Bugün stresten benimde ağzım durmadı
Muzu denerim benim doktor da muz yanına ceviz fındık fıstık veriyor olmazsa öyle biseyler yaparım
Bonus hiç kahvaltı yapmamak dan iyidir balım her gün 1 muz yer başka meyve yemez denglerÖylede hergün olmaz ki muz.
Dogru soyluyorsun,ben de diyetisyenlerle yol alamadim hic bir zaman. Damdan dusenin halini damdan dusen anliyor,buradaki destek cok motive ediciO degilde kisa zamanda size nasil alistigimi anladim grup kapaninca sizsiz buyuk bi eksiklik oldugunu anladim gercekten aramizda diyet kardesligi oldugunu anladim yeniyim cogu kisiyi tanimiyorum belki ama aranizda hissettim kendimi bazen bazi seylerin kiymeti daha iyi anlaniyo yokken ve ben inaniyorumki sizle verebildigim kilolari hic bi diyetisyenle bukadar rahat ve huzurla ve mutluyken veremem iyiki varSiniz sizler ve miu ve hepiniz simdi umut ediyorumki yine sizlerle ulasicam ve ulasicaz hepimiz istedigimiz kilolara
CaanımsınO degilde kisa zamanda size nasil alistigimi anladim grup kapaninca sizsiz buyuk bi eksiklik oldugunu anladim gercekten aramizda diyet kardesligi oldugunu anladim yeniyim cogu kisiyi tanimiyorum belki ama aranizda hissettim kendimi bazen bazi seylerin kiymeti daha iyi anlaniyo yokken ve ben inaniyorumki sizle verebildigim kilolari hic bi diyetisyenle bukadar rahat ve huzurla ve mutluyken veremem iyiki varSiniz sizler ve miu ve hepiniz simdi umut ediyorumki yine sizlerle ulasicam ve ulasicaz hepimiz istedigimiz kilolara
Kaç yaşında çocuklar kuzumÇocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor
Tamam kuzum kendini yemeğe verme yeterKaptanım ben de iğrenç bi gün geçirdim. Beynim yorgun, gönlüm yorgun, bedenim yorgun
Yarın gelirim inşallah.
18 ve 14 iki oğlum var canımKaç yaşında çocuklar kuzum
Çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor
Dün sabah klasik kahvaltımı yaptım. Gece iş çıkışı tavuk dünyası yedim.Tamam kuzum kendini yemeğe verme yeter
Amiiinnn bonusum gerçekten çok zormuş. Bebek değil ki kaşını kaldırıp oturtasın
14 yaş bende de var 2004 doğumlu.
Zehir gibi geçiyor bazen günüm haftam.
Ona sorsan ne var ki...
Kendi kendini yemenin dozu evlat büyüyünce artıyor.
Allah sabrımızı artırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?