diyet kardeşliği

Kuzu benim pazartesi sporum vardı. Bulayım da yazayım
Fırtına unutma
Kesinlikle kilo vermek cok etkili canım
Aynen canım doktor da onu söylemişti gerçekten işe yaradı sağlıklı beslenmek bu hastalığın en doğru yanı
Günaydın, sanırım uyandım
Günaydın mali kahve ısmarlayayım mı açsın uykunu

Ekledim kuzum

Ay mali umarım bir an önce anne olursun, kilo verince şans daha da artar vücut düzene giriyor, fazla yağ hormonları bozuyor çünkü siz denemeye devam edin

Canım men 130 kilolarda hamile kaldım 144 civarında kiloyla dogurdum yaş 40 di
Dr menim kadar kilolu dogurttunmu dedim
Senin kadar kilolu birinin hamile kalması cok zor dedi
Şimdi 6 yaşında kuzucuk

Mende bugün diziyi internet indiripl
İzliyorum inşallah

Ben de oyleydim hayallerim vardı şimdi sıkıcı bir işim ve evliyim yani gezmeyi seven eşe de raziydim o da yok sade e 5 yıldız Otel yemek içmek uyumak

Ooo en sevdiğim tatil yemek yok temizlik yok

Herkese gunaydinnn

Uykum vaaaarrrrrrrr

Tartida güzel eksi gördümmmmmmm

Pko lu arkadaslar ta ilk gününden beri neredeyse hic duzenli regl olmadım zatiflatinca biraz duzene girse de o bile 2 gun erken 3 gün gec seklinde bi duzen olurdu.hamilelikten once maksimum 75 kiloyu görüp diyete baslamistim ve 71 kiloyken denedigim ilk ayda hamile kaldim.1 hafta arayla evlendigimiz saati saatine regl olan arkadasimin sebepsiz 1 sene boyunca olmadi. Benim oglum onun kizindan büyük simdi :) nasip isi bu isler kimse bilemez ne olacagini.
Tavsiyem şu olur ki cocuk dusunmeye baslamadan doktora gidip rutin kontrollerinizi yaptirin.sonra aylarca deneyip olmayinca olan bosa giden aylariniza oluyor.

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Antep'te gün aynadi yağmur lu hava
Bugün büyük temizliğe başlamıştım malum inşallah mevlum okutucam
Dün mutfak dolapları nin ancak yarısını yaptım bugün bitiricem inşallah
Hepimize kolay gelsin

Mrb kızlar Benide aranıza alın zayıflamak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…