Hadi bakalım panda rastgeleBen yarın yine plaja gidiyorum bir aksilik çıkmazsa
Kız o zamana gözlerin görmez kulakların duymaz, işin kolay olurIşte ben yanı daha yolun başındayım ve olursa ergenliginde 55 olacam zor gözüme büyüdü
Aa neden çakıl acaba? Gizli şeker falan mı var Allah korusunAçlık şekerim bu sabah 110 çıktı anlamıyorum neden bu kadar dalgalanmaya başladı. Dün akşam yediğim şey ton balığı salata ve çavdar ekmeği ve bütün gece bişey yemedim. 110 çıkacak birsey yemedim tüm gün çok dikkatliydim. Kafama takacak birsey daha
Ben de onu merak ediyorumKızlar bise sorucam takim açılana kadar liste iptalmi oldu? Gruplarla yarışmada
Kesinlikle tevo haklısın. Ben bugün itibariyle hem diyete hem spora ciddi ağırlık vericemGünaydın kızlar
Özellikle listede olan arkadaş lar acil planınızı yapın bence. Bu ne yedim içtim mesajları
Detoks mu olur sebze günü mu olur artık bi bakın hal çaresine
pek ciddisin bugünGünaydıın
yok kızlar yine aynı devam inşallah bozmadim bozmamda
Hadi bakalım o artı yarına gider sonra da gelsin eksilerKesinlikle tevo haklısın. Ben bugün itibariyle hem diyete hem spora ciddi ağırlık vericem
Ye ye.. ödem de sonraCiddi ödem hissediyorum yine, gözlerim şişmiş. Ayaklarım basmıyo. Tartı +1.5. Karbon bana ciddi ödem yapıyo yaa demek bunca zamandır ondan şiş şiş gezmişim bendukan birası yapayım bari, yanında maydanoz
Ne demek +1.5 elaliiiisssCiddi ödem hissediyorum yine, gözlerim şişmiş. Ayaklarım basmıyo. Tartı +1.5. Karbon bana ciddi ödem yapıyo yaa demek bunca zamandır ondan şiş şiş gezmişim bendukan birası yapayım bari, yanında maydanoz
Peşinde de koşamamKız o zamana gözlerin görmez kulakların duymaz, işin kolay olur
Herzamanki halimpek ciddisin bugün
Mali alıntını görünce kalbim duracaktıNe demek +1.5 elaliiiisss
Sen rahat o rahat işte yaaPeşinde de koşamam
İkigünde iki kilo olmaz ödemdir zaten. Su içmeden nasıl atıcan o ödemi acaba iç çabukMali alıntını görünce kalbim duracaktı
Kaptanım valla +1.5 luk bişey yemedim. Porsiyınlar çok azdı. Ama su içmedim uine 2 gün. Su içmeyi sevmiyorum. Moral bozulunca hafta sonu aklıma bile gelmedi. Ödemdir o çünkü yüzükler kıpırdamıyo yinebugün smoti dukan birası maydanoz allah ne verdiyse artık
Bizimde yaş farkımız az.. ama ben anne olarak daha çok hissettirdin bence.. haa oynarız ederiz ama arkadaşı zaten olur.. ama anne bi tane.. ve anne olarak benden korkması çekinmesi lazım bence.. yoksa ilerde başa çıkamam.. hep derim ben senin annenim sen beniö sözümü dinlemen lazım ben daha iyi bilirim falan diyeSen rahat o rahat işte yaaben koşuyorum da ne oluyo. Dün bana diyo ki seni annem gibi görmüyorum elimde değil arkadaşım gibisin diyo üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dün altını aldığım çocuk bugün bana "benim hayatım" diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?