sen sarışın olduğuna göre karadenizlisin.neresinden ?bizimkiler karışık rize var artvin var karabük var herkes biyerden gelmehemşeru sayılıruz daa
sen sarışın olduğuna göre karadenizlisin.neresinden ?bizimkiler karışık rize var artvin var karabük var herkes biyerden gelme
hee doğru bartın çok güzel diyolar hep.bi gitmek nasip olmadı.gerçi karadenize de 4 5 senede bi gidiyoduk.Akbinleri bilirmisinyakın sayılırız mali
bartındayım ben karabüke komşuyuz
kimlerdensin bakim
hee doğru bartın çok güzel diyolar hep.bi gitmek nasip olmadı.gerçi karadenize de 4 5 senede bi gidiyoduk.Akbinleri bilirmisin
tanımzsın bence ben bile akrabalarımın hiçbirini bilmem
ben de yapmadım noldu.bak hiç sıfır eşyam yok hep 2. 3. el.doğru diyon kız harcatmak lazım.en azından evlendikten sonra
parayı yiyen karı kıymetli oluyo doğru diyon
Ben olmuyorum yaBenim babam aldı üstüme düşeni dört dörtlük. Esimin ailesi yapmadı , eşimde evlendikten sonra aldı her şeyi. Çalışmama da engel oldu
Şimdiki aklıma olsa her şeyi de yaptırıryaptırırdm, hem içimde kaldı hem kıymet bilinmedi. İki eltime de yapıldı en sonuncu dört dörtlük yaptırdı en kıymetli o
Benim kardeşimin de babam kardeşim her şeyini yaptı , kız tarafı bir hali bile almadı ama kardeşim ağzının içine bakıyor el üstünde tutuyor
Bu işte bir yanlış var
Anam bi de çifte düğün mü yaptınız aboo çifte masraf.ay çok zordur ya.
ama kimseye de minnet etmemiş oluyosun.bizde öyle oldu kimseler diyemedi biz şunu yaptık biz bunu yaptık diye herşeyi kuruşu kuruşuna biz yaptık,çok eksik şeyler vardı ama öyle ya da böyle hallettik şükür
Benim eve gelen şok oluyor. 1+1 ev eşyalar eşimle benim bekarliktan kalan eşyalarKuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderi
Ama eşim buna değmezmiş diyorum hepsenin eşin kıymet biliyorsa hiç pişman olma benimki kıymet bilse pişman olmazdım kı
nerden bildin kızgel beklerim
akbinler mi hani şu yukarıdaki a101den sağa dönünce iki katlı bahçeli evdeki lermi ?
Benim eve gelen şok oluyor. 1+1 ev eşyalar eşimle benim bekarliktan kalan eşyalar
Öğrenci evi gibi
nerden bildin kız
hakkat attın ama tuttu
korkma evladım ben varım yanındayanlız bizden başka kimse kalmadı farkındamısın
bi sessizlik oldu bi korku geldi bana
zaten kıymet bilmeseler kafalarını kekerdikYok yaff arada kızsam da eşim kıymetimi bilir
Ya eflal çok fenalar öyle böyle değil
Yanı bi de orta halli insanlar zengin düğünü yaptırmaya çalışıyorlar
Aynen kuzu kimseye minnetimiz Yok, kimsede sana şunu yaptım diyemez
Benim eve gelen şok oluyor. 1+1 ev eşyalar eşimle benim bekarliktan kalan eşyalar
Öğrenci evi gibi
İşte içmiyorum mali çocuklara kötü örnek mi olayımulaa saatlerdir cuvaram yok.tütünüm bitti almam lazım.
kim gitcek şimci
igdedali salla ordan bi cuvara bana
o yüzden korktum yakorkma evladım ben varım yanında
Ben varım okuyorum yazıyorum
Isteme, yuzuk, nişan tek seferde oldu.bizim de bütçe çok sınırlıydı standart bi düğün.evde kına gecesi.hatta beni istemeye geldikleri gün aynı anda hem istendi hem tatlı yendi hem yüzük takıldı
ne kadaan ekonomikim çok ucuza gitmişim lan
Korkma begüş halası varken yükselmiyor kimseye. Birkaç gün daha rahatızo yüzden korktum ya
ohh be içim rahatladı,gitme sakın bi yere
yok gitcem alcam zaten dedim belkim sarar fırlatırsın bana ama yapmadınİşte içmiyorum mali çocuklara kötü örnek mi olayım
Çık da al. Yolu uzat yürüyüş yapmış olursun hem
sende gene ankara havaları çalmış.bizde arap oyun havaları le leee le leeeIsteme, yuzuk, nişan tek seferde oldu.
ben sadece nikah yapacaktım, zorla düğün yaptırdılar. Kına yaktirmayacaktim kv kendi evinde erkek tarafı ile bana zorla kına yaktı (erkek kız tarafı farklı ilde)
Allaaaammm hayalim manikurlu frenchli tirnaklarken kinali ele, kokteyl tarzı nikahken ankara havaları ile düğüne döndü
Yeşil çay fırlat desen hemen ama bacımı ellerimle zehirleyemem naayynyok gitcem alcam zaten dedim belkim sarar fırlatırsın bana ama yapmadın
kalkim gidim yürüyim accık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?