diyet kardeşliği

Kuzucum berna ya sunduk bu teklifi, tabi ki mezun olabilirler. Bence bi sakıncası yok bunun
ip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee

olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye
Igde benim

Evet özür saati çok sacmaydi da. İşte bı dà öyle erken ve az yemicem. Dayanamam Die şey ettimdi

Yazım mi gerçekten combolar popkekler

Igdeeee benim

totelde 3 kombo 1 popkek 1 haftada kilo vermemi engelliyosa ben bırakıyorum bu işi,yaptığım sporlar onu eritirdi ertimeliydi
yoksa bu haksızlıktı

idee benim

son kez mi
işlemiycem işte banane bananebendekileride söylemiycem
gidemezsin hiç bir yere

Kuzu sen menülerini dolu dolu yiyorsun(25 hamsi,15 istavrit gibi), anca onu yakarsın sporunla. Yediğin combo ve popkekler sana kalıyor yani.

Ideee benim dedim

aboo 15 istavrittemi çok
ben bu işi başaramıycam bu gidişle

idee benim didimEki Görüntüle 2114563
Begüşüm eğer karbonu sınırlı tutabilsen yediğin balığın sayısı çok önemli değil...
Ama senin menülerde karbon da olduğu için 15 istavrit çok
İp konusunu da daha önce de konuşmuştuk. Zıplamak onun yerini tutmuyor ama kesinlikle o bile çok faydalı
Bi de ben kiminim

ip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee

olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye
İğde bir fırtına hem de hasından nasıl vermezsin

Sen köküne kadar fırtınasın yavrum kanma güzel sözlere

Sen dolu dolu yiyorsun kuzucum ama bunlar sağlıklı o yüzden demedim çok diye(bi kez şaşırdım ama senin meta iyi demekki).

igdedali bana aradan çık diyo buuuu
Ben eski bir fırtınayım... Kilomun çoğunu fırtınalarla verdim şimdi kasırgalara gidersem ayıp olur de mi fitim

Sen dolu dolu yiyorsun kuzucum ama bunlar sağlıklı o yüzden demedim çok diye(bi kez şaşırdım ama senin meta iyi demekki).

igdedali bana aradan çık diyo buuuu

harbiden çok yiyorum ben galiba az yiyincede enerjim düşük oluyo ama yaa dengeyi kuramadım bi türlü

çık tabikide aradan sevenlerin arasına girilmez

karbondan kaçamıyorum sanırım
ama ne yesem içine karbon koyuyolar napim ben

evet konuşmuştuk belki bi umut dedim artık zıplamakta atlamanın yerine geçer dedim ama yemedi

sen kimmisin haala soruyomusuntabikide kasırgasın

Kızlar mezuniyet konuşulmuş benim mezuniyet icin verdigim hedef 65ti onu coktn tutturdum da takim mezunu olmak cok da elzem degil.benimle ugrasip karne hazirlamakla yorulmasinlar :) açılırsa mezuniyet isterim demiştim sadece.

Kasırgalar olarak ne vaad ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…