diyet kardeşliği

Aa neden çakıl acaba? Gizli şeker falan mı var Allah korusun

Günaydın kızlar
Özellikle listede olan arkadaş lar acil planınızı yapın bence. Bu ne yedim içtim mesajları
Detoks mu olur sebze günü mu olur artık bi bakın hal çaresine
Kesinlikle tevo haklısın. Ben bugün itibariyle hem diyete hem spora ciddi ağırlık vericem

Sabahtan attim kendimi dnr a nilgün bodur kim bilen var mi kitabını buldum merak ediyorum ama. Boşanmalar üzerine şimdi bizimki bunu okuduğumu görürse hazırlık yaptığını sanacak kitabı okuyan var mi

Ne demek +1.5 elaliiiisss
Mali alıntını görünce kalbim duracaktı
Kaptanım valla +1.5 luk bişey yemedim. Porsiyınlar çok azdı. Ama su içmedim uine 2 gün. Su içmeyi sevmiyorum. Moral bozulunca hafta sonu aklıma bile gelmedi. Ödemdir o çünkü yüzükler kıpırdamıyo yine bugün smoti dukan birası maydanoz allah ne verdiyse artık

İkigünde iki kilo olmaz ödemdir zaten. Su içmeden nasıl atıcan o ödemi acaba iç çabuk

Bizimde yaş farkımız az.. ama ben anne olarak daha çok hissettirdin bence.. haa oynarız ederiz ama arkadaşı zaten olur.. ama anne bi tane.. ve anne olarak benden korkması çekinmesi lazım bence.. yoksa ilerde başa çıkamam.. hep derim ben senin annenim sen beniö sözümü dinlemen lazım ben daha iyi bilirim falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…