Kaptanım benim yaaaİkigünde iki kilo olmaz ödemdir zaten. Su içmeden nasıl atıcan o ödemi acaba iç çabuk
Ben yanlış yaptım galibaBizimde yaş farkımız az.. ama ben anne olarak daha çok hissettirdin bence.. haa oynarız ederiz ama arkadaşı zaten olur.. ama anne bi tane.. ve anne olarak benden korkması çekinmesi lazım bence.. yoksa ilerde başa çıkamam.. hep derim ben senin annenim sen beniö sözümü dinlemen lazım ben daha iyi bilirim falan diye
Bende 20de doğurdumBen yanlış yaptım galibanormalde de deli doluyum ben. Arkadaşlarım der kızım ne enerjin var yanında çok eğleniyoruz diye. Çocuklarla da fazla samimi oluyoruz arada ağırlığımı koyuyorum ama görenler bile annesi misin diyo o da kızıyo :) napim tontiş yaşlı anne mi olayım illaki 20 yaşında doğurursan işte
10 yıl sonra tekrar konuşalımBende 20de doğurdumhatta dediğin gibi çok deli doluyum :)) ama ne bilim bi kere duymuştum arkadaş olmayın çocuklarınızla.. anne olun.. bu demek değil onlarla gezip tozmayın eğlenmeyin... çocuğunuz sizden çekinsin
Doğru diyorsun.. şimdi 9 yaşında konuşuyorum :))10 yıl sonra tekrar konuşalım
Ay bu defa bol bol güneş kremi süreceğimHadi bakalım panda rastgele
Nasıl hava?Ay bu defa bol bol güneş kremi süreceğim
Hipo saygısızlıkları yok çok şükür. Argo sevmezler, birbirleriyle kavga ederken bile saygılılar düşün. Rica ederim odamdan çıkar mısın diye kovuyolar birbirleriniDoğru diyorsun.. şimdi 9 yaşında konuşuyorum :))
Az bulutlu ama 26-27 derece tam plaj havası yaniNasıl hava?
İyi hadi sevindim :) bol yüzmelerAz bulutlu ama 26-27 derece tam plaj havası yani
Yav gir bişey olmaz :) ah ben olacaktım kiiiYüzmeeeeem
Su çok soğuk
İnş geçecek bu günlerde.. ergenlik çok zor...Hipo saygısızlıkları yok çok şükür. Argo sevmezler, birbirleriyle kavga ederken bile saygılılar düşün. Rica ederim odamdan çıkar mısın diye kovuyolar birbirlerini
Kararları büyüdü ne yazık ki. Mesela büyük üni sınavını kazanamadı. Son anda alan değiştirdi yapma etme yanlış dedim benim kararım dedi. Şimdiki savunması denedim gördüm, oluyor ama bir senesi geçti ve ben üzülüyorumyanlış arkadaşlar ediniyor, bak diyorum bundan zarar görürsün "ama anne sen de çok önyargılısın" diyor. Benim hayat tecrübemi çok umursamıyor. Sanki ben de 18 mişim gibi davranıyor. Gibi gibi problemler var aramızda dün bayağı konuştuk. Biraz o geri vites yapıcak biraz ben :)
Yaw gerçekten çok soğukYav gir bişey olmaz :) ah ben olacaktım kiii
SevabınaaaaDimi yaaaa
Kaça satıyosun namıssız
Allaaaaahhhhh gönder gelsinSevabınaaaa
Hepfit nasıl oldu acaba, holter takıldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?