diyet kardeşliği

Anaaaa esra muhallebi yemis hemde baklava eşliğinde yemisyetmemis birde 3 tabak yemis ben şok

Sus börekçi kurabici seni menü ver coco
Sağol kuzucum.
Sen fırtınasın vermem seni

benimde seceremi şeyetsene hepfit,sence ben neden veremiyorum

kasırga olan biziz,nilişkom fırtına,kasırgalara geçmezsen bendeki sporlarını rehin alırım vermem puanlarını ona göre

Dün akşam uyurken ne geldi aklıma...
Şimdi biz ip atlıyoruz ya hani?
Bu Cuma ip atlama challenge gibi bişey mi başlatsak... 1 haftada en çok ipi kim atlar gibi...
@Candysugar olaydı bize gösterirdi kim atlar... Türkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan evine döööööööööööön

Öyle boşa deme ya her zaman yapmiom ki. Sadece düné özeldi. O da cook erken yiyince . Gece süt için yedim fındık üzüm

Gecmis olsun

Yarın tartın iyi olmazsa gözüme görünme Esra_4378 çarşamba akşamı yapılacak iş mi bu

igdedali , @Lunya , hepfit
Benim aklıma birşey geldi Ytmz nin mezun olma isteği üzerine,geçen gün de matematikçi berna da o tür birşeyler yazmıştı.Malum kabul etmiyoruz takımın açılmasını ,ama takım tam olarak 28 Şubatta kapanacak ,o güne kadar süre verildi,şu an açık yani,bu kızların 7.takımdan mezun olması için kızlar Seabahara yarın başvursa ,sonuçta kapansa da şu an 7.takım kapanmadı ,hiç değilse 7.takımdan mezun olmuş olurlar.

2000 ip atladım gecede 200 canim daha yapacağım ins.

Yine çok fazla vicdansız o nasıl spor
Kimlik kargaşası yaşıyorum şu an
Şimdi biz neyiz
nehirnil111 hepfitin grubundayım yav

Sporda bende değilsin ama işin ilginci bu hafta seni bölüşememişiz biz haftaya artık bizdesin sanırım bu hafta sporlarında Begüştesin

Zorlan ip atlatasım var size hatunlar... Çok hızlı şekillendiriyor, kilo vermeyi hızlanıdırıyor, süper bi kardiyo... Nütfen beraber yapalım nütfen

ip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee

Sporda bende değilsin ama işin ilginci bu hafta seni bölüşememişiz biz haftaya artık bizdesin sanırım bu hafta sporlarında Begüştesin

olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye

Kimlik kargaşası yaşıyorum şu an
Şimdi biz neyiz
nehirnil111 hepfitin grubundayım yav
Nehir e bildiricen kuzu

benimde seceremi şeyetsene hepfit,sence ben neden veremiyorum

kasırga olan biziz,nilişkom fırtına,kasırgalara geçmezsen bendeki sporlarını rehin alırım vermem puanlarını ona göre

Yazım mi gerçekten combolar popkekler

Igdeeee benim
Yapın kuzu ben ev şartları yüzünden atlayamıyorum çok özeniyorum

Kuzu hicbirsey yiyemiom inan ki.istahim hic yok.suan kahvalti niyetine cubuk kraker yiyorum ve süt iciyorum
Neden

Öyle boşa deme ya her zaman yapmiom ki. Sadece düné özeldi. O da cook erken yiyince . Gece süt için yedim fındık üzüm
Sütü su ve vücudundaki yağlar yapiyor

Sağol canim
Veroo akşam yine yedin mi kız?
Hemde 11 de

Mantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?

Yine çok fazla vicdansız o nasıl spor

İkinizi de deneyip tarafımı seçeyim dedim
Allam paylaşılamayan kadınım yaaaaa
@begum75 o zaman son kez bildireyim dün 720 point im var. Tabloya çipçiplersin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…