diyet kardeşliği

yakın sayılırız mali
bartındayım ben karabüke komşuyuz
kimlerdensin bakim
hee doğru bartın çok güzel diyolar hep.bi gitmek nasip olmadı.gerçi karadenize de 4 5 senede bi gidiyoduk.Akbinleri bilirmisin
tanımzsın bence ben bile akrabalarımın hiçbirini bilmem

hee doğru bartın çok güzel diyolar hep.bi gitmek nasip olmadı.gerçi karadenize de 4 5 senede bi gidiyoduk.Akbinleri bilirmisin
tanımzsın bence ben bile akrabalarımın hiçbirini bilmem

gel beklerim
akbinler mi hani şu yukarıdaki a101den sağa dönünce iki katlı bahçeli evdeki lermi ?

ben de yapmadım noldu.bak hiç sıfır eşyam yok hep 2. 3. el.doğru diyon kız harcatmak lazım.en azından evlendikten sonra
parayı yiyen karı kıymetli oluyo doğru diyon

Yok yaff arada kızsam da eşim kıymetimi bilir

Ya eflal çok fenalar öyle böyle değil
Yanı bi de orta halli insanlar zengin düğünü yaptırmaya çalışıyorlar

Aynen kuzu kimseye minnetimiz Yok, kimsede sana şunu yaptım diyemez

Kuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderi
Ama eşim buna değmezmiş diyorum hep senin eşin kıymet biliyorsa hiç pişman olma benimki kıymet bilse pişman olmazdım kı
Benim eve gelen şok oluyor. 1+1 ev eşyalar eşimle benim bekarliktan kalan eşyalar
Öğrenci evi gibi

zaten kıymet bilmeseler kafalarını kekerdik
asla affetmem kekerim

Isteme, yuzuk, nişan tek seferde oldu.
ben sadece nikah yapacaktım, zorla düğün yaptırdılar. Kına yaktirmayacaktim kv kendi evinde erkek tarafı ile bana zorla kına yaktı (erkek kız tarafı farklı ilde)
Allaaaammm hayalim manikurlu frenchli tirnaklarken kinali ele, kokteyl tarzı nikahken ankara havaları ile düğüne döndü

sende gene ankara havaları çalmış.bizde arap oyun havaları le leee le leee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…