Yürü be yasemin su tirt kasirgalara yüzümüzü eğdirme ben senin telafi edeceğine inanıyorum 2 gundurde diyetinde iyi gidiyorFoto çekip atıcam görürün diye inceeecikten kesicem kremasını da sıyıracam üstünden
Benim menüme bak merak ettim yorumunuBen ayakta , herkes uyuyoruuuu! Gideyim @igdedali nin bı menüsünü bulayım , belki kaçamak neyinnn yapmıştır ona sararım
Girdiği yerden çıksın söyle ona, biz burada kilo verirken onun ne işi var oradaBen bilmem girmiştir bi yere
Hep o 1 seferle basliyor bak alkoliklere 1 sefer diyorlar sonu gelmiyor
Canım biraz kendimi toparlamam lazım dedi, gelecek toparlaninca dimi
Çay saatini biraz erkene alıp porsiyonu azaltsan azıcık daha çok iyi olacak değişim var yani lütfen hayallerimi yikmaayy sahi mi. ,)cuma günü eksi gelmese bile hata yapmamak güzel .
Yok kuzum bundan sonra akıllandım, bak hiç kacamaksiz devam ediyorum
Canım biraz kendimi toparlamam lazım dedi, gelecek toparlaninca dimiBonus
Daha dur yeni başladık
Giz nörüyonuz sizNe çekti şu fılavır bizden bee
İf yöntemi ne ki.
Manevi anlamda fena destek olurum benZayıf halinle hiç sanmıyorum soul çelimsizsindir sen nerde beni toparlayacan
Işte ogrende uygulamasi sıkıntılı evde direk olması lazım kursta öğren ama evden tekrarlarini yapman lazim
Harikasın canım sporların dehşet güzel fakat ip falan çok zorlamasın bacaklarına dikkat et her gün uzun süre atlamaSabah
Tavada kaşarlı yumurta peynir 3 biber domates sos
Ara süt 2 kaşık çorba (kıza içirmek için ayarlarken bakmam gerekti)
Akşam
1yk nohut
2yk patlicanli kıymalı yemek
Yogurtlu marul salata normal yesillikli salata
Spor
2000 ip @igdedali atlayınca ben de özendim
15 dk leslie ısınmak için az yaptim
15dk zumba
nehirnil111 hepfit @begum75
@Lunyanehirnil111 Esra_4378 Floweroflife
Menumu seyedeyim
Sabah (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin çeşitleri
1 tatli kaşığı kayisi mermalati (az sekerli)
Öğlen (12:00)
Tas kebap
1 dilim ekmekgin kenarlari
Ara öğün (15:45)
Yarim ayva
Aksam (19:00)
15 tane istavrit baligi (kizartma)
Salata
Su 2 litreyi geçmiştir
Spor yok (sacimi boyadim anca bitti isim biraz dinlencem)
Manevi anlamda fena destek olurum ben
Ayrıca inan benimde gidişat iyi değil, spor salonuna cuma günü başlıyorum.
En önemlisi sağlık dediğin gibi..Başla inş çok faydası olur. Sadece zayıflamak için değil sağlıklı beden için hareket şart.
Sağol inceliğin içinde
Kötü yola düşmedim merak etme
Çok esnek çok kaslı ama ince yapacakmış beni diyollaaaa
canim önce leslie ile başladım ısındım ipi genelde 50 ili başlayıp 100 er devam ediyorum aralarında 30 sn dinleniyorum yürüyerek çok yorulduysan biraz uzatıyorum yürümeyi arkasindanda zumba sonra eşmedim tabi zorluyor biraz ama benim için vücut sikilasmasi çok önemli ya rakamdan ziyadeHarikasın canım sporların dehşet güzel fakat ip falan çok zorlamasın bacaklarına dikkat et her gün uzun süre atlamaYemeklerin bana az geliyor ama doyduğun için nasıl muhteşem inanamıyorum
Afiyet olsun ballı çörekcik işte senin menün çok güzelpalukları yemişsin saçlarını da güle güle kullan bir resim isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?