- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Havanizi seviyorum sizin ama sizinti hos olmamis . Bir daha gelmem.
Canim ocağa havayı köy üzerine yat öyle erirGunaydin hanimlar @masumm u gordum Bı yerlerde nasılsın kuzum
@hepfıt 59.9 İÇİN 600 gr var onu bugun erıtmelıyım ama nasıl
Canım acaba ayarlarından etiketlendiğinde bildirim gelsin kısmını kapattın mı bir kontrol et istersen öyledir büyük ihtimalCanım ben yeni adapte oluyirum ama bugün 1 saat yuruyusum var
Ya birde senin etiket doğru olduğu halde benim bildirimlerde çıkmadı neden acabaşans eseri gezinirken buldum hepfit sen beni hiç etiketledin mi
Bir tırstım yaniSen fırtınasın sen korkma
Afiyet olsun canım menü güzel spor çok iyiMenu paylaşımı
Sabah 2 has yumurta 2 kivi 10 badem domates salatalik
Oglen 1 kase salata 1 kase yogurt 3 köfte 3 yk kara buğday
Ara 1 elma 1 bardak kefir 2 ceviz
Aksam 3 köfte kadar tavuk 2 kepçe mercimek çorbası 1 bardak ayran
Spor 45 dk pılates
Su 3 lt
hepfit nehirnil111
Begüşüm bugüne biraz karbon yüklenmiş ama çarşamba günü o yüzden bugün eritirsin bugün sebze ya da protein beslenmeye çalış derim kuru fasulye tarhana bugün yersen karbon engeller seni@Lunyanehirnil111 Esra_4378 @igdedali
Sabah (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin çeşitleri
Ispanak maydanoZ
3 tam ceviz
1 tatli kaşığı kayısı marmelati ( az sekerli)
Öğlen (12:00)
Ispanak yemegi
3-4 kasik domates çorbasi
Biraz peynir 3 zeytin
Ara öğün (13:30)
10 tane siyah üzüm
Ara ogun (16:00)
1 fincan sut
1 elma
Akşam (19:15)
2 kepce tarhana çorbası
2 servis kaşığı kuru fasulye
Ayran
Salata
Su: 2 litreyi geçti
Spor simdi eliptik yapicam
Afiyet olsun canım çok güzel menünhepfit nehirnil111 @Lunya begum75
Menü vereyim
Sabah ılık.limonlu su
Kahv: 2 yumurta az maydanoz ile salata
3 zeytin ve salatalık
Ara sade kahve 2 ceviz
Ögle 12.00: 1.5 kepçe çorba
4 kaşık soğan kavurma
Ve salata
Akşam 18.00: 6 kaşık kadar bamya yemeği
4 kaşık Yoğurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Yine harika bir Esracık menüsüSabah
Soğanlı yumurta peynir zeytin domates sos
Ara 2 dilim portakal bir kase yoğurt
Ara süt 15 fıstık
Akşam
Bir tabak güveçte et salata koz biber ev yapımı şekersiz limonata çay bardağı ile
Spor
3 mil leslie
100 ip
nehirnil111 hepfit begum75
Spora bak be kasırgada mısın sen yüreğime indi şuanTekrar deniyorum... Eğer bu kez de olmazsa okkalı bi küfür yazacam o kesin yüklenir bak. Sonra neden üslup bozdum... Neysem başlıyorum
Uyanınca(05:00)
1 muz
1 çay bardağı süt
Kahvaltı(06:00)
Mantarlı omlet (2 yumurta)
1 kk urfa peyniri
10 zeytin
boool ama epey boool yeşillik
birkaç telaşlı fındık tanesi
Öğle(12:00)
1 kepçe mercimek çorba
zeytinyağlı pırasa
yoğurt
Akşam(17:00)
tavuk köfte
ayran
yeşil salata
kereviz salatası
Ara(21:00)
yorgunluk gayfesi
1 hurma
Su: çoh
Spor: ondan da çoh
Sabah:
1000 ip: 200
35 dk callan: 105
İş dönüşü:
50 dk yağmurda ıslanmacalı tempolu yürüyüş: 150
Akşam:
1000 ip: 200
30 dk bölgesel: 90
Toplam: 745 point
nehirnil111
hepfit
@Lunya
Ekledim canım çok güzelnehirnil111
2 mil Leslie(90 puan)
Ardından
30 dakika tam tempolu koşu(120 puan)
Çarşamba sporu toplam: 210 puan
Bana emeği geçen @MiuLego @Ausencia @Whiteblacklifebegum75 nehirnil111 ve bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hakkkınız geçti haklarınızı helal edin
Erir mı acep ben bunu bir deneyeyimCanim ocağa havayı köy üzerine yat öyle erir
Oyyy ev tanımak zor ıs allah kolaylık versin canımGünaydınlar efenimÇok yorgunum annemlerin evi taşıyoruz dün biraz yaptık bugün daha da zorlu
Gunaydin kelebeğim nasılsın diyetisyen menunu gordum baya dolu dolu baslayabıldın mı bakalimGünaydınlar
Bana emeği geçen @MiuLego @Ausencia @Whiteblacklifebegum75 nehirnil111 ve bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hakkkınız geçti haklarınızı helal edin
Günaydınlar efenimÇok yorgunum annemlerin evi taşıyoruz dün biraz yaptık bugün daha da zorlu
Ooo turşular pekmezler, beni etiketlemedin birde hıMenü veriyorum
Kahvaltı 12.30
Peynirli omlet
4 zeytin
Bi dilim peynir
İki dilim sürk çökeleği
3 Çeri domates
17.00 4 ceviz
İki kaşık tahin pekmez(tatlı krizindeyim hala geçmedi)
18.30
Bi tabak kapuska
Bi kase yoğurt
İki parça turşu
2 litre su
Spor yok
Yarın kaldığım yerden devam spora
@Lunyabegum75
Sağol canım benim hiç taşınma olmadı kendi evleri olduğu için o yüzden ilk defa yaşıyoruz ne çok detaylı eşya varmışOyyy ev tanımak zor ıs allah kolaylık versin canım
Eki Görüntüle 2114526
kuzum,hedefe ulaşmış olabilirsin ama hemen gitme,bisürede koruma için kal derim
oyy kıyamam,Allah kolaylık versin kuzucum
Canim eksikler var evde hafta sonu alisveris yapip daha duzenli basliycam. Ama suan eldekilerle de başladım sayılır. Hafta sonu bütünleme sonavlarim ve katilacgaim bi organizasyon var baya oluyor ayarlayali ona sebeb hafta sonu gelemeyebilirim. Birde esimde pzrtesi gelicek diyetisyene ayni gün baslayalim dediGunaydin kelebeğim nasılsın diyetisyen menunu gordum baya dolu dolu baslayabıldın mı bakalim
Ayyy Öyle olunca cok ıvır zıvır eşya cıkar ben 4 kere taşındım urfada her seferinde poset poset eşya attım hele annenin biriktirme huyu varsa ki genelde annelerin vardır kavanozlar yogurt kaplarıSağol canım benim hiç taşınma olmadı kendi evleri olduğu için o yüzden ilk defa yaşıyoruz ne çok detaylı eşya varmış
Sağol ballı çörekim
Anladım tatlım sen yine de dikkatli beslen daha pazartesiye var kiz uc gun uc gundurCanim eksikler var evde hafta sonu alisveris yapip daha duzenli basliycam. Ama suan eldekilerle de başladım sayılır. Hafta sonu bütünleme sonavlarim ve katilacgaim bi organizasyon var baya oluyor ayarlayali ona sebeb hafta sonu gelemeyebilirim. Birde esimde pzrtesi gelicek diyetisyene ayni gün baslayalim dedi
Çok geçmiş olsun canımMenümü paylaşayım bgün çok yoğun bi gündü babaannem çok kötü hastalnmş nöbet geçirmş yatalak hasta zaten bebek gibi. Ölüyor dedik.
Neyseki toparladı biraz...
Daha yeni eve gelebildim
Sabah 11.00
3 4 kaşık menemen
1 haş yumurta
4 5 küp beyaz peynr
Akşam 19.30
1 kase çorba
1 tabak etli nohut ve salata
Su 2 lt içerim daha da.
@Lunya
Bende yağı hiç kısmamBen de yağdan asla kısmam.ben de yağ yiyerek kilo veriyorum çevremdekiler duyunca çok şaşırıyolar. Kaymağın da masum olduğu ispatlandı onu da yerim
Dün çok süt icmistim deAy sabahin köründe annem babam resmen sagdan soldan saldirdi yeter zayiflama yuzun bembeyaz olmus hemen doktora git tahlil yaptir hasta olacaksin...
Baba makyajimi silmeden yatmisim gözümün etrafi mor olmus ondan yuzum beyaz gozukuyodur hem ben zaten beyaz tenliyim diyorum ama yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?