2 yemek kaşığı
+0,1 muhallebici esra2 yemek kaşığı
Neredeyse kk da davulla ilan ettiler
Ayyy Öyle olunca cok ıvır zıvır eşya cıkar ben 4 kere taşındım urfada her seferinde poset poset eşya attım hele annenin biriktirme huyu varsa ki genelde annelerin vardır kavanozlar yogurt kapları
+0,1 muhallebici esra
tabi tabi yeni aklına geldi demiEki Görüntüle 2114533 ama sen benim ortimsin
Kolaylıklar diliyorum canım taşınmak zor gercektenFazla yok aslında genelde yazın attı bir çoğu şeyi ama yine de evde 2 kardeşimin eşyaları var kendileri var kız kardeşim evlenecek onun yarı oda dolusu çeyizi var
Allah razı olsun canım 1-2 güne toparlarız inşallah annemler mutfak eşyaları falan hep ufak ufak taşımışlar kaba eşyalar duruyor bir de bazı kıyafetleri falan yerleştirmesi var o kadar sil süpür bitti gittiKolaylıklar diliyorum canım taşınmak zor gercekten
Kazen tüm üyelere bildirim yollayacakmış2 yemek kaşığı
Kolay gelsin canımAllah razı olsun canım 1-2 güne toparlarız inşallah annemler mutfak eşyaları falan hep ufak ufak taşımışlar kaba eşyalar duruyor bir de bazı kıyafetleri falan yerleştirmesi var o kadar sil süpür bitti gitti
Etiketlemeden bende yazarım onuKazen tüm üyelere bildirim yollayacakmış
Esra bir kazan muhallebi yedi,dibinin kek ve bahlava ile sıyırdı diye
Kolay gelsin canımHayırlı olur inşaallah
Selam kızlar nasılsınız ?
hepfit canim özür dilemenin yada bahaneleri siralamanin bir anlamı yok yememeliydim hiç anlamadim yedigimj zaten bir an diyette yeniliyor gibi hissettim gerçekten bak 200 ip atladım yatmadan kızın öksürük nöbeti başlayınca devam edemedim
hepfit seni burada üzebilecek en son kişi ben olmalıydım inan kıza yedirirken gayri ihtiyari yemisim sonra farkettim yoksa ben ne baklavalar teomis insanim cikolatali baklavaları mutfakta koklayip cikmis insanim
Gunaydin hanimlar @masumm u gordum Bı yerlerde nasılsın kuzum
@hepfıt 59.9 İÇİN 600 gr var onu bugun erıtmelıyım ama nasıl
Günaydınlar efenimÇok yorgunum annemlerin evi taşıyoruz dün biraz yaptık bugün daha da zorlu
Taktılar sana bernaaaaaAy sabahin köründe annem babam resmen sagdan soldan saldirdi yeter zayiflama yuzun bembeyaz olmus hemen doktora git tahlil yaptir hasta olacaksin...
Baba makyajimi silmeden yatmisim gözümün etrafi mor olmus ondan yuzum beyaz gozukuyodur hem ben zaten beyaz tenliyim diyorum ama yemiyor
Sağol canımcım gerçekten zormuşAyyy taşınmaktan nefret ediyorum
Kolay gelsin kuzucum.
Taktılar sana bernaaaaa
2 yemek kaşığı
Geçmiş olsun kuzucumgünaydın gençlik sabah sabah kaçamakları okuyunca çok sıkıldım, hem de çarşamba günü??????
menü vereyim
kalkınca 06:00
2 ceviz
09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
5-6 zeytin
domates-salatalık
1 bardak süt
13:30 yine ameliyatla dişimi alacaklar, öğle yemeği yemem
16:00 1 bardak süt
18:30 1 kase balkabağı çorbası
bugün spor yapamam ağrım çok oluyor
@Lunyaigdedali
Nehirimmmm 1 haftadır fırtına propagandası yaptım amma velakin kasırgaymışım..Begüşün listesinde diğer günlerin sporları vardır. yoksa da yazarım tekrardan. Kasırgalara transferimi tamamlayalım sana zahmetCanım acaba ayarlarından etiketlendiğinde bildirim gelsin kısmını kapattın mı bir kontrol et istersen öyledir büyük ihtimal
Bir tırstım yani
Afiyet olsun canım menü güzel spor çok iyi
Begüşüm bugüne biraz karbon yüklenmiş ama çarşamba günü o yüzden bugün eritirsin bugün sebze ya da protein beslenmeye çalış derim kuru fasulye tarhana bugün yersen karbon engeller seniEliptiğine laf yok zaten
Afiyet olsun canım çok güzel menünyürüyüşlerin normal yürüyüş değil mi tempoluysa puan hesaplaması başka çünkü
Yine harika bir Esracık menüsüsporu
Spora bak be kasırgada mısın sen yüreğime indi şuanbegum75
Ekledim canım çok güzel
Canım inşallah koruma da çok başarılı olursun helal olsun ne demek sende bize etTebrik ederim Buradan gitme ama gel olur mu korumada daha başarılı olursun
Oyyy kıyamam seninle dalga geçenler kendine baksin
Floweroflife baklava,kek, aşure gömdü
malipina içki meze gömdü
@Ytmz pasta gömdü
Nevreste Bi iki gün menü vermedi(gözümden kacmadi)
igdedali bu kıza bisey diyemiyom, ıgde seninle dalga geçebilir
Hafızam iyi demiş miydim? Bi kilo veremedim diyin dökerim Hepsini önünüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?