diyet kardeşliği

İkigünde iki kilo olmaz ödemdir zaten. Su içmeden nasıl atıcan o ödemi acaba iç çabuk
Kaptanım benim yaaa artıyla gelir miyim ben sana hiç. Dün büyükle konuşurken çay sigara çay sigara bi paket bitmiştir. Garson geldikçe çay kahve istedim. Küçük çaplı buhran de sen, geçti gitti

Ben yanlış yaptım galiba normalde de deli doluyum ben. Arkadaşlarım der kızım ne enerjin var yanında çok eğleniyoruz diye. Çocuklarla da fazla samimi oluyoruz arada ağırlığımı koyuyorum ama görenler bile annesi misin diyo o da kızıyo :) napim tontiş yaşlı anne mi olayım illaki 20 yaşında doğurursan işte

Bende 20de doğurdum hatta dediğin gibi çok deli doluyum :)) ama ne bilim bi kere duymuştum arkadaş olmayın çocuklarınızla.. anne olun.. bu demek değil onlarla gezip tozmayın eğlenmeyin... çocuğunuz sizden çekinsin

Doğru diyorsun.. şimdi 9 yaşında konuşuyorum :))
Hipo saygısızlıkları yok çok şükür. Argo sevmezler, birbirleriyle kavga ederken bile saygılılar düşün. Rica ederim odamdan çıkar mısın diye kovuyolar birbirlerini
Kararları büyüdü ne yazık ki. Mesela büyük üni sınavını kazanamadı. Son anda alan değiştirdi yapma etme yanlış dedim benim kararım dedi. Şimdiki savunması denedim gördüm, oluyor ama bir senesi geçti ve ben üzülüyorum yanlış arkadaşlar ediniyor, bak diyorum bundan zarar görürsün "ama anne sen de çok önyargılısın" diyor. Benim hayat tecrübemi çok umursamıyor. Sanki ben de 18 mişim gibi davranıyor. Gibi gibi problemler var aramızda dün bayağı konuştuk. Biraz o geri vites yapıcak biraz ben :)

Son düzenleme:
İnş geçecek bu günlerde.. ergenlik çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…