aynen katılıyorum sana. pınar mune ile konuşur musun takımı açsın oraya geçelim. artık kimse konuşmasın ama.Kızlar konuyla ilgili ah vah istemiyorum. Olan oldu. Biz diyetimize bakıcaz tamam mı.
valla bende sinirden fazla kaçırmış olabilirim çis cos yemedim ama sadece fazla kactiŞakın firsat bu Bu fırsat diye yemeğe vermeyin kendinizi
Acarmiykiaynen katılıyorum sana. pınar mune ile konuşur musun takımı açsın oraya geçelim. artık kimse konuşmasın ama.
Tam kan tahlili yaptır canım tsh t3 t4 vitaminler ( d vitamini b12) tabi ki insülin direnciAk kelebek 2 gündür sana bişi soracaktım konular hep kaynadi. Yarın tahlil yapılacak büyük gün geldi insülin ve Homa hr bakılacak. Normal şekerim hergün olcuyorum. Bu konuda bilgin var gibi. Ben bugun bişey denedim.
Perşembe açlık şekerim 158 çıktı tokluk şekerim 148
Dün sabah açlık şekerim 106 çıktı öğlen açlık şekerim 102 çıktı 2 saat sonra tokluk şekerim 112 çıktı.
Bu sabah 6 da açlık şekerim 98 öğlen 12 ye kadar bişey yemedim 12 de açlık şekerim 95 çıktı 12 saat açlık tamamlanmisken. Sonra saat 3 de tokluk şekerim 98 çıktı.
2 gündür yine düzene girmiş mi iyi birsey midir? Yarın ki sonucu çok merak ediyorum. Buna ek birşeye de baktirsam mi gerçi haftaya ctesi doktora gideceğim sonuca bakıp tahlil isteyecek ama merak işte
Ben ona uyamiyorum ben et türevlerini yeni yeni yiyorum çok zor oluyor kopuyorum. Sebze salata bakliyat ağırlıklı gidiyorum. Eti de köfte şeklinde yemeye başladım. Yavaş yavaş değiştirmeye ve alıştırmaya çalışıyorum. Bu aksam 120 gr ton balığı koca bir tabak salata yedim 1 dilim çavdar ekmeği.Tam kan tahlili yaptır canım tsh t3 t4 vitaminler ( d vitamini b12) tabi ki insülin direnci
İnsülin direncine en güzel diyet Karatay canım Karatay Diyeti yapsana sen tam zamanlı bence direnci kırarsın
Ak kelebek 2 gündür sana bişi soracaktım konular hep kaynadi. Yarın tahlil yapılacak büyük gün geldi insülin ve Homa hr bakılacak. Normal şekerim hergün olcuyorum. Bu konuda bilgin var gibi. Ben bugun bişey denedim.
Perşembe açlık şekerim 158 çıktı tokluk şekerim 148
Dün sabah açlık şekerim 106 çıktı öğlen açlık şekerim 102 çıktı 2 saat sonra tokluk şekerim 112 çıktı.
Bu sabah 6 da açlık şekerim 98 öğlen 12 ye kadar bişey yemedim 12 de açlık şekerim 95 çıktı 12 saat açlık tamamlanmisken. Sonra saat 3 de tokluk şekerim 98 çıktı.
2 gündür yine düzene girmiş mi iyi birsey midir? Yarın ki sonucu çok merak ediyorum. Buna ek birşeye de baktirsam mi gerçi haftaya ctesi doktora gideceğim sonuca bakıp tahlil isteyecek ama merak işte
Kuzum Karatay protein ağırlıklı değil zaten sen evinde olanı sadece zamana uygun yiyorsunBen ona uyamiyorum ben et türevlerini yeni yeni yiyorum çok zor oluyor kopuyorum. Sebze salata bakliyat ağırlıklı gidiyorum. Eti de köfte şeklinde yemeye başladım. Yavaş yavaş değiştirmeye ve alıştırmaya çalışıyorum. Bu aksam 120 gr ton balığı koca bir tabak salata yedim 1 dilim çavdar ekmeği.
Kuzum Karatay protein ağırlıklı değil zaten sen evinde olanı sadece zamana uygun yiyorsun
En son 6 ay önce yapıldı orda 98 çıktı bu 3 günde bu şekil bir dalgalanma var gerçi bu hafta çok yoruldum kemiklerime kadar o dönem şeker bu kadar yüksek oldu yorgunluk etkiliyor mu acaba. Bunları not aldım doktora soracağım hep ama 1 hafta meraktan da öleceğim
158 ciddi çakıl böyle durumlarda en iyisini 3 aylık sonuç veriyo.
Arada günlükmü yükselmiş şekerin yoksa hepmi yüksek gitmiş anlayamazsın her gün ölçmekle bile.
Üç aylık mutlaka yapılmıştır sana
Sabah 8 de calismaya başlıyorum 13.00 13.30 arası öğle yemeği sonrasında nefes almadan 19.00 a kadar durmaksızın çalışma işten çıkış 20.00 bu hafta böyleydi öncesi berbatti. Eve geliş saatim 21.30. Bu zaman diliminde beslenmem oturmuyor henüz oturtamadim. 19.00 da çerez yiyip bastırıyorum eve gelince yemek doktor 21.30 da yemek yiyebilirsiniz demisti ama ağır yemek yok. Sonra 11 1130 da uyuma kısmı. Endokrin yeni bir diet programı çizecek eğer aralıklı oruçla dusmemisse. Ctesi belli olur balım ne liste verecekKuzum Karatay protein ağırlıklı değil zaten sen evinde olanı sadece zamana uygun yiyorsun
tabikiAcarmiyki
En son 6 ay önce yapıldı orda 98 çıktı bu 3 günde bu şekil bir dalgalanma var gerçi bu hafta çok yoruldum kemiklerime kadar o dönem şeker bu kadar yüksek oldu yorgunluk etkiliyor mu acaba. Bunları not aldım doktora soracağım hep ama 1 hafta meraktan da öleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?