diyet kardeşliği

Bende öyleyim gözüm aç Benimde sıkılaşmam lazım abiye alacağım ama zamanım yok senin gibi spor yapmaya ya

Ben de oyleydim hayallerim vardı şimdi sıkıcı bir işim ve evliyim yani gezmeyi seven eşe de raziydim o da yok sade e 5 yıldız Otel yemek içmek uyumak
Cok sukur ki kocamdan hıc Şikayet etmedim yine dünyaya gelsem yine onla evlenirdim ama iste imkanlar zorluyor cocuk olunca gezılmıyor

Selamsız dalmışım.

Günaydın mutlu günleriniz olsun

Yazacak, çizecek, söyleyecek çok şey var elbet...
Bazen bişeylerin düzelmesi zordur, bazende imkansız.

Herşeyi kenara koydum da içimde kalan şeyleri hiçbir yere koyamadım.
Bıraktım öyle kalsınlar bi yerlerde.
Bu türküde burda kalsın.

Ausencia @MiuLego

Spor bugün ekle kuzum lütfen spor yapmadığımız sürece az yesekte sadece geçici bir kilo veriş oluyor vücut şekle girmiyor.Menü güzel lafım yok zaten yorumlamışlardır

Ben bilmem girmiştir bi yere
Özlendiniz hanımefendi ama

kuzum, ıspanak yumurta ile süt yoğurt yememeye çalış menü su azıcık artsın

pko nun sanrıları bunlar, ben de denemedim ama ben de öyle düşünüyorum
PKo lular hıc Öyle dusunmeyın doktor bana bebek istersen gelirsın tedaviye başlarız demişti bende PKo luyum 2 yas arayla iki cocugum var ustalık oglum 2 ayda kızım ıse tek denemede oldu Rabbim e bin sukur kısmet bu işler

Bende öyleyim gözüm aç Benimde sıkılaşmam lazım abiye alacağım ama zamanım yok senin gibi spor yapmaya ya
Inan senmi benmi kızın sabah uykusu iyi kocayı oğlanı sırayla gönderiyorum kızda tekrar uyuyor spora başlıyorum yoksa akşam yemeğinde n öncesine kalıyor ve evimi temizlemem lazım bugün çamaşırda var biraz ne yapalım mecbur aksıyor ama zayıflayıp bingil bingil olama. M giyecek kıyafetim kalmadı ya zayıflarım diye almaya almaya

Çay saatini biraz erkene alıp porsiyonu azaltsan azıcık daha çok iyi olacak değişim var yani lütfen hayallerimi yikma
Esraamm günaydın. Tamam dediklerini dikkate alıcam. Bugün . Ekşi gördüm kız. Ay nası mutlu etti.. vücut sasirtmak ise yaradı. Bu da erken kahvaltim nasıl. . Grisiniyı oglusum aldı bi ısırık yedim

Gunaydin kizlar,

If yontemi bende de ise yariyor ama su ara bozdugum icin surunuyorum . Yavas yavas gecicem yine o moda. Meyve filan da yemiyorsun degil mi?

Bende pkoyum canım henüz denemedik doktorlar dediğin gibi olmaz demiyor denemek gerek anlaşılmıyor herkeste etkisi başka kilo verdiğimde belirtilerin azaldığını gördüm ve reglilerim arası uzun olsa da ilaçsız olabiliyorum mesela öncesinde ilaçla oluyordu

İnşallah ulaşırsın hedefine canımBende istediğim kilodayım ama daha sıkı diri bir vücut istiyorum hem kız kardeşimin düğününe kadar hem tatil için

Yok canım ya spor um olsa keske

Kuzu benim pazartesi sporum vardı. Bulayım da yazayım

Kesinlikle kilo vermek cok etkili canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…