diyet kardeşliği

İf yöntemi ne ki.

Yeme saatlerini duzenledigin bir yontem. Belli aralikkarda sadece kalorisiz icecek serbest oluyor. Ornegin benim kendime uyvuladigim oglen 13.00 ile 21.00 arasi besin tuketiyorum bu bazen is cikisima gore 22.00 e sarkabiliyor. Geri kalan saatlerde sadece su cay kahve bitki cayim var. Yemek yedigim saatlerde dietisyenin verdigi listeyi uyguluyorum
Diger turlu isten gec geldigim icin aksami normal diette basarili olamiyorum.

Harikasın canım sporların dehşet güzel fakat ip falan çok zorlamasın bacaklarına dikkat et her gün uzun süre atlama Yemeklerin bana az geliyor ama doyduğun için nasıl muhteşem inanamıyorum

Afiyet olsun ballı çörekcik işte senin menün çok güzelpalukları yemişsinsaçlarını da güle güle kullan bir resim isterim

Fırtınalar spor yapanları tenzih ediyorum ama bu şekilde yenemeyiz ki çok az sporlar hadi fırtınalığınızı gösterin bugün sağlam sporlarla gelelim ki yarında iner o spor şişkinliği cumaya harika bir rakam görürüz

Floweroflife hippotalamus tevafuk55 @Makbule007 @Sidelya95 Esra_4378 hepfit bakın bakalım eksik gedik var mı fırtınalar

vorones Antepia27 smykmy @derunehatun Efser kızlar fırtınalardasınız haberiniz var mı sporlarınız var da beni mi etiketlemiyorsunuz

Son düzenleme:
Kötü yola düşmedim merak etme

Çok esnek çok kaslı ama ince yapacakmış beni diyollaaaa
malipina da heveslendiydi düştün diye
canim önce leslie ile başladım ısındım ipi genelde 50 ili başlayıp 100 er devam ediyorum aralarında 30 sn dinleniyorum yürüyerek çok yorulduysan biraz uzatıyorum yürümeyi arkasindanda zumba sonra eşmedim tabi zorluyor biraz ama benim için vücut sikilasmasi çok önemli ya rakamdan ziyade
Doyuyorum kız ben benim kilo alma sorunum zaten midemin doymadı değil gözümün doymamasi karnim sissede yerdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…