diyet kardeşliği

Ayyy Öyle olunca cok ıvır zıvır eşya cıkar ben 4 kere taşındım urfada her seferinde poset poset eşya attım hele annenin biriktirme huyu varsa ki genelde annelerin vardır kavanozlar yogurt kapları

Fazla yok aslında genelde yazın attı bir çoğu şeyi ama yine de evde 2 kardeşimin eşyaları var kendileri var kız kardeşim evlenecek onun yarı oda dolusu çeyizi var

Kolay gelsin canımHayırlı olur inşaallah

Selam kızlar nasılsınız ?

Hoş geldin kuzucum, nasilsin

hepfit seni burada üzebilecek en son kişi ben olmalıydım inan kıza yedirirken gayri ihtiyari yemisim sonra farkettim yoksa ben ne baklavalar teomis insanim cikolatali baklavaları mutfakta koklayip cikmis insanim

Aynen Kuzum, senin bahanen olmamalı, zayıflamasını çok istediğim insanlardan birisin seninle önce 6 lar sonra 5 ler partisi yapmak istiyorum, üzüldüm kaçamak gorunce

Gunaydin hanimlar @masumm u gordum Bı yerlerde nasılsın kuzum

@hepfıt 59.9 İÇİN 600 gr var onu bugun erıtmelıyım ama nasıl

Kuzum listeni bozma, güzel gidiyorsun, bugün bolca su iç ekstra bisey yapma. Meta durduğunda biseyler yapariz

Günaydınlar efenim Çok yorgunum annemlerin evi taşıyoruz dün biraz yaptık bugün daha da zorlu

Ayyy taşınmaktan nefret ediyorum
Kolay gelsin kuzucum.
Taktılar sana bernaaaaa

2 yemek kaşığı
Neredeyse kk da davulla ilan ettiler

Oyyy kıyamam seninle dalga geçenler kendine baksin
Floweroflife baklava,kek, aşure gömdü
malipina içki meze gömdü
@Ytmz pasta gömdü
Nevreste Bi iki gün menü vermedi(gözümden kacmadi)

igdedali bu kıza bisey diyemiyom, ıgde seninle dalga geçebilir

Hafızam iyi demiş miydim? Bi kilo veremedim diyin dökerim Hepsini önünüze

Geçmiş olsun kuzucum
Bu menü eksi getirir

Nehirimmmm 1 haftadır fırtına propagandası yaptım amma velakin kasırgaymışım..Begüşün listesinde diğer günlerin sporları vardır. yoksa da yazarım tekrardan. Kasırgalara transferimi tamamlayalım sana zahmet
Bi deee yürüyüş 2,5 pontten hesaplanıyorumuş. 745 değil de 720 point ediyor dünün sporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…