diyet kardeşliği

Bana hep diyorlar zayıflayınca daha geçen hafta eltim dedi sinir olduğumu bile bile
genelde erkekler öyle söylüyo zaten.geçen biri dediydi çok çökmüşün kız diye.bi kadına öyle mi söylenir be diye parladım adama
nasıl konuşulacağınu bilsinler kadınlarla

08:30
1 minik dilim beyaz peynir
1 minik dilim kaşar peynir
Yarim domates-marul

12:30
Haşlanmış but 2 tane
Salata

18:30
1 kase balkabağı çorbası

20:00 sporun ardından süt içerim 1 bardak

Spor:30 dakika eliptik =120 p
30 dakika kalça bacak = 90 p
Toplam=210 p nehirnil111
Su en az 3 lt

@Lunya igdedali Floweroflife

afiyet olsun
bal kabağı çorbasını çok merak ediyorum,denemek istiyorum
tarifini verirmisin? birde önerirmisin?

Günaydın kızlar
Neşeniz çok ,porsiyonlarınız az olsun ,boğazınızdan fazla lokma geçmesin,canınız hiçbir cısı istemesin bugün
Beddua gibi oldu be bu dilekler de
Ahahha güzel beddualı dua Nasılsın Deynebim
genelde erkekler öyle söylüyo zaten.geçen biri dediydi çok çökmüşün kız diye.bi kadına öyle mi söylenir be diye parladım adama
Bence de bilmiyorlar
beni ödemlerimle başbaşa bırakın
davul gibi karnım
Bende bu sabah + geldim regli gecikti dün gelmeliydi baş ağrım bel ağrım oldu ama kendi yok hep bana bunu yapıyor cuma oyunu oynuyor bana

Afiyet olsun canım sporun çok iyi menünde güzel ama sabah daha sağlam yapmanı öneririm çünkü günün geri kalanı az yiyorsun mesela zeytin yeseydin haşlanmış yumurta olabilirdi süt ekleyebilirdin en azından tok tutardı akşam sadece çorba inşallah doyurur seni

maydonoz yee

Daha once de soyledim bu kulaklar kocadan gaffur gibi olmuşsun cümlesini iltifat olarak duydu baska biseye sasirmiyorum

Çok güzel canim gayet sağlıklı akşamı da kazasız atlat bakalim bende abimlere gidecegim

Günaydın malipina
nehirnil111 sen kapalimiydin canim bir iki arkadaş soylemisti

Tek mesajda derdimi anlattııım anlattım.. Yoksa sayfa yüklenene kadan ben yaşlanır bunarım ne yazacağımı unuturum gibi geliyor...
hepfit datlım menün güzel beğendimmm
@Lunya kız sıkma canını senin için kaçamak yaparım. -200 deyim sonuçta almam lazım

Spor bugün ekle kuzum lütfen spor yapmadığımız sürece az yesekte sadece geçici bir kilo veriş oluyor vücut şekle girmiyor.Menü güzel lafım yok zaten yorumlamışlardır
Eki Görüntüle 2113943

Nehirim bu hafta erken bahar temizliğine başladım kuzum spor yapamacağım galiba. Bu haftalık beni mazur görün olur mu pazardan itibaren başlayacağım inşallah.
Ama akşama pertim çıkıyor emin ol hareketsiz geçirmiyorum günü

Eki Görüntüle 2113943 [/QUOTE]

[/QUOTE]
Tamam canım benim ne yapalım bu hafta böyle idare edeceğiz ev işini bilirim benimde başımda var ama haftaya tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…