gözlem yeteneğine hayranımKorkma begüş halası varken yükselmiyor kimseye. Birkaç gün daha rahatız
canın sağolsun.ben de gider alırımYeşil çay fırlat desen hemen ama bacımı ellerimle zehirleyemem naayyn
Meslek alışkanlığıgözlem yeteneğine hayranım
önemli olan sağlık ve huzur gerisi boş
bilirim ben
zaten kıymet bilmeseler kafalarını kekerdik
asla affetmem kekerim
Aynen canım, kapıyı kapattık mi mutluyum eşimle yalnız kalmaktan
Sayımız çok fazla başka gruplara bakabilirsin, yeni üye alamıyoruzmerhaba kolay gelsin ekibe katılmak istiyorum nasıl yapabilirim bunu acaba ?
teşekkür ederim ilginiz içinSayımız çok fazla başka gruplara bakabilirsin, yeni üye alamıyoruz
tebrik ederim hippo,gerçekten isteyipte başarmanın verdiği haz hiç birşeyde yok
niye çıktın o evden
ballı lokmam
bencede
Ay canım bitter cikolata istedi yaa..dun almistim napoliten cantama atarim nescafenin yanina yerim diye evde unuttumm
Canim ya kiyamam nasip öyleymiş demekknapim kıız adam o zamanlar günde 20 liralık yevmiyeyle çalışıyodu.haftanın 3 günü iş oluyosa 3 günü olmuyodu.kendini paralıyodu bişeyler yapabilmek için.bi istemeye geldiler adam borca girdi de çiçeğiydi tatlısıydı falan alabildi napsın.baktık düğün yapamicaz adaya geldik çalışmaya hatta herifin bilet parasını almak için söz yüzüğümü satmak zorunda kalmıştık çok içime oturmuştu o yüzüğü takana kadar neler çekmiştik lan .makus talihim bak gene depreştim
Yarin esra kadar olmasa da gömerim 2 kareperşembe günü çikolatamı
unutman isabet olmuş
esraya kimse yetişemezYarin esra kadar olmasa da gömerim 2 kare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?