diyet kardeşliği

İki tarafin da ilk düğünü memleketler arasi 1000 km.nikah tayin icin.onceden yapilmis olunca cifte dugun farz oldu :) kinayi ben de belese yaptım evin önünde
Bize de kimse bisey yapmadi istemedik.kredi cektik aldik kredi kartlarini zorladik dugunden sonra da takilari bozdurup ödedik. Cok büyük rahatlik valla.yarin öbürgün aran bozulsa sana sunu ben yapmistim diyecekleri buyuk bisey yok.
Bizim de isteme nişan ayni gün oldu uzaktan geliyola4 diye bubacuğum hemen verdi

Ekonomik boy pril gibisin elini yıka bulaşık yıka gerekirse çamaşır yıka
napim kıız adam o zamanlar günde 20 liralık yevmiyeyle çalışıyodu.haftanın 3 günü iş oluyosa 3 günü olmuyodu.kendini paralıyodu bişeyler yapabilmek için.bi istemeye geldiler adam borca girdi de çiçeğiydi tatlısıydı falan alabildi napsın.baktık düğün yapamicaz adaya geldik çalışmaya hatta herifin bilet parasını almak için söz yüzüğümü satmak zorunda kalmıştık çok içime oturmuştu o yüzüğü takana kadar neler çekmiştik lan .makus talihim bak gene depreştim

ayy heryerde durumlar aynı desene deynep

aşkın gözü kör diye boşuna dememişler

Benim gibi erkek analarına ,senin gibi anlayışlı kızlar nasip etsin Rabbim

Benim de listem kalabalik ozellikle 6 dilim ekmek var onun icin endise ettim ama bakalim ctesi ne cikacak ortalama ayni listeler
Valla bnm icin iyi oldu. Hic yoktan iyi yani bn normalde daha kotu besleniyorfum ama böyle enazondan bi duzenim olacak bife kendim dedim zaten bana cok azla baslamayin emziriyorum bol bol olsun diye oda tmm dedi yoksa 1200 kalorilik yapicakti

aynen bacım benim babam da memlekete izin alıp gelmişti.naptıysak 5 güne sıkıştırmıştık
ne kadan benziyo senle hikayemiz

La zaten 90 kiloyken bile iyi duruyon. 78 olsan Victoria secret' a başvurunu bizzat yaparım. Sonra da kasap enişte satırıyla kovalar seni

Napıyorsun eflalciğim nasılsın ?
jülyen mi isten yoksa kuşbaşı mı canım.tavada mı isten beni yoksam tepside mi pişirsinler
70 olacüüm ben koydum kafama .yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…