- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sanirim ben de stres ağır basıyor çok gergin çalışıyorum
Şeker aniden neden yükselir dersen 15 senedir şeker hastaları ile bir aradayım en çok aniden enfeksiyonlarda yükseliyor çok ciddi streste yükseliyor ve tabiki yediklerinle.
Yatili misafirleri gonderttim cok yorgunum ben de musaadenizle uyumaya gidiyorum.
Yediklerimu saymaktan korktum kaciyorum
uslu durAzcık çakırkeyifsem noolmuş
Kabak olmasa evde bugun ne yiyecegim eyvah korkusuna kapiliyorum.Kabağıma kavuştum
Gece olacaklardan ben sorumlu değilim kasap sorumluuslu dur
töbe töbeGece olacaklardan ben sorumlu değilim kasap sorumlu
ben akşam üzerine kadar iyiydim de akşam üzeri fıstık yedim. akşam bulgur yedim. sonra az daha fıstık yedimBugün stresten benimde ağzım durmadı
Ya ben gelemedim bugün takımlı kapandıKızlar çok üzgünüm cidden ama burdan devam edelim biliyorum herkes darmaduman oldu
Kaptanım
malipina arden32 retro_hippo @Elalis @tevafuk55 Bonus hergaf furkanlipek45 matematik61 Floweroflife
Sabahları yumurta yiyemeyenler için muz öneriyordu Karatay canımSabah 8 de calismaya başlıyorum 13.00 13.30 arası öğle yemeği sonrasında nefes almadan 19.00 a kadar durmaksızın çalışma işten çıkış 20.00 bu hafta böyleydi öncesi berbatti. Eve geliş saatim 21.30. Bu zaman diliminde beslenmem oturmuyor henüz oturtamadim. 19.00 da çerez yiyip bastırıyorum eve gelince yemek doktor 21.30 da yemek yiyebilirsiniz demisti ama ağır yemek yok. Sonra 11 1130 da uyuma kısmı. Endokrin yeni bir diet programı çizecek eğer aralıklı oruçla dusmemisse. Ctesi belli olur balım ne liste verecek
açılır canım üzülmeYa ben gelemedim bugün takımlı kapandı
Kapanmadı canım sadece yazmayalım diye ara verildi biraz fermuar çekildi o kadarYa ben gelemedim bugün takımlı kapandı
Yuuhh ya gerçekten inanamadım elle tutulur gözle görülür bi sebep yokken böyle olmasi çok değişik..Kapanmadı canım sadece yazmayalım diye ara verildi biraz fermuar çekildi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?