fırtınalar ne verdiyse iki katıKasırgalar olarak ne vaad ediyorsunuz
günaydınGünaydıın
keserim o diliniTabisibenimsin sen
Gece uyumayinca sabah ayik kalayim diye okula gelince bi kupa nescafe iciyorum.sonra yesil cay sonra vakit kalirsa bi kupa nescafe daha..eve gidince de ikisinden birini iciyorum.kafein baginlisi olcam.
Bende sureklı turk kahvesi iciyorum ben bağımlı oldum bile benceGece uyumayinca sabah ayik kalayim diye okula gelince bi kupa nescafe iciyorum.sonra yesil cay sonra vakit kalirsa bi kupa nescafe daha..eve gidince de ikisinden birini iciyorum.kafein baginlisi olcam.
Günaydın kuzum.geçti geçti şükür bugün güzel bi leslie patlatırım iple de şenlendiririm accıkgünaydın
malim nasılsın bugün? ağrıların geçtimi
keserim o dilini
Türk kahvesi bagimlilik yapiyo bikac sene oncesine kadar yapip yapip icerdim ben de.Sonra usengeclik agir bastiBende sureklı turk kahvesi iciyorum ben bağımlı oldum bile bence
Öğrencilerle atlarsın artıkBen okula ip getirip bos derslerimde atlasam mi
Bende rehberlik servisinde leslıe yapsam mı diye dusundum sonra dedım simdi veli gelir abla sen gec otur benım terim soğumasın ben sana Bı kahve söyleyeyim sporun ustune beraber içerizBen okula ip getirip bos derslerimde atlasam mi
boş derslerde eşortmanları giy bedene katılBen okula ip getirip bos derslerimde atlasam mi
Bahar da bız beden eğitimi derslerinde top oynuyoruz bazen Çocuklar laÖğrencilerle atlarsın artık
Bende rehberlik servisinde leslıe yapsam mı diye dusundum sonra dedım simdi veli gelir abla sen gec otur benım terim soğumasın ben sana Bı kahve söyleyeyim sporun ustune beraber içeriz dedim sonra vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?