Anaaaa esra muhallebi yemis hemde baklava eşliğinde yemisyetmemis birde 3 tabak yemis ben şok
Sağol kuzucum.Geçmiş olsun kuzucum
Bu menü eksi getirir
Nehirimmmm 1 haftadır fırtına propagandası yaptım amma velakin kasırgaymışım..Begüşün listesinde diğer günlerin sporları vardır. yoksa da yazarım tekrardan. Kasırgalara transferimi tamamlayalım sana zahmet
Bi deee yürüyüş 2,5 pontten hesaplanıyorumuş. 745 değil de 720 point ediyor dünün sporu
Kimlik kargaşası yaşıyorum şu anSus börekçi kurabici senimenü ver coco
Sağol kuzucum.
Sen fırtınasınvermem seni
Oyyy kıyamam seninle dalga geçenler kendine baksin
@Floweroflife baklava,kek, aşure gömdü
@malipina içki meze gömdü
@Ytmz pasta gömdü
@Nevreste Bi iki gün menü vermedi(gözümden kacmadi)
igdedali bu kıza bisey diyemiyom, ıgde seninle dalga geçebilir
Hafızam iyi demiş miydim? Bi kilo veremedim diyin dökerim Hepsini önünüze
Geçmiş olsun kuzucum
Bu menü eksi getirir
Nehirimmmm 1 haftadır fırtına propagandası yaptım amma velakin kasırgaymışım..Begüşün listesinde diğer günlerin sporları vardır. yoksa da yazarım tekrardan. Kasırgalara transferimi tamamlayalım sana zahmet
Bi deee yürüyüş 2,5 pontten hesaplanıyorumuş. 745 değil de 720 point ediyor dünün sporu
Kuzu hicbirsey yiyemiom inan ki.istahim hic yok.suan kahvalti niyetine cubuk kraker yiyorum ve süt iciyorumSus börekçi kurabici senimenü ver coco
Sağol kuzucum.
Sen fırtınasınvermem seni
Öyle boşa deme yakaçamak yaparsan küsüp konuşmuyucam
vero saat 23:00 de bunlarla zayıflayamazsın, gerçekten boşa konuşuyoruz sana
ahahaha yürüyün be kızlar yok öyle 2 kaşık
geçmiş olsun canım
kuzucum senin boyun uzun değil ki 60 kilo senin için zayıf bi kilo da değil, diyeti bırakacak gibi duruyorsun benim durduğum yerdenbi etkinlik mi var? sıkıldın mı?
mezun olan menü ve spor vermekten muaf mı tutuluyormuş
güzel kuzucum, sporsuz hiç içime sinmiyor
Bugün sabah biraz yürüdüm
Pazara söz başlıyorum
Gecmis olsungünaydın gençlik sabah sabah kaçamakları okuyunca çok sıkıldım, hem de çarşamba günü??????
menü vereyim
kalkınca 06:00
2 ceviz
09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
5-6 zeytin
domates-salatalık
1 bardak süt
13:30 yine ameliyatla dişimi alacaklar, öğle yemeği yemem
16:00 1 bardak süt
18:30 1 kase balkabağı çorbası
bugün spor yapamam ağrım çok oluyor
@Lunyaigdedali
Aaaah ah sormayın a dostlar şoktayız depresyondayız... En güvendiğimiz kalemiz meğersem bir oburmuş... Evi arabayı satıp çikileta şelalerine yakın yerden bi kulübe yaptırmış(gofrettenmiş kulübe). Eşi filan hep perişan...
O şelaleyi de kurutmuş... Küresel ısınma ve afrikadaki açlığın baş sebebi olduğu söyleniyor
Ay içim parçalandı. Ne dramlar var Ya Rab
Coco bile gelmiş yaaAnaaaa esra muhallebi yemis hemde baklava eşliğinde yemisyetmemis birde 3 tabak yemis ben şok
2000 ip atladım gecede 200 canim daha yapacağım ins.Oyyy kıyamam seninle dalga geçenler kendine baksin
@Floweroflife baklava,kek, aşure gömdü
@malipina içki meze gömdü
@Ytmz pasta gömdü
@Nevreste Bi iki gün menü vermedi(gözümden kacmadi)
igdedali bu kıza bisey diyemiyom, ıgde seninle dalga geçebilir
Hafızam iyi demiş miydim? Bi kilo veremedim diyin dökerim Hepsini önünüze
Yine çok fazla vicdansız o nasıl sporGeçmiş olsun kuzucum
Bu menü eksi getirir
Zorlan ip atlatasım var size hatunlar...Çok hızlı şekillendiriyor, kilo vermeyi hızlanıdırıyor, süper bi kardiyo... Nütfen beraber yapalım nütfen
Sporda bende değilsin ama işin ilginci bu hafta seni bölüşememişiz bizhaftaya artık bizdesin sanırım bu hafta sporlarında Begüştesin
Nehir e bildiricen kuzu
benimde seceremi şeyetsene hepfit,sence ben neden veremiyorum
kasırga olan biziz,nilişkom fırtına,kasırgalara geçmezsen bendeki sporlarını rehin alırım vermem puanlarını ona göre
Yapın kuzu ben ev şartları yüzünden atlayamıyorum çok özeniyorumDün akşam uyurken ne geldi aklıma...
Şimdi biz ip atlıyoruz ya hani?
Bu Cuma ip atlama challenge gibi bişey mi başlatsak... 1 haftada en çok ipi kim atlar gibi...
@Candysugar olaydı bize gösterirdi kim atlar... Türkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan evine döööööööööööön
NedenKuzu hicbirsey yiyemiom inan ki.istahim hic yok.suan kahvalti niyetine cubuk kraker yiyorum ve süt iciyorum
Sütü su ve vücudundaki yağlar yapiyorÖyle boşa deme yaher zaman yapmiom ki. Sadece düné özeldi. O da cook erken yiyince . Gece süt için yedim fındık üzüm
Sağol canimGecmis olsun
Hemde 11 deVeroo akşam yine yedin mi kız?
Mantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?igdedali , @Lunya , hepfit
Benim aklıma birşey geldi Ytmz nin mezun olma isteği üzerine,geçen gün de matematikçi berna da o tür birşeyler yazmıştı.Malum kabul etmiyoruz takımın açılmasını ,ama takım tam olarak 28 Şubatta kapanacak ,o güne kadar süre verildi,şu an açık yani,bu kızların 7.takımdan mezun olması için kızlar Seabahara yarın başvursa ,sonuçta kapansa da şu an 7.takım kapanmadı ,hiç değilse 7.takımdan mezun olmuş olurlar.
İkinizi de deneyip tarafımı seçeyim dedimYine çok fazla vicdansız o nasıl spor
Sporda bende değilsin ama işin ilginci bu hafta seni bölüşememişiz bizhaftaya artık bizdesin sanırım bu hafta sporlarında Begüştesin
Yok laaa sadece kahve içtim yanına yedim işte fındık uzumVeroo akşam yine yedin mi kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?