igdedali , @Lunya , hepfit
Benim aklıma birşey geldi Ytmz nin mezun olma isteği üzerine,geçen gün de matematikçi berna da o tür birşeyler yazmıştı.Malum kabul etmiyoruz takımın açılmasını ,ama takım tam olarak 28 Şubatta kapanacak ,o güne kadar süre verildi,şu an açık yani,bu kızların 7.takımdan mezun olması için kızlar Seabahara yarın başvursa ,sonuçta kapansa da şu an 7.takım kapanmadı ,hiç değilse 7.takımdan mezun olmuş olurlar.
Igde benimip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee
olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye
Evet özür saati çok sacmaydi da. İşte bı dà öyle erken ve az yemicem. Dayanamam Die şey ettimdiNehir e bildiricen kuzu
Yazım mi gerçektencombolar popkekler
Igdeeee benim
Yapın kuzu ben ev şartları yüzünden atlayamıyorum çok özeniyorum
Neden
Sütü su ve vücudundaki yağlar yapiyor
Sağol canim
Hemde 11 de
Yazım mi gerçektencombolar popkekler
Igdeeee benim
Mantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?
İkinizi de deneyip tarafımı seçeyim dedim
Allam paylaşılamayan kadınım yaaaaa
@begum75 o zaman son kez bildireyim dün 720 point im var. Tabloya çipçiplersin kuzum
Kendi aramızda geçen hafta bildirdik ya,hadi bildirmemiş olsa da berna,son takımda yazdığı bildirim %80 kuralını tutuyorsa yine olabilirMantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?
Gelenle yazışıyoruz ,kaçan kurtuluyorNe oluyo burda :))
totelde 3 kombo 1 popkek 1 haftada kilo vermemi engelliyosa ben bırakıyorum bu işi,yaptığım sporlar onu eritirdi ertimeliydi
yoksa bu haksızlıktı
idee benim
son kez mi
işlemiycem işte banane bananebendekileride söylemiycem
gidemezsin hiç bir yere
Yok cnm kilo ile ilgili dedimdi..Gelenle yazışıyoruz ,kaçan kurtuluyor
aboo 15 istavrittemi çokKuzu sen menülerini dolu dolu yiyorsun(25 hamsi,15 istavrit gibi), anca onu yakarsın sporunla. Yediğin combo ve popkekler sana kalıyor yani.
Ideee benim dedim
Annnaaa esra mi yemissssssAnaaaa esra muhallebi yemis hemde baklava eşliğinde yemis yetmemis birde 3 tabak yemis ben şok
Begüşüm eğer karbonu sınırlı tutabilsen yediğin balığın sayısı çok önemli değil...
İğde bir fırtına hem de hasından nasıl vermezsinip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee
olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye
Mantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?
İkinizi de deneyip tarafımı seçeyim dedim
Allam paylaşılamayan kadınım yaaaaa
@begum75 o zaman son kez bildireyim dün 720 point im var. Tabloya çipçiplersin kuzum
Ben eski bir fırtınayım... Kilomun çoğunu fırtınalarla verdim şimdi kasırgalara gidersem ayıp olur de mi fitimSen dolu dolu yiyorsun kuzucum ama bunlar sağlıklı o yüzden demedim çok diye(bi kez şaşırdım ama senin meta iyi demekki).
igdedali bana aradan çık diyo buuuu
Sen dolu dolu yiyorsun kuzucum ama bunlar sağlıklı o yüzden demedim çok diye(bi kez şaşırdım ama senin meta iyi demekki).
igdedali bana aradan çık diyo buuuu
Begüşüm eğer karbonu sınırlı tutabilsen yediğin balığın sayısı çok önemli değil...
Ama senin menülerde karbon da olduğu için 15 istavrit çok
İp konusunu da daha önce de konuşmuştuk. Zıplamak onun yerini tutmuyor ama kesinlikle o bile çok faydalı
Bi de ben kiminim
Kasırgalar olarak ne vaad ediyorsunuzkarbondan kaçamıyorum sanırım
ama ne yesem içine karbon koyuyolar napim ben
evet konuşmuştuk belki bi umut dedim artık zıplamakta atlamanın yerine geçer dedim ama yemedi
sen kimmisin haala soruyomusuntabikide kasırgasın
Ben eski bir fırtınayım... Kilomun çoğunu fırtınalarla verdim şimdi kasırgalara gidersem ayıp olur de mi fitim
harbiden çok yiyorum ben galiba az yiyincede enerjim düşük oluyo ama yaa dengeyi kuramadım bi türlü
çık tabikide aradan sevenlerin arasına girilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?