En önemlisi sağlık dediğin gibi..
Arada ses ver he unutma beni
Bende öyleyim gözüm aç@malipina da heveslendiydi düştün diye
canim önce leslie ile başladım ısındım ipi genelde 50 ili başlayıp 100 er devam ediyorum aralarında 30 sn dinleniyorum yürüyerek çok yorulduysan biraz uzatıyorum yürümeyi arkasindanda zumba sonra eşmedim tabi zorluyor biraz ama benim için vücut sikilasmasi çok önemli ya rakamdan ziyade
Doyuyorum kız ben benim kilo alma sorunum zaten midemin doymadı değil gözümün doymamasi karnim sissede yerdim ya
Kızlar iyi akşamlar .
Ben ise başlıyorum yarın
Artık gelemeye bilirim sürekli
Yeni bir yer
Alışma süreci , k.i.b
Arada bı selam vermeye gelirim
Cok sukur ki kocamdan hıc Şikayet etmedim yine dünyaya gelsem yine onla evlenirdim ama iste imkanlar zorluyor cocuk olunca gezılmıyorBen de oyleydim hayallerim vardı şimdi sıkıcı bir işim ve evliyim yani gezmeyi seven eşe de raziydim o da yok sade e 5 yıldız Otel yemek içmek uyumak
Spor bugün ekle kuzum lütfen spor yapmadığımız sürece az yesekte sadece geçici bir kilo veriş oluyor vücut şekle girmiyor.Menü güzel lafım yok zaten yorumlamışlardırKızlar çok alıntım var. Ama hiçç halim yok. O yüzden menümü bildirip yatıcam. Diziyi de izleyemedim zaten.
Sabah
Bir bardak limonlu su
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates , maydonoz , kıvırcık
2 yudum süt
Ara 14:30
1 fincan sütlü kahve
Akşam 19:30
1 kepçe domates çorbası
2 yumurta ile ıspanak
3 yk keten tohumlu yoğurt
Su 2 lt
Spor yok temizlik var.
@eflalim den özendim. Renkli menü yaptım.zor geldi bir daha yapar mıyım bilmem
hepfit nehirnil111
Özlendiniz hanımefendi amaBen bilmem girmiştir bi yere
PKo lular hıc Öyle dusunmeyın doktor bana bebek istersen gelirsın tedaviye başlarız demişti bende PKo luyum 2 yas arayla iki cocugum var ustalık oglum 2 ayda kızım ıse tek denemede oldu Rabbim e bin sukur kısmet bu işlerkuzum, ıspanak yumurta ile süt yoğurt yememeye çalışmenü su azıcık artsın
pko nun sanrıları bunlar, ben de denemedim ama ben de öyle düşünüyorum
Inan senmi benmi kızın sabah uykusu iyi kocayı oğlanı sırayla gönderiyorum kızda tekrar uyuyor spora başlıyorum yoksa akşam yemeğinde n öncesine kalıyor ve evimi temizlemem lazım bugün çamaşırda var biraz ne yapalım mecbur aksıyor ama zayıflayıp bingil bingil olama. M giyecek kıyafetim kalmadı ya zayıflarım diye almaya almayaBende öyleyim gözüm açBenimde sıkılaşmam lazım abiye alacağım ama zamanım yok senin gibi spor yapmaya ya
Esraamm günaydın. Tamam dediklerini dikkate alıcam. Bugün . Ekşi gördüm kız. Ay nası mutlu etti.. vücut sasirtmak ise yaradı. Bu da erken kahvaltim nasıl. . Grisiniyı oglusum aldı bi ısırık yedimÇay saatini biraz erkene alıp porsiyonu azaltsan azıcık daha çok iyi olacak değişim var yani lütfen hayallerimi yikma
Gunaydin kizlar,Ben yemekten yarim saat sonra hareketli olmaya calisiyorum adim hareketi ile en kotu o insulini dengeleyici oldugu soulendi. Yemekyen sonra oturmamak gerekiyormus bi de if yontemi ben de ise yaradi 204 e dustu degerim 16 saat birsey yemiyorum bi de protein eklemeye calisiyorum ogun yanina. Ama en iyi care hareket her ogun sonrasi hafif hareket hepsi aynisini soyluyor ilactan daha faydaliymis. Son tahlilimde daha da dusmus olursa yaptiklarimi anlatirim basardim demektir. 330 dan dustu 204 e
Bende pkoyum canım henüz denemedik doktorlar dediğin gibi olmaz demiyor denemek gerek anlaşılmıyor herkeste etkisi başkaPKo lular hıc Öyle dusunmeyın doktor bana bebek istersen gelirsın tedaviye başlarız demişti bende PKo luyum 2 yas arayla iki cocugum var ustalık oglum 2 ayda kızım ıse tek denemede oldu Rabbim e bin sukur kısmet bu işler
Inan senmi benmi kızın sabah uykusu iyi kocayı oğlanı sırayla gönderiyorum kızda tekrar uyuyor spora başlıyorum yoksa akşam yemeğinde n öncesine kalıyor ve evimi temizlemem lazım bugün çamaşırda var biraz ne yapalım mecbur aksıyor ama zayıflayıp bingil bingil olama. M giyecek kıyafetim kalmadı ya zayıflarım diye almaya almaya
Yok canım ya spor um olsa keskeEki Görüntüle 2113940
Fırtınalar spor yapanları tenzih ediyorum ama bu şekilde yenemeyiz ki çok az sporlar hadi fırtınalığınızı gösterin bugün sağlam sporlarla gelelim ki yarında iner o spor şişkinliği cumaya harika bir rakam görürüz
@Floweroflife @hippotalamus @tevafuk55Cutemom007 @Sidelya95 Esra_4378 hepfit bakın bakalım eksik gedik var mı fırtınalar
vorones @Antepia27 @smykmy @derunehatun @Efser kızlar fırtınalardasınız haberiniz var mı sporlarınız var da beni mi etiketlemiyorsunuz
Sensin o ballı çörek
Yok canım ya spor um olsa keske
Yok gelmez daha
Kuzu benim pazartesi sporum vardı. Bulayım da yazayımEki Görüntüle 2113940
Fırtınalar spor yapanları tenzih ediyorum ama bu şekilde yenemeyiz ki çok az sporlar hadi fırtınalığınızı gösterin bugün sağlam sporlarla gelelim ki yarında iner o spor şişkinliği cumaya harika bir rakam görürüz
@Floweroflife @hippotalamus @tevafuk55Cutemom007 @Sidelya95 Esra_4378 hepfit bakın bakalım eksik gedik var mı fırtınalar
vorones @Antepia27 @smykmy @derunehatun @Efser kızlar fırtınalardasınız haberiniz var mı sporlarınız var da beni mi etiketlemiyorsunuz
Kesinlikle kilo vermek cok etkili canımBende pkoyum canım henüz denemedik doktorlar dediğin gibi olmaz demiyor denemek gerek anlaşılmıyor herkeste etkisi başkakilo verdiğimde belirtilerin azaldığını gördüm ve reglilerim arası uzun olsa da ilaçsız olabiliyorum mesela öncesinde ilaçla oluyordu
İnşallah ulaşırsın hedefine canımBende istediğim kilodayım ama daha sıkı diri bir vücut istiyorum hem kız kardeşimin düğününe kadar hem tatil için
Esraamm günaydın. Tamam dediklerini dikkate alıcam. Bugün . Ekşi gördüm kız. Ay nası mutlu etti.. vücut sasirtmak ise yaradı. Bu da erken kahvaltim nasıl. . Grisiniyı oglusum aldı bi ısırık yedimEki Görüntüle 2113946
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?