diyet kardeşliği

Canım ben yeni adapte oluyirum ama bugün 1 saat yuruyusum var
Ya birde senin etiket doğru olduğu halde benim bildirimlerde çıkmadı neden acaba şans eseri gezinirken buldum hepfit sen beni hiç etiketledin mi
Canım acaba ayarlarından etiketlendiğinde bildirim gelsin kısmını kapattın mı bir kontrol et istersen öyledir büyük ihtimal
Sen fırtınasın sen korkma
Bir tırstım yani
Afiyet olsun canım menü güzel spor çok iyi
Begüşüm bugüne biraz karbon yüklenmiş ama çarşamba günü o yüzden bugün eritirsin bugün sebze ya da protein beslenmeye çalış derim kuru fasulye tarhana bugün yersen karbon engeller seniEliptiğine laf yok zaten
Afiyet olsun canım çok güzel menünyürüyüşlerin normal yürüyüş değil mi tempoluysa puan hesaplaması başka çünkü
Yine harika bir Esracık menüsü sporu
Spora bak be kasırgada mısın sen yüreğime indi şuan begum75
nehirnil111
2 mil Leslie(90 puan)
Ardından
30 dakika tam tempolu koşu(120 puan)
Çarşamba sporu toplam: 210 puan
Ekledim canım çok güzel
Bana emeği geçen @MiuLego @Ausencia @Whiteblacklife begum75 nehirnil111 ve bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hakkkınız geçti haklarınızı helal edin

Canım inşallah koruma da çok başarılı olursun helal olsun ne demek sende bize et Tebrik ederimBuradan gitme ama gel olur mu korumada daha başarılı olursun

Bana emeği geçen @MiuLego @Ausencia @Whiteblacklife begum75 nehirnil111 ve bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hakkkınız geçti haklarınızı helal edin

kuzum,hedefe ulaşmış olabilirsin ama hemen gitme,bisürede koruma için kal derim

Günaydınlar efenim Çok yorgunum annemlerin evi taşıyoruz dün biraz yaptık bugün daha da zorlu

oyy kıyamam,Allah kolaylık versin kuzucum

Ay sabahin köründe annem babam resmen sagdan soldan saldirdi yeter zayiflama yuzun bembeyaz olmus hemen doktora git tahlil yaptir hasta olacaksin...
Baba makyajimi silmeden yatmisim gözümün etrafi mor olmus ondan yuzum beyaz gozukuyodur hem ben zaten beyaz tenliyim diyorum ama yemiyor

Ooo turşular pekmezler, beni etiketlemedin birde hı

Gunaydin kelebeğim nasılsın diyetisyen menunu gordum baya dolu dolu baslayabıldın mı bakalim
Canim eksikler var evde hafta sonu alisveris yapip daha duzenli basliycam. Ama suan eldekilerle de başladım sayılır. Hafta sonu bütünleme sonavlarim ve katilacgaim bi organizasyon var baya oluyor ayarlayali ona sebeb hafta sonu gelemeyebilirim. Birde esimde pzrtesi gelicek diyetisyene ayni gün baslayalim dedi

Sağol canım benim hiç taşınma olmadı kendi evleri olduğu için o yüzden ilk defa yaşıyoruz ne çok detaylı eşya varmış

Sağol ballı çörekim
Ayyy Öyle olunca cok ıvır zıvır eşya cıkar ben 4 kere taşındım urfada her seferinde poset poset eşya attım hele annenin biriktirme huyu varsa ki genelde annelerin vardır kavanozlar yogurt kapları

Anladım tatlım sen yine de dikkatli beslen daha pazartesiye var kiz uc gun uc gundur

Çok geçmiş olsun canım

Ben de yağdan asla kısmam.ben de yağ yiyerek kilo veriyorum çevremdekiler duyunca çok şaşırıyolar. Kaymağın da masum olduğu ispatlandı onu da yerim
Bende yağı hiç kısmam eskiler yağ ile besleniyormus bizden sağlıklılar.

Dün çok süt icmistim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…