Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle siz yoktunuz sabah ortami bos buldular konusup durdular sok olsunlar cuma gunu kasirga takimi bu hafta bolca spora kossun

çakıl sen de mi kasırgadasınKesinlikle siz yoktunuz sabah ortami bos buldular konusup durdular sok olsunlar cuma gunu kasirga takimi bu hafta bolca spora kossun![]()
en neden yokum ben kasirga degil miyim neden beni disladiniz simdiKASIRGALAR
kızlar bizde burdan kilo listemizi oluşturalım mı?
kilosunu ekleyen kopyalayıp devam etsin.
N Nana
@Sarayca 61,1/63,4
@Ytmz 61,2/60,7
malipina
@zeynepleyya
@suspushanimcim
@SpringStorm
@Nevreste
@matematik61 63,1/62,6
@masumm
@Donna_salut
begum75 57,5/57,9
![]()
Ama bebi kasirga listesine eklemiyorsunuz beni unutuyorsunuzçakıl sen de mi kasırgadasın
Ağlama kuzum.eklerler seni deAma bebi kasirga listesine eklemiyorsunuz beni unutuyorsunuzkalbim kirildi

Kızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer![]()
Ben yazmistim ama galiba diger grubta kaldi okumamis olabilrisin tekrar yazarimAfferim. İç suyunu. Sonra boş midedeki suyun lıkırdama sesine beste yaz
Biz tanışıyor muyuz kiiiii?
Ve sen kk ya geldin... Başka sorum yok![]()
Kötü ve can sıkıcıbilmezmiyim o duyguyu
hadi önlemini al artık,
Cakil80 88 sabitKASIRGALAR
kızlar bizde burdan kilo listemizi oluşturalım mı?
kilosunu ekleyen kopyalayıp devam etsin.
N Nana
@Sarayca 61,1/63,4
@Ytmz 61,2/60,7
malipina 88,1/91,0
@zeynepleyya
@suspushanimcim
@SpringStorm
@Nevreste
@matematik61 63,1/62,6
@masumm
@Donna_salut
begum75 57,5/57,9
![]()
Kuzum ya bende ayni is ev ugras dur. Kizimla iyiz şükür büyüyor teyzesin8 ayin icinse bnde herzmn gelemeiyorum gelince gec okuyorum ancak iste.Geldi kuzum geldı 1 sene oluyor iste oglum mayısta 3 u bitirecek kız 1 yasında valla o kadar yoruluyorum ki gun icinde tükendiğimı hissediyorum bazen kelebeğim nerde eski ben eskiden ne aktiftim ya sımdılerde arada bir ugrayabılıyoeum onda da gecmis okumaktan yazmaya zaman kalmıyor sen nasılsın canım bebeyle aran nasıl
Ben olurum senle morti.. boy kilo alim :))Kimse beni istemiyoo
![]()
Ben de kendimle morti olurum
Flavır oflayfa karşı
•Seni yenicem flavır gör bak
-Yenemezsin oflayf bu hafta spor yapacam ben çatır çatır
•GörürüZz flavırrrr yüzdemle ezerim seniii
-Hadi hadi oflayf ben yemekten sonra spor yapıyom, az çene bol spor
![]()