diyet kardeşliği

Allah kötü ev sahiplerinden korusun ya, gözlerini toprak doyuracak herhalde
Aslında kötü bi adam değildir de cahilliğinden... İlk zamanlar sinirleniyordum şimdi gülüp lafımı sokuyorum öyle bakıyor. Bi de karısı çok minnoş. Hakkını yiyemem yardımcı oldu hep...
Daha fenasına denk gelmiştim ünide. Evde sigara içmemiz yasaktı (güya)

Begumun dediği zıplamak ipsiz atlamaktanmi bahsediyorsunuz yoksa normal ziplamami ben katilirim
Begüşün dediği ipsiz atlamak datlım
Ama ikisi aynı değil. He eğer derseniz zıplama yarışması da yapabiliriz. Maksat hareket olsun

A ha ha cimri ev sahibi karısı gelmiş hakkından

Yalnız tuvalet olayı rezalet ya ıyyy en tiksindiğim şey
Abla tam bizim kafadan sağolsun ay bi bağırdı apartmanda sesi yankılandı
Tuvalet de harbiden sıkıntı... Ben tıkamışım öyle dediydi. Terbiyem müsaade etmedi yoksa çoh güzel cevap verirdim de

Çok kızıyorum o kızlara, madem o kadar istekleri var çalışıp para biriktirsin ortak alsın bi de erkek tarafı almak zorunda gibi davrandılar mi daha gıcık oluyorum
Ben olmuyorum ya Benim babam aldı üstüme düşeni dört dörtlük. Esimin ailesi yapmadı , eşimde evlendikten sonra aldı her şeyi. Çalışmama da engel oldu
Şimdiki aklıma olsa her şeyi de yaptırıryaptırırdm, hem içimde kaldı hem kıymet bilinmedi. İki eltime de yapıldı en sonuncu dört dörtlük yaptırdı en kıymetli o

Benim kardeşimin de babam kardeşim her şeyini yaptı , kız tarafı bir hali bile almadı ama kardeşim ağzının içine bakıyor el üstünde tutuyor

Bu işte bir yanlış var

bak bi buraya senin üzülen suratını yirim

gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim
benim kaynana çok kafa dengidir sağolsun.dobradır ama laf sokmaz hiç .yemek yapar ortalığı düzenler kendi kafasına göre

geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak
türkü çığır bana maliiiii

kaynanaya özel harekat düzenledim

harbiden cumartesi gidiyorum,duyunca şok olcak

Dimi ya
Benim telefon manyak bir kere ahuyu rus dan hamile bırakmışlığı var

ahaaa haaa Ahu060812

çatlamaya ne hacet anlat gitsin

Begumun dediği zıplamak ipsiz atlamaktanmi bahsediyorsunuz yoksa normal ziplamami ben katilirim

zıplayınca ipsiz atlanmış olmuyomu ki

Anam bi de çifte düğün mü yaptınız aboo çifte masraf.ay çok zordur ya.
ama kimseye de minnet etmemiş oluyosun.bizde öyle oldu kimseler diyemedi biz şunu yaptık biz bunu yaptık diye herşeyi kuruşu kuruşuna biz yaptık,çok eksik şeyler vardı ama öyle ya da böyle hallettik şükür

ben de yapmadım noldu.bak hiç sıfır eşyam yok hep 2. 3. el.doğru diyon kız harcatmak lazım.en azından evlendikten sonra
parayı yiyen karı kıymetli oluyo doğru diyon
Kuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderi
Ama eşim buna değmezmiş diyorum hep senin eşin kıymet biliyorsa hiç pişman olma benimki kıymet bilse pişman olmazdım kı

Bayılıyorum senin bu capslerine duruma iyi uyduruyorsun ,iyi aklına geliyor

Hepsi bir değil işte...
Geçen sene bi ev sahibim vardı. Melek gibi adam. Annesi filan aynı apartmanda oturuyoruz. İlk ay işsizdim... Kirayı vermeye gittim. İşine başla toplu verirsin diyip almamışlığı vardır. Annesi hele... her yaptığı yemekten getirirdi sen yalnızsın yapmazsı. Ben uğramasam onlar uğrardı nasılsın bi ihtiyacın var mı diye. Allah razı olsun onlardan...

Mali olsa tıkarda seni bilemedim

Ayyy bizimkiler de öyleydi de düzeni kurunca artık aramıyorlar

Kuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderi
Ama eşim buna değmezmiş diyorum hep senin eşin kıymet biliyorsa hiç pişman olma benimki kıymet bilse pişman olmazdım kı
kıymet bilir Allah razı olsun o yüzden yüklenemiyorum ya kendisine.kendi çapında düzetmeye çalışıyo işte zamanla.hayalini kurması bile güzel bi gün şöyle evimiz olur şöyle de yaparız falan diye.amaan içim deşildi

evet bi diyet planı yapmam lazım ayda 6 kilo vermem için.anca kurtarır

Yaa Ahahhaha ballı çörekim bitiyorum şu anlatımlı resimlerine Sana küser miyim hiç ben

Ben anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mı igdedali

Bayılıyorum senin bu capslerine duruma iyi uyduruyorsun ,iyi aklına geliyor

niye çıktın o evden

Yaa Ahahhaha ballı çörekim bitiyorum şu anlatımlı resimlerine Sana küser miyim hiç ben

ballı lokmam

Ben anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mı igdedali

bencede

Ben gereksiz buluyorum ya, açıkçası şatafatlı düğünlerle çok dalga geçiyorum yazık dökülen paralara, bizde herşeyi kendimiz yaptık aileler sadece gelip takı takti
bizim de bütçe çok sınırlıydı standart bi düğün.evde kına gecesi.hatta beni istemeye geldikleri gün aynı anda hem istendi hem tatlı yendi hem yüzük takıldı
ne kadaan ekonomikim çok ucuza gitmişim lan

Bu konuda 7.takımda bilirkişi olarak sporcu birine miydi,kimeydi tam hatırlamıyorum ,sordurulmuştu,olabilir denmişti.Şahsi fikrim müsait ortamı yoksa alanı küçükse hiç yoktan iyidir,ama ipsiz atlamak sıkıcı olur ,arada takılsa da ipe ,daha zevkle atlanılıyor iple.Geçmişte diyetteyken iki türle de atlamışlığım var birkaç gün ,oradan biliyorum

Ekonomik boy pril gibisin elini yıka bulaşık yıka gerekirse çamaşır yıka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…