diyet kardeşliği

ya ada çok güzel gerçekten.yemyeşil.gerçi son bikaç yıldır betonlaşmaya başladı merkez yerler ama gene de güzel.benim tek sıkıntım ailemden uzak olması.annem gelemiyo ne hava yolu ne deniz yolu.panik atak.ben de senede bi kere gidebiliyorum.o da yetmiyo bana çok özlüyorum.iki sene önce dedem vefat etti gidemedim en parasız zamanımızdı uçak bileti alacak param yoktu.başımıza bi iş geldiğinde insan ailesinin desteğine ihtiyaç duyuyo ama üzülmesinler diye anlatamıyosun hiçbişeyini.ne biliyim burda boşlukta gibiyim.alıştım mı buraya az çok alıştım.türkiyeye gidince bocalıyo muyum evet.burda istediğin gece saat 1-2'de çık gezz kimse dönüp bakmaz bile bırak laf atmayı.türkiyede öğlen vakti bi çarşıya çıkim dedim sarkıntılık etmeyen kalmadı.höh dedim noluyoz unutmuşum ben böyle şeyleri.

Düğün borcu ödendi mi canim orada herşey pahalıymış diye duydum
Biz düğünü yapıp kıbrısa geri döndük. Türkiyeye döneriz hesabıyla hiç eşya almadık kuzum çeyiz eşyası falan yani.o zaman 7bin küsür biriktirmiştik.onla düğün yaptık.ha herşeyi dört dörtlük yapamadık düğün için ayağımızı yorganımıza göre uzattık mecburen.düğün borcumuz olmadı.takılar da harcamalarımızı eşitledi hatta 3000 kardaydık diyebilirim.hala ellemedim duruyo takılar ev alırsak peşinat olsun diye.burda eşyalı evde oturuyorum.türkiyeye dönüş yaparsak kredi çekip eşya alırız büyük ihtimal

Ah canım benim. Ailesiz eminim çok zordur.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ay kızlar bir rüya gördüm Gülşen mi ağlasam mı bilemedim. rüyamda çok korktum ama.
Eşimle plan yapıyorduk ve kv öldürüyordukhic bişey yokmuş gibi cenaze evinde insanları ağırlıyoduk. Aman Allahım ne canice ama pişman olmuştum.
Severim de kendisini. Hep cumartesi bana yedirdiği börekten oldu heep

Kızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz

Patates degilde bakliyat ve bulgur veriyor dr lar.
Bulguruda mumkun oldugunca az ve oglenleri dedi bana dr.
Ekmek degisimi yapinca silme 3 kasik bulgur =1 dilim ekmek

Pattiside haslnmis olarak yemekte yada salatada olabilirmis olcusuyle.
Tabi kilo verme yolunda en iyisi hic olmamasi

Gunaydin kizlar ne iyi yaptınız da actınız burayı keske miu ile aus da gelse Insallah tum uyelerımız tamamlanır da eskisi gibi oluruz bizi sevmeyenlere de istediklerini vermemis oluruz böylece

Cok uzgunum gercekten yazılanları hep okudum banloyken hele paylasım alanında yazılanlar bize karsı cok ayıp edildi ama gun gelir adalet yerini bulur diye dusunuyorum umarım artık boyle seyler yasamadan keyiflice veririz kiloları icim buruk mıu aus White diger takım arkadaşlarımız bir kisi bile eksik kalırsa ciğerimiz yanar Insallah dönerler tek temennim bu nasıl ozlediğimi anlatmam imkansız

Dün ki yediğin nanelerden sonra güzel olmuş tok tutmuştur
Öğle bile olsa 1 tabak bulgur pilavı çok fazla be kuzu onun yerine yemek yeseydin daha iyi olurdu çok erken yemişsin akşam aç kalmadın mı
BEN De varim kizlar, sizi cok seviyorum hepfit cok guzel dusunmussun canim
Hoşgeldin fıstık
öğlen gördüm takımın kapandığını. hayırlısı olsun ne diyeyim. hepfit kuzum eline sağlık. burayı açtığın çok iyi olmuş sevindim.
Hoşgeldin kuzum
Kızlar nasılsınız
Nıye buraya geldım nıye bunu yazıyorum bılmıyorum
Ama ıyı olmanızı cok isterım
Sende iyi ol canım Bizi düşündüğün için çok teşekkür ederiz
Duygulandırdınız çok teşekkürler
Kızlar ben geldim
Hemde kilo alarak iyice saçmaladım valla yedim de yedim be kendimden nefret ediyorum Yarından itibaren söz sımsıkı sarılcam bu işe
Kız kilo mu alıp geldin hep böyle bırakınca rahatlık geliyor işte
Iyi beeee yaziyorum menumu.

Hic ustunde dusunulmemis bodoslama bonus menusu

Sahur
2 haslanmis yimirta
2 dilim cavdar
Krem peynir

Iftar
1 tabak yayla corbasi
2 tabak kuru fasulye
1-2 dilim kadar ekmek
Afiyet olsun Bonuscan Allah kabul etsin Kuru fasulye az fazla kaçmış ama karbon ekmek karbon cısss
Spor yok kuzum akşamında ağır bence patates püresi diyetimizde pek olmamalı bence mercimek mantar seni tok tutardı zaten
Kız nereden çıkardın banı öyle mi görünüyorum
Topik dışı menum

Sabah yas pasta
Öğlen yas pasta
Aksam yas pasta

Diyet arasindayim taslamayin:)

Takım 7 buçuk - iyi fikir bi arkadasiniz yazmisti. Hippo nun fikri de guzel. Bunu da belirtip gideyim.
Ahahaha o nasıl diyet arası böyle kötü örnekler
Spor yok sporunu bırakmasaydın be kuzu ayrıca akşam bulgurun hiç işi yok ki bu menü de gayet güzel gidiyormuşsun pilav yerine yoğurt ya da salata ekle derim
Afiyet olsun canım güzel menü ama spor olmalı diyet yapıyorsak sporumuz da olmalı başka türlü vücut toplamıyor

Günaydın fıstıklar
Trend konularda 4. siradayız kızlar
Buna gore dikkate alındıgimizi okundugumuzu bilelim ve taķımdaki gibi costuralim
Bilmeyenler icin trend konular cuma yarsmalarida dahil tum konulari kapsar
Ooo revaçta bir ekip işi

günaydın güzeller
hepfit sayfayı ne güzel yapmışsın kuzum benim
Günaydın canlar
Günaydınlar dostlar
Bu Sabah cumaya göre azıcık bir arti kalmıştı cumaya daha üç gün var inşallah eksi ile gelecem
Günaydın canım hadi inşallah eksiyle gel azıcık artıyı gönderelim bugün daha salı

begum75
nehirnil111
Beni de grublardan birine eklersiniz canlar

Kızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz
o yüzden zırt pırt ödem oluyoz ya kuzum.biz herşeyi yemeyi birden bırakıyoruz.bak hep söylüyorum listeye girene kadar ben tüm hafta bulgur kuru bakliyat pirinç yiyerek haftada 1 -1,5 kilo veriyodum.ne zamanki herşeyi kesip sadece sebze ve pro yemeğe başladım ,o zaman ödemlerle boğuşur oldum

Kayınvaliden bu rüyayı duymasın

Ee ye kuzum bide 100 kilo iken verdiğin 1 kilo 80 kilo iken verdiğin 1 kilo eşit olmaz cnm.. ölçülü bi şekilde yiyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…