• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kızımın doğum günü 19 yaşına giriyor bugün öğleden sonra dışarda minik bir sürpriz hazırladım çıkacağım :rolleyes:
Şimdiye kadar iyi gittim hatta insülin ilacımızda aldım çıkıyorum umarım bundan sonrasında iyi geçer :KK23:

Hey yillar olmus dile kolay. Nice guzel yillar gecirin birlikte :KK200:

Geldi kuzum geldı 1 sene oluyor iste oglum mayısta 3 u bitirecek kız 1 yasında valla o kadar yoruluyorum ki gun icinde tükendiğimı hissediyorum bazen kelebeğim nerde eski ben eskiden ne aktiftim ya sımdılerde arada bir ugrayabılıyoeum onda da gecmis okumaktan yazmaya zaman kalmıyor sen nasılsın canım bebeyle aran nasıl
Kuzum ya bende ayni is ev ugras dur. Kizimla iyiz şükür büyüyor teyzesin8 ayin icinse bnde herzmn gelemeiyorum gelince gec okuyorum ancak iste.

Herzaman geleniyorum tanimayanlar icin yazayim ismim belyanur 27 yasima gitidm eruzumda yaşıyorum memurum ( rontgen teknisyeni 2014 den beri 7. Takimdaydim bebegim.olmuyordu pko vardi kilo ver dsdi doktor 60 dan 49 a 4 ayda düştüm hatta 48 .8 neredeyse 1 yil korudum tedabilerle olmadi bebegim sonra kendilihondne oldu hamilelgimde 19 kilo aldim 68le doguma gittim 2 kilo kizim doğdu dogumdan beri 64 deyim emzirdigim icin cesaret edeniyorum tam manasiyla bi diyete igdedali igdedali cnm özellike etiketledim tanisalim diye;)

Kimse beni istemiyoo
:KK43: :KK43:
Ben de kendimle morti olurum
Flavır oflayfa karşı
:deli:
•Seni yenicem flavır gör bak
-Yenemezsin oflayf bu hafta spor yapacam ben çatır çatır
•GörürüZz flavırrrr yüzdemle ezerim seniii
-Hadi hadi oflayf ben yemekten sonra spor yapıyom, az çene bol spor
:deli::deli::deli:
Ben olurum senle morti.. boy kilo alim :))

Aa ben yemek işini kapattım menü verim..

Fırtına menüsü

Kahvaltı 12de...
2 yumurta ile soğanlı biberli omlet
Peynir
5 zeytin
2 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
1 incir
1.5 ceviz
1 kayısı

Akşam 17.45
Detoks çorbası

Birazdan az sütlü kahve içerim acıkınca.. belki ceviz flnda yerim..

hepfit hepfit

Back
X