diyet kardeşliği

Napıyım canım diyet

Eşim şehir dışındaydı geliyor bugün. Dört çocuklarla çıldırmaca oynadık
Büyüğün ders okul maceraları bitmiyor

Sen nasılsın?
Ben de ev sahibiyle cebelleşiyorum... Dün işten bi geldim kombi çalışmıyor. Işığı da yanmıyor. ev sahibi 2 üstte oturuyor. Aradım söyledim oralı olmadı (daha önce de tuvalet tıkandığında suçu bize atmıştı, ilgilenmemişti de kendi yöntemlerimizle açtık...Ondan sinirim var hala adama... Tesisatla ilgili bi sıkıntımız yok demişti. Üstteki çocuklara sordum her sene tıkanır burası yalan söylüyor dediler)... Bildiğiniz bi servis var mı tanıdık dedim ben bilmem naptıysanız kombiye dedi kapattı... Neyse buldum servisi. Adam geldi. Ev sahibiyle hanımını da çağırdım ki kullanıcı hatası demesin yoksa bizden bilecek... Servis dedi ki normal bu modelde hep oluyor bu sıkıntı... Elektronik kartı mı ana kartımı bişeysi yanmış... Ev sahibi o ara evi gezmeye başladı. Mutfak dolaplarının kapağını değiştirmişsiniz dedi
Hee abi onları çok beğendim çeyizime koydum yerine de bu kıytırık olanları taktım dedim
En son tamir edildi kombi kartı değişti. 170 lira dedi adam. Ben vermem dedi ev sahibi... Ben veririm ama kiradan düşerim dedim. Yok dedi. Siz bozdunuz. Servis de dedi kızların suçu yok bu kalistoların 4-5 senede bir kartı yanar diye ama adamı ikna edemedik. En son ev sahibinin eşi utandı adamdan tuttu verdi parayı. Yukarı çıkarken kadın çemkiriyordu rezil ediyorsun beni diye...
Ayy birine anlatmazsam çatlarmışım

Çok kızıyorum o kızlara, madem o kadar istekleri var çalışıp para biriktirsin ortak alsın bi de erkek tarafı almak zorunda gibi davrandılar mi daha gıcık oluyorum

Allah kötü ev sahiplerinden korusun ya, gözlerini toprak doyuracak herhalde

Begumun dediği zıplamak ipsiz atlamaktanmi bahsediyorsunuz yoksa normal ziplamami ben katilirim

A ha ha cimri ev sahibi karısı gelmiş hakkından

Yalnız tuvalet olayı rezalet ya ıyyy en tiksindiğim şey

Çok kızıyorum o kızlara, madem o kadar istekleri var çalışıp para biriktirsin ortak alsın bi de erkek tarafı almak zorunda gibi davrandılar mi daha gıcık oluyorum
öyle kuzum.biz herşeyi beraber çalışıp yaptık aldık.ama millet hazır istiyo herşeyin en pahalısından olsun istiyo.insan kıyamaz be sevince,ne bilim biraz mütevazi olur yani isteklerinde.tamam bi kere evleniyon da erkeği de bu konuda düşünmek lazım.sonuçta onu zorluyosun bişeylere ve adam sen istedikçe kendini yetersiz görücek yazık.ben kıyamam şahsen ki kıyamadım da

A ha ha şimdikiler öyle gerçekten ama ben yapana hak veriyorum ben yapmadım da ne oldu kıymeti bilinmedi yapaydım da öyle bilinmeyeydi bari

Ben gereksiz buluyorum ya, açıkçası şatafatlı düğünlerle çok dalga geçiyorum yazık dökülen paralara, bizde herşeyi kendimiz yaptık aileler sadece gelip takı takti

Bizim kiracılar da ellerinden gelse boyayı bile bize yaptıracaklar
WC tıkandı tesisatçı çağırdık açtırdık,aspiratör bozuldu yenisini aldık ,kombi arıza yaptı yine biz çağırdık ,sigorta bile atsa ampul yanmasa bizi çağırıyorlar
Ben de anlatmasam çatlardım

Ay benim istanbuldaki evin de yanmisti 350 vermistik ayni modeldi o da.Benim ev sahibim arkadasimdi cok uygundu kiram lafini bile etmemistim o yuzden.
Biz de hep beraber yaptik.10bin lira dugun salonlarina verdiydik 2 memlekette icim acimisti.sonucta borca girse en iyisini yapsa evlendikten sonra yine sıkıntısını ben cekecem ne gerek var.

A ha ha şimdikiler öyle gerçekten ama ben yapana hak veriyorum ben yapmadım da ne oldu kıymeti bilinmedi yapaydım da öyle bilinmeyeydi bari
ben de yapmadım noldu.bak hiç sıfır eşyam yok hep 2. 3. el.doğru diyon kız harcatmak lazım.en azından evlendikten sonra
parayı yiyen karı kıymetli oluyo doğru diyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…