Aslında kötü bi adam değildir de cahilliğinden... İlk zamanlar sinirleniyordum şimdi gülüp lafımı sokuyorum öyle bakıyor. Bi de karısı çok minnoş. Hakkını yiyemem yardımcı oldu hep...Allah kötü ev sahiplerinden korusun ya, gözlerini toprak doyuracak herhalde
Begüşün dediği ipsiz atlamak datlımBegumun dediği zıplamak ipsiz atlamaktanmi bahsediyorsunuz yoksa normal ziplamami ben katilirim
Abla tam bizim kafadan sağolsun ay bi bağırdı apartmanda sesi yankılandıA ha ha cimri ev sahibikarısı gelmiş hakkından
Yalnız tuvalet olayı rezalet ya ıyyy en tiksindiğim şey
Ben olmuyorum yaÇok kızıyorum o kızlara, madem o kadar istekleri var çalışıp para biriktirsin ortak alsınbi de erkek tarafı almak zorunda gibi davrandılar mi daha gıcık oluyorum
Ne harcatırsan evlenmeden önce malim.İlerde evlenince alırızlara inanmayacaksınben de yapmadım noldu.bak hiç sıfır eşyam yok hep 2. 3. el.doğru diyon kız harcatmak lazım.en azından evlendikten sonra
parayı yiyen karı kıymetli oluyo doğru diyon
gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim
benim kaynana çok kafa dengidir sağolsun.dobradır ama laf sokmaz hiç .yemek yapar ortalığı düzenler kendi kafasına göre
Dimi ya
Benim telefon manyak bir kere ahuyu rus dan hamile bırakmışlığı var
Ben de ev sahibiyle cebelleşiyorum... Dün işten bi geldim kombi çalışmıyor. Işığı da yanmıyor. ev sahibi 2 üstte oturuyor. Aradım söyledim oralı olmadı (daha önce de tuvalet tıkandığında suçu bize atmıştı, ilgilenmemişti de kendi yöntemlerimizle açtık...Ondan sinirim var hala adama... Tesisatla ilgili bi sıkıntımız yok demişti. Üstteki çocuklara sordum her sene tıkanır burası yalan söylüyor dediler)... Bildiğiniz bi servis var mı tanıdık dedim ben bilmem naptıysanız kombiye dedi kapattı... Neyse buldum servisi. Adam geldi. Ev sahibiyle hanımını da çağırdım ki kullanıcı hatası demesin yoksa bizden bilecek... Servis dedi ki normal bu modelde hep oluyor bu sıkıntı... Elektronik kartı mı ana kartımı bişeysi yanmış... Ev sahibi o ara evi gezmeye başladı. Mutfak dolaplarının kapağını değiştirmişsiniz dedi
Hee abi onları çok beğendim çeyizime koydum yerine de bu kıytırık olanları taktım dedim
En son tamir edildi kombi kartı değişti. 170 lira dedi adam. Ben vermem dedi ev sahibi... Ben veririm ama kiradan düşerim dedim. Yok dedi. Siz bozdunuz. Servis de dedi kızların suçu yok bu kalistoların 4-5 senede bir kartı yanar diye ama adamı ikna edemedik. En son ev sahibinin eşi utandı adamdan tuttu verdi parayı. Yukarı çıkarken kadın çemkiriyordu rezil ediyorsun beni diye...
Ayy birine anlatmazsam çatlarmışım
Begumun dediği zıplamak ipsiz atlamaktanmi bahsediyorsunuz yoksa normal ziplamami ben katilirim
Anam bi de çifte düğün mü yaptınız aboo çifte masraf.ay çok zordur ya.Ay benim istanbuldaki evin de yanmisti 350 vermistik ayni modeldi o da.Benim ev sahibim arkadasimdi cok uygundu kiram lafini bile etmemistim o yuzden.
Biz de hep beraber yaptik.10bin lira dugun salonlarina verdiydik 2 memlekette icim acimisti.sonucta borca girse en iyisini yapsa evlendikten sonra yine sıkıntısını ben cekecem ne gerek var.
Kuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderiben de yapmadım noldu.bak hiç sıfır eşyam yok hep 2. 3. el.doğru diyon kız harcatmak lazım.en azından evlendikten sonra
parayı yiyen karı kıymetli oluyo doğru diyon
çok geç kaldım deseneNe harcatırsan evlenmeden önce malim.İlerde evlenince alırızlara inanmayacaksın
Bayılıyorum senin bu capslerineEki Görüntüle 2114625 bak bi buraya senin üzülen suratını yirimEki Görüntüle 2114626
geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak
türkü çığır bana maliiiii
Eki Görüntüle 2114627 kaynanaya özel harekat düzenledim
Eki Görüntüle 2114628 harbiden cumartesi gidiyorum,duyunca şok olcak
ahaaa haaaAhu060812
çatlamaya ne hacet anlat gitsin
Eki Görüntüle 2114629
zıplayınca ipsiz atlanmış olmuyomu ki
Bizim kiracılar da ellerinden gelse boyayı bile bize yaptıracaklar
WC tıkandı tesisatçı çağırdık açtırdık,aspiratör bozuldu yenisini aldık ,kombi arıza yaptı yine biz çağırdık ,sigorta bile atsa ampul yanmasa bizi çağırıyorlar
Ben de anlatmasam çatlardım
Mali olsa tıkarda seni bilemedimAslında kötü bi adam değildir de cahilliğinden... İlk zamanlar sinirleniyordum şimdi gülüp lafımı sokuyorum öyle bakıyor. Bi de karısı çok minnoş. Hakkını yiyemem yardımcı oldu hep...
Daha fenasına denk gelmiştim ünide. Evde sigara içmemiz yasaktı (güya)
Begüşün dediği ipsiz atlamak datlım
Ama ikisi aynı değil. He eğer derseniz zıplama yarışması da yapabiliriz. Maksat hareket olsun
Abla tam bizim kafadan sağolsun ay bi bağırdı apartmanda sesi yankılandı
Tuvalet de harbiden sıkıntı... Ben tıkamışım öyle dediydi. Terbiyem müsaade etmedi yoksa çoh güzel cevap verirdim de
Bizim kiracılar da ellerinden gelse boyayı bile bize yaptıracaklar
WC tıkandı tesisatçı çağırdık açtırdık,aspiratör bozuldu yenisini aldık ,kombi arıza yaptı yine biz çağırdık ,sigorta bile atsa ampul yanmasa bizi çağırıyorlar
Ben de anlatmasam çatlardım
kıymet bilir Allah razı olsun o yüzden yüklenemiyorum ya kendisine.kendi çapında düzetmeye çalışıyo işte zamanla.hayalini kurması bile güzel bi gün şöyle evimiz olur şöyle de yaparız falan diye.amaan içim deşildiKuzum bende ikinci el kullandım ilk hem de yer minderi
Ama eşim buna değmezmiş diyorum hepsenin eşin kıymet biliyorsa hiç pişman olma benimki kıymet bilse pişman olmazdım kı
evet bi diyet planı yapmam lazım ayda 6 kilo vermem için.anca kurtarır
Eki Görüntüle 2114625 bak bi buraya senin üzülen suratını yirimEki Görüntüle 2114626
geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak
ahaaa haaaAhu060812
Eki Görüntüle 2114629
Ben anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mıEki Görüntüle 2114625 bak bi buraya senin üzülen suratını yirimEki Görüntüle 2114626
geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak
ahaaa haaaAhu060812
Eki Görüntüle 2114629
Bayılıyorum senin bu capslerineduruma iyi uyduruyorsun ,iyi aklına geliyor
Hepsi bir değil işte...
Geçen sene bi ev sahibim vardı. Melek gibi adam. Annesi filan aynı apartmanda oturuyoruz. İlk ay işsizdim... Kirayı vermeye gittim. İşine başla toplu verirsin diyip almamışlığı vardır. Annesi hele... her yaptığı yemekten getirirdi sen yalnızsın yapmazsı. Ben uğramasam onlar uğrardı nasılsın bi ihtiyacın var mı diye. Allah razı olsun onlardan...
Yaa Ahahhaha ballı çörekim bitiyorum şu anlatımlı resimlerineSana küser miyim hiç ben
Ben anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mıigdedali
bizim de bütçe çok sınırlıydı standart bi düğün.evde kına gecesi.hatta beni istemeye geldikleri gün aynı anda hem istendi hem tatlı yendi hem yüzük takıldıBen gereksiz buluyorum ya, açıkçası şatafatlı düğünlerle çok dalga geçiyorumyazık dökülen paralara, bizde herşeyi kendimiz yaptık aileler sadece gelip takı takti
İpli daha çok yoruyor Esram. Farkediyor.Ben anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mıigdedali
Bu konuda 7.takımda bilirkişi olarak sporcu birine miydi,kimeydi tam hatırlamıyorum ,sordurulmuştu,olabilir denmiştiBen anlamadım ipsiz ip atlamak la ipli aynı şey olmazmi ve zıplamak farklı mıigdedali
Eki Görüntüle 2114625 bak bi buraya senin üzülen suratını yirimEki Görüntüle 2114626
geçmiş olsun de mali
Allah kurtarsın de
ağıt yak
ahaaa haaaAhu060812
Eki Görüntüle 2114629
Ekonomik boy pril gibisin elini yıka bulaşık yıka gerekirse çamaşır yıkabizim de bütçe çok sınırlıydı standart bi düğün.evde kına gecesi.hatta beni istemeye geldikleri gün aynı anda hem istendi hem tatlı yendi hem yüzük takıldı
ne kadaan ekonomikim çok ucuza gitmişim lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?