Dün sabah klasik kahvaltımı yaptım. Gece iş çıkışı tavuk dünyası yedim.
Bugün de sabah yumurtalı omletle kahvaltı ettim ama gece 10 gibi yarın ıspanaklı gözleme yeşillik ve domates yedim ayranla
Benim büyükle tartıştık biraz. Zaten biriken, karşılıkı üstünü örttüğümüz saorunkarımız vardı. Bugün hem patladı hem çözdük. Karışığımhem mutlu hem kırgın. Çok zormuş yahu kocaman insan var karşında "benim hayatım" diyen. Ama senin yanlış gördüğün. Biliyorum deneye yanıla doğruyu bulacak ama anne yüreği işte direk doğruyla karşılassın istiyorum. Amaaann Karışığım işte :) yarına geçer.
Yedim kaptanım yalan yok o an çokta umrumda olmadı belkide hıncımı kendimden çıkardım bilemiyorum
Ahahahhahahaah peynirli olacaktı. Bak kafam okadar gidikyumurtalı omlet nasıl oluyo bi tarif versene
Büyükle problem çözmek için yemeğe çıktık.storye eklemiş, şimdi küçük wattsaptan trip atıyo
Aaaa masallahh kocamanmis çocuklar18 ve 14 iki oğlum var canım
Seni anca perşembe hac hurmasi paklar gonderemmiiiDün sabah klasik kahvaltımı yaptım. Gece iş çıkışı tavuk dünyası yedim.
Bugün de sabah yumurtalı omletle kahvaltı ettim ama gece 10 gibi yarın ıspanaklı gözleme yeşillik ve domates yedim ayranla
Benim büyükle tartıştık biraz. Zaten biriken, karşılıkı üstünü örttüğümüz saorunkarımız vardı. Bugün hem patladı hem çözdük. Karışığımhem mutlu hem kırgın. Çok zormuş yahu kocaman insan var karşında "benim hayatım" diyen. Ama senin yanlış gördüğün. Biliyorum deneye yanıla doğruyu bulacak ama anne yüreği işte direk doğruyla karşılassın istiyorum. Amaaann Karışığım işte :) yarına geçer.
Yedim kaptanım yalan yok o an çokta umrumda olmadı belkide hıncımı kendimden çıkardım bilemiyorum
Dertli gönüllere giren , işte benim zeki mürenÇocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor
Geldimmm
Kajum,daha etiketlemegimiz çok kişi var, alelacele oldu, gücenme e mi? Aklına geleni etiketle sen deBeni niye etiketlemednz ben de arıyorum kızlar nerde. Neyseki malinin mesajlarndan buldm
Haber verdiğin çok teşekkürler canım flowerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?