ya ada çok güzel gerçekten.yemyeşil.gerçi son bikaç yıldır betonlaşmaya başladı merkez yerler ama gene de güzel.benim tek sıkıntım ailemden uzak olması.annem gelemiyo ne hava yolu ne deniz yolu.panik atak.ben de senede bi kere gidebiliyorum.o da yetmiyo bana çok özlüyorum.iki sene önce dedem vefat etti gidemedim en parasız zamanımızdı uçak bileti alacak param yoktu.başımıza bi iş geldiğinde insan ailesinin desteğine ihtiyaç duyuyo ama üzülmesinler diye anlatamıyosun hiçbişeyini.ne biliyim burda boşlukta gibiyim.alıştım mı buraya az çok alıştım.türkiyeye gidince bocalıyo muyum evet.burda istediğin gece saat 1-2'de çık gezz kimse dönüp bakmaz bile bırak laf atmayı.türkiyede öğlen vakti bi çarşıya çıkim dedim sarkıntılık etmeyen kalmadı.höh dedim noluyoz unutmuşum ben böyle şeyleri.malipina babam 2-3 sene calisti orda sonra geri dondu o ara bende bi geldim 10 gun kaldim.
Yine boyle yariyil tatili zamaniydi kisti 7 sene oluyo.
Lefkoseden baska yerlere biraz gittik.
Uzun yollar git git bitmiyo gibi olsada km si belli trafik yok :))
Annemler 1 kere gitmisler annem dedi dahada istemem cok uzak canimiz sıkıldı gidene kadar dedi :) oraya gidip orda denize girmek isterim.
Tabi cocuklarin kucuk olmasindan kelli hayalimi erteliyorum.
Git sende bence
Biz düğünü yapıp kıbrısa geri döndük. Türkiyeye döneriz hesabıyla hiç eşya almadık kuzum çeyiz eşyası falan yani.o zaman 7bin küsür biriktirmiştik.onla düğün yaptık.ha herşeyi dört dörtlük yapamadık düğün için ayağımızı yorganımıza göre uzattık mecburen.düğün borcumuz olmadı.takılar da harcamalarımızı eşitledi hatta 3000 kardaydık diyebilirim.hala ellemedim duruyo takılar ev alırsak peşinat olsun diye.burda eşyalı evde oturuyorum.türkiyeye dönüş yaparsak kredi çekip eşya alırız büyük ihtimalDüğün borcu ödendi mi canim orada herşey pahalıymış diye duydum
Ah canım benim. Ailesiz eminim çok zordur.ya ada çok güzel gerçekten.yemyeşil.gerçi son bikaç yıldır betonlaşmaya başladı merkez yerler ama gene de güzel.benim tek sıkıntım ailemden uzak olması.annem gelemiyo ne hava yolu ne deniz yolu.panik atak.ben de senede bi kere gidebiliyorum.o da yetmiyo bana çok özlüyorum.iki sene önce dedem vefat etti gidemedim en parasız zamanımızdı uçak bileti alacak param yoktu.başımıza bi iş geldiğinde insan ailesinin desteğine ihtiyaç duyuyo ama üzülmesinler diye anlatamıyosun hiçbişeyini.ne biliyim burda boşlukta gibiyim.alıştım mı buraya az çok alıştım.türkiyeye gidince bocalıyo muyum evet.burda istediğin gece saat 1-2'de çık gezz kimse dönüp bakmaz bile bırak laf atmayı.türkiyede öğlen vakti bi çarşıya çıkim dedim sarkıntılık etmeyen kalmadı.höh dedim noluyoz unutmuşum ben böyle şeyleri.
Kızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz
Ay kızlar bir rüya gördüm Gülşen mi ağlasam mı bilemedim.rüyamda çok korktum ama.
Eşimle plan yapıyorduk ve kv öldürüyordukhic bişey yokmuş gibi cenaze evinde insanları ağırlıyoduk. Aman Allahım ne canice ama pişman olmuştum.
Severim de kendisini. Hep cumartesi bana yedirdiği börekten oldu heep
sağol kuzumAh canım benim. Ailesiz eminim çok zordur.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Dün ki yediğin nanelerden sonra güzel olmuş tok tutmuşturMenü vereyim
Not: bu menünün sade olma sebebi dün yediğim nanelerdir
Sabah limonlu su
Ara sade kahve 5 fındık, 15 leblebi 2 yulaflı bisküvi
Ögle: 1 kepçe çorba 3 kaşık salata
3.5 kaşık patates kavurmasi
Ara dibek.kahvesi limonlu soda(ev yapimi)
Akşam 18.00: bir kase pulbinerli yoğurt
Ara bitki çayları türk kahvesi 3 hurma olabilir
Su 2 litre
Öğle bile olsa 1 tabak bulgur pilavı çok fazla be kuzu onun yerine yemek yeseydin daha iyi olurdu çok erken yemişsin akşam aç kalmadın mıBugunku menum.
Sabah
Uyaninca 3mil leslie yarim litre su
2tereyagda yimirta
Dom sal marul
Zeytin
Baharatli cokelek
Peynir
20 kadar findik
Bi ayva
Sade tk
Ogle aksam
2kase tavuk corbasi
Bi taabak bulgur pilavi
Salata
Su 2.5 olur
Spor
3mil leslie
1000ip
Ogle 15de o yuzden bulgur pilavi bi tabak
Hoşgeldin fıstık
Hoşgeldin kuzumöğlen gördüm takımın kapandığını. hayırlısı olsun ne diyeyim.hepfit kuzum eline sağlık. burayı açtığın çok iyi olmuş sevindim.
Sende iyi ol canımKızlar nasılsınız
Nıye buraya geldım nıye bunu yazıyorum bılmıyorum
Ama ıyı olmanızı cok isterım
Duygulandırdınız çok teşekkürlerMerhaba arkadaslar diyet mudavimlerinden ben...
6 senelik uyeyim. Burada iki beğeni için beni harcayan sözde arkadaşlarim oldu. Grup kurup sindirmeye calisanlar, her konumda takip edip provoke edenler yuzunden gitmeyi tercih ettim. Baktığım ve olacağım tek kısım diyet bölümüdür.
Siz arkadasliginizi harcamadiniz. O yüzden kutluyorum sizi. 7 takim sizinle kapandi. Kim hakli kim haksiz konusuna girmeyecegim sadece sonuç kismiyla ilgileniyorum cunku. Bence de gitmeyin.
Bazılarına vereceğiniz en guzel cevap vereceğiniz kilolar olacaktir.
Iyi geceler diliyorum.
Kız kilo mu alıp geldin hep böyle bırakınca rahatlık geliyor işteKızlar ben geldim
Hemde kilo alarak iyice saçmaladım valla yedim de yedim be kendimden nefret ediyorum Yarından itibaren söz sımsıkı sarılcam bu işe
Afiyet olsun Bonuscan Allah kabul etsinIyi beeee yaziyorum menumu.
Hic ustunde dusunulmemis bodoslama bonus menusu
Sahur
2 haslanmis yimirta
2 dilim cavdar
Krem peynir
Iftar
1 tabak yayla corbasi
2 tabak kuru fasulye
1-2 dilim kadar ekmek
Spor yok kuzum akşamında ağır bence patates püresi diyetimizde pek olmamalı bence mercimek mantar seni tok tutardı zatenMenu bildirim
Sabah ılık limonlu su
12.30
2 kk beyaz peynir süzme
3 4 tel kaşar peynir
2 haşlama yumurta
1 yagda yumurta
1bucuk koz biber domates havuç
çeyrek armut
5 siyah 3 yeşil zeytin
az Lor peynir
Aksam 18.30
2 y.ksgi bulgur köfte Yeşil mercimekli
3 y. K. Mantr sote
1 büyük pattis kadar pattis ezmesi kaşarlı
Salata
Su 2.5 spor yok.az hareket var
Kız nereden çıkardın banı öyle mi görünüyorumNehir banli mi
Ahahaha o nasıl diyet arası böyle kötü örneklerTopik dışı menum
Sabah yas pasta
Öğlen yas pasta
Aksam yas pasta
Diyet arasindayim taslamayin:)
Takım 7 buçuk - iyi fikir bi arkadasiniz yazmisti. Hippo nun fikri de guzel. Bunu da belirtip gideyim.
Spor yok sporunu bırakmasaydın be kuzu ayrıca akşam bulgurun hiç işi yok ki bu menü de gayet güzel gidiyormuşsun pilav yerine yoğurt ya da salata ekle derimMenü veriyorum.
Sabah 12:00
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
3 zeytin
Domates
Maydonoz
Öğle 15:30
5 yk karnabahar
2 yk yoğurt
Akşam 19:00
1 kepçe Mercimek çorbası
6 yk etli yeşil fasulye
3 yk bulgur pilavı
Salata
Su 2.5 lt
Spor malesef başladım ama devam edemedim 10 dkcık zumba.
Afiyet olsun canım güzel menü ama spor olmalı diyet yapıyorsak sporumuz da olmalı başka türlü vücut toplamıyorMenum
Sabah ac karna 1 lt su
salcali 2 yumurta
3 dlm suzme peynir
1 dlm ekmek
1 kupa yesilcau
Ara 1 elma
Ogle (15)
1 kase tarhan corbasi
1 kase etli kapuska
1 kase yogurt
Ara
10 tane yer fistigi
1 kupa sutlu kahve
Ara 1 kupa nane bol limon
Su 2 lt
Spor malesef yok
Gunaydin
Gunaydin kizlar
Günaydın fıstıklargunaydın
Ooo revaçta bir ekip işiTrend konularda 4. siradayız kızlar
Buna gore dikkate alındıgimizi okundugumuzu bilelim ve taķımdaki gibi costuralim
Bilmeyenler icin trend konular cuma yarsmalarida dahil tum konulari kapsar
Günaydıın
Günaydın canlar
Günaydın canım hadi inşallah eksiyle gel azıcık artıyı gönderelim bugün daha salıGünaydınlar dostlar
Bu Sabah cumaya göre azıcık bir arti kalmıştı cumaya daha üç gün var inşallah eksi ile gelecem
o yüzden zırt pırt ödem oluyoz ya kuzum.biz herşeyi yemeyi birden bırakıyoruz.bak hep söylüyorum listeye girene kadar ben tüm hafta bulgur kuru bakliyat pirinç yiyerek haftada 1 -1,5 kilo veriyodum.ne zamanki herşeyi kesip sadece sebze ve pro yemeğe başladım ,o zaman ödemlerle boğuşur oldumKızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz
Güzel olabilir bence de gruba ayrılmalıyız böyle daha iyi tat verirnehirnil111 yine kasirgalar firtinalarmi olsak?
Kayınvaliden bu rüyayı duymasınAy kızlar bir rüya gördüm Gülşen mi ağlasam mı bilemedim.rüyamda çok korktum ama.
Eşimle plan yapıyorduk ve kv öldürüyordukhic bişey yokmuş gibi cenaze evinde insanları ağırlıyoduk. Aman Allahım ne canice ama pişman olmuştum.
Severim de kendisini. Hep cumartesi bana yedirdiği börekten oldu heep
Ee ye kuzumo yüzden zırt pırt ödem oluyoz ya kuzum.biz herşeyi yemeyi birden bırakıyoruz.bak hep söylüyorum listeye girene kadar ben tüm hafta bulgur kuru bakliyat pirinç yiyerek haftada 1 -1,5 kilo veriyodum.ne zamanki herşeyi kesip sadece sebze ve pro yemeğe başladım ,o zaman ödemlerle boğuşur oldum
Liste yok diye iyice serdiniz haao kadar cıs cos yersen şişersin tabi mali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?