zor düştüm zorladim kusamadim o da basimidöndürdü bi de titreme geldi oturdum kaldim banyoda.yattim uzandim simdi daha iyiyim.
Menumu vereyim.
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalık
1 bardak sekersiz cay
Ara 13.30
1 elma
Ara 16.00
Yarim muz
10 15 kadar cig fındık
3 4 kavrulmus fındık
Aksam 18.00
5 yk kurufasulye
Bu saatten mideme bisey girmez.
Su 2 olmustur
Spor yok
N Nana
Herkese kucak dolusu sevgiyle
Eve yine geç geldim ama artık moralimi bozmayacagim
13.00
Öğlen bir toparlak ekmek tenis topu kadar
1 kaşık pancar salatası
1 kase küçük yeşil salata
5 tane zeytinyağlı sarma
Saat 18.00
Büyük pismanlik
Biscoti diye birşey ama çok inceydi ve hataydi diet galeta diye kandirdilar internette öyle olmadigini gördüm
3 yaprak
Aksam 21.00
4 adet köfte
Karışık yeşil salata
1 kozlenmis kırmızı biber
1 kase dereotu yoğurt
1 tane lavas
1 tane Kızılay elmalı soda
Spor 30 dakika yürüyüş
Bugün çok geç geldim ve cok yorgunum yarın telafi edeceğim
N Nana @begum75
Bu arada tartildim ve hazır olun cumaya derim fırtınalar
Kahvati yokKızlar menümü verim...
Sabah 1 incir yarım ceviz
Kahvaltı 13te
Tam tt ekmek ile tost
2 haş yumurta
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
akşam 15.30da..
1 servis kaşığı keşkek
1 servis kaşığı biberli,havuçlu kabaklı yoğurtlu bi meze
Yarım sigara böreği(oğlum yemedi)
Salata
1 kare çikolata
Bebek mevlidine gittik.. ondan öğünler saçma sapan oldu.. elimden geldikçe bu kadar dikkat ettim.. keşke masanın resmini atabilseydim
Birazdan belki 1 muz yerim gece acıkmamak için..
hepfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?