diyet kardeşliği

O degilde kisa zamanda size nasil alistigimi anladim grup kapaninca sizsiz buyuk bi eksiklik oldugunu anladim gercekten aramizda diyet kardesligi oldugunu anladim yeniyim cogu kisiyi tanimiyorum belki ama aranizda hissettim kendimi bazen bazi seylerin kiymeti daha iyi anlaniyo yokken ve ben inaniyorumki sizle verebildigim kilolari hic bi diyetisyenle bukadar rahat ve huzurla ve mutluyken veremem iyiki varSiniz sizler ve miu ve hepiniz simdi umut ediyorumki yine sizlerle ulasicam ve ulasicaz hepimiz istedigimiz kilolara

Dogru soyluyorsun,ben de diyetisyenlerle yol alamadim hic bir zaman. Damdan dusenin halini damdan dusen anliyor,buradaki destek cok motive edici

Caanımsın

Tamam kuzum kendini yemeğe verme yeter
Dün sabah klasik kahvaltımı yaptım. Gece iş çıkışı tavuk dünyası yedim.
Bugün de sabah yumurtalı omletle kahvaltı ettim ama gece 10 gibi yarın ıspanaklı gözleme yeşillik ve domates yedim ayranla
Benim büyükle tartıştık biraz. Zaten biriken, karşılıkı üstünü örttüğümüz saorunkarımız vardı. Bugün hem patladı hem çözdük. Karışığım hem mutlu hem kırgın. Çok zormuş yahu kocaman insan var karşında "benim hayatım" diyen. Ama senin yanlış gördüğün. Biliyorum deneye yanıla doğruyu bulacak ama anne yüreği işte direk doğruyla karşılassın istiyorum. Amaaann Karışığım işte :) yarına geçer.

Yedim kaptanım yalan yok o an çokta umrumda olmadı belkide hıncımı kendimden çıkardım bilemiyorum

14 yaş bende de var 2004 doğumlu.
Zehir gibi geçiyor bazen günüm haftam.
Ona sorsan ne var ki...

Kendi kendini yemenin dozu evlat büyüyünce artıyor.

Allah sabrımızı artırsın
Amiiinnn bonusum gerçekten çok zormuş. Bebek değil ki kaşını kaldırıp oturtasın
Şimdiki aklımla cesaret edemezdim dünyaya insan getirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…