genelde erkekler öyle söylüyo zaten.geçen biri dediydi çok çökmüşün kız diye.bi kadına öyle mi söylenir be diye parladım adamaBana hep diyorlar zayıflayıncadaha geçen hafta eltim dedi sinir olduğumu bile bile
beni ödemlerimle başbaşa bırakınAmanın çarşamba
Cumaya ne kaldi
Maydunuz yiyon mu? Yarımşar demet ye sabah akşambeni ödemlerimle başbaşa bırakın
davul gibi karnım
08:30
1 minik dilim beyaz peynir
1 minik dilim kaşar peynir
Yarim domates-marul
12:30
Haşlanmış but 2 tane
Salata
18:30
1 kase balkabağı çorbası
20:00 sporun ardından süt içerim 1 bardak
Spor:30 dakika eliptik =120 p
30 dakika kalça bacak = 90 p
Toplam=210 pnehirnil111
Su en az 3 lt
@Lunyaigdedali Floweroflife
Ahahha güzel beddualı duaGünaydın kızlar
Neşeniz çok ,porsiyonlarınız az olsun ,boğazınızdan fazla lokma geçmesin,canınız hiçbir cısı istemesin bugün
Beddua gibi oldu be bu dilekler de
Bence de bilmiyorlargenelde erkekler öyle söylüyo zaten.geçen biri dediydi çok çökmüşün kız diye.bi kadına öyle mi söylenir be diye parladım adama
nasıl konuşulacağınu bilsinler kadınlarla
Bende bu sabah + geldim regli gecikti dün gelmeliydi baş ağrım bel ağrım oldu ama kendi yokbeni ödemlerimle başbaşa bırakın
davul gibi karnım
08:30
1 minik dilim beyaz peynir
1 minik dilim kaşar peynir
Yarim domates-marul
12:30
Haşlanmış but 2 tane
Salata
18:30
1 kase balkabağı çorbası
20:00 sporun ardından süt içerim 1 bardak
Spor:30 dakika eliptik =120 p
30 dakika kalça bacak = 90 p
Toplam=210 pnehirnil111
Su en az 3 lt
@Lunyaigdedali Floweroflife
İyiyim canımAhahha güzel beddualı duaNasılsın Deynebim
maydonoz yeeAhahha güzel beddualı duaNasılsın Deynebim
Bence de bilmiyorlar
Bende bu sabah + geldim regli gecikti dün gelmeliydi baş ağrım bel ağrım oldu ama kendi yokhep bana bunu yapıyor cuma oyunu oynuyor bana
Afiyet olsun canım sporun çok iyi menünde güzel ama sabah daha sağlam yapmanı öneririm çünkü günün geri kalanı az yiyorsun mesela zeytin yeseydin haşlanmış yumurta olabilirdi süt ekleyebilirdin en azından tok tutardı akşam sadece çorba inşallah doyurur seni
Daha once de soyledim bu kulaklar kocadan gaffur gibi olmuşsun cümlesini iltifat olarak duydu baska biseye sasirmiyorumgenelde erkekler öyle söylüyo zaten.geçen biri dediydi çok çökmüşün kız diye.bi kadına öyle mi söylenir be diye parladım adama
nasıl konuşulacağınu bilsinler kadınlarla
aman onlar kendilerine baksınDaha once de soyledim bu kulaklar kocadan gaffur gibi olmuşsun cümlesini iltifat olarak duydu baska biseye sasirmiyorum
İyiyim canım
Dün giremedim ,sayfalar açılmıyordu ,misafir olarak girdim çoğunlukla,okuyup ta yazamamanın ne kadar zor olduğunu anladım
maydonoz yee
Çok güzel canim gayet sağlıklı akşamı da kazasız atlat bakalim bende abimlere gidecegimEsraamm günaydın. Tamam dediklerini dikkate alıcam. Bugün . Ekşi gördüm kız. Ay nası mutlu etti.. vücut sasirtmak ise yaradı. Bu da erken kahvaltim nasıl. . Grisiniyı oglusum aldı bi ısırık yedimEki Görüntüle 2113946
Yok canım tesettürlü değilim benÇok güzel canim gayet sağlıklı akşamı da kazasız atlat bakalim bende abimlere gidecegim
Günaydınmalipina
nehirnil111 sen kapalimiydin canim bir iki arkadaş soylemisti
Spor bugün ekle kuzum lütfen spor yapmadığımız sürece az yesekte sadece geçici bir kilo veriş oluyor vücut şekle girmiyor.Menü güzel lafım yok zaten yorumlamışlardır
Eki Görüntüle 2113943
[/QUOTE]Nehirim bu hafta erken bahar temizliğine başladım kuzum spor yapamacağım galiba. Bu haftalık beni mazur görün olur mupazardan itibaren başlayacağım inşallah.
Ama akşama pertim çıkıyor emin ol hareketsiz geçirmiyorum günü
Eki Görüntüle 2113943
Kızzz buna bakmaktan kolay ne var öp geçer zu ha ha
Sağlıklı zayiflayinca niyeBana hep diyorlar zayıflayıncadaha geçen hafta eltim dedi sinir olduğumu bile bile
günaydın canımÇok güzel canim gayet sağlıklı akşamı da kazasız atlat bakalim bende abimlere gidecegim
Günaydınmalipina
nehirnil111 sen kapalimiydin canim bir iki arkadaş soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?