Pembişin karikatür geldi alkımaFit nerelerdesin dön yuvana
Holter takıldı mıHepfit nasıl oldu acaba, holter takıldımı
Hepsi folik asit yüzünden yeni gelen nesil çok başkaSen rahat o rahat işte yaaben koşuyorum da ne oluyo. Dün bana diyo ki seni annem gibi görmüyorum elimde değil arkadaşım gibisin diyo üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Dün altını aldığım çocuk bugün bana "benim hayatım" diyo
Hehe sen sen ol folik kullanmaHepsi folik asit yüzünden yeni gelen nesil çok başka
Benim ki 2 yaşında yok böyle biseyHehe sen sen ol folik kullanmasaf olsun temiz olsun. Bunların bakışları bile değişik ben yine iyiyim kreş yaşındakilere bakıyorum, dehşetler
İşte onun büyümüşünden var bende 2 adetBenim ki 2 yaşında yok böyle biseybabam diyo ki kızım psikologa mi nereye goturuyosan götür ilaç mı veriyo napiyo bi çare bulsun diyo yok artik dedim yeni nesil hep böyle
Hehe sen sen ol folik kullanmasaf olsun temiz olsun. Bunların bakışları bile değişik ben yine iyiyim kreş yaşındakilere bakıyorum, dehşetler
Benim ki 2 yaşında yok böyle biseybabam diyo ki kızım psikologa mi nereye goturuyosan götür ilaç mı veriyo napiyo bi çare bulsun diyo yok artik dedim yeni nesil hep böyle
Ya bu sene seciyooo çok fena bende kıyafet bakıyorum diyo mağazaya girinceİşte onun büyümüşünden var bende 2 adet
Seneye kıyafetini bile kendi seçecek
AboooArkadasim geldi çocuklarıyla buyugu 2.5 yasinda! Kiz kendini yirtti dun evden cikana kadar ben o elbiseyi giymem diye
Erkeklerde de oluyo mu oyle acep.Benimki de 2 yas olacak
Olmaz mı daha neler yapacakArkadasim geldi çocuklarıyla buyugu 2.5 yasinda! Kiz kendini yirtti dun evden cikana kadar ben o elbiseyi giymem diye
Erkeklerde de oluyo mu oyle acep.Benimki de 2 yas olacak
Aynisini annemlerde dedi bizeBenim ki 2 yaşında yok böyle biseybabam diyo ki kızım psikologa mi nereye goturuyosan götür ilaç mı veriyo napiyo bi çare bulsun diyo yok artik dedim yeni nesil hep böyle
Bu gün pazar ya kuzu ondan böyle yarın daha aktif olurböyle de insanın yazası gelmiyor
Bu arada
Bu gün pazar ya kuzu ondan böyle yarın daha aktif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?