Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy 1.60 canımamanın kız boyun kaç ki. 55 in altı az be yaaa
Çok şükür dünya meşakkati işte. Sen nasılsınEflal'im canım nasılsın![]()
Yok canım ya tabloya giremem. Fırsat buldukça yazarım sadeceGelcen mi artık? Ekliyim mi tabloya seni de![]()
Yok canım ya tabloya giremem. Fırsat buldukça yazarım sadece![]()
Bunu konuşmak lazım ama hiç tanımadığımiz istemediğimiz bir kişinin kaptan olmasını da istemeyizYalnız arkadaşlar şunu da unutmasın, kaptan seabahar tarafından onaylanıyor, düşünmedikleri biri de kaptan olabilir
ÜzdünKızlar bende artık selam vermeye gelicem , olmuyor yapamıyorum kimseyide uğraştırma istemiyorum
Toparlarim dedim ama olmuyor
O yarın hiç gelmiyor
Sizi seviyorum ,sohbete gelirim .ama tablodan vs çıkartın ugrasmayin![]()
mali cumaya eksi gelNe demek uğraşmayınKızlar bende artık selam vermeye gelicem , olmuyor yapamıyorum kimseyide uğraştırma istemiyorum
Toparlarim dedim ama olmuyor
O yarın hiç gelmiyor
Sizi seviyorum ,sohbete gelirim .ama tablodan vs çıkartın ugrasmayin![]()
İyiym canım sen nasılsn..
Bu da mantıklı bak Makbuşum ama yemeyek amaaaaan
Teşekkür ederim kuzu. bugün sabah kavurmalı yumurta yemişiz ikimiz de. Sen yazınca gördüydüm
Fıstık gibi menü de akşam az olmuş acıkmaz mısın ki?
Aşkolsun...
Ayrılmak ne demek...
Burda olmamızın amacı bu zaten. Senin menüler fıstık gibi paylaş örnek olsun... He arada laflamaya gelsen olur gelmezsen de biliriz ki işin var... Yük olmak ne demek...
Kajuuuuuuuuuuuuu napıyorsun yahu?
Menün az olmuş bacım.
Ben ceza olayına katılmıyorum flavırım...
Bu şekil bi uygulamayla hee o zaman şimdi yiyeyim akşama sporla telafi ederim mantığı gelişebilir bünyede...
En iyisi yememek. Lunya da yazmış 5 ay boyunca rüyamda patates gördüm durdum. Yemedim. Sadece 1 kez mercimek çorba içtim 1 kepçe. Onda da tatildeydim ve denizden çoook aç geldim başka bişey bulamadım.. Başka bakliyat ağzıma sürmedim...
Yarım koçan mısır yedim ama o gün ve sonrası 3 gün kıstım.
1 kase kazandbi yedim. Tatlı diye ölecem sandım. Hoş ölmezmişim saçmaymış ama izinsiz yemedim. Ne yiyorsam Ausun haberi vardı... Metam iyi... Sporum iyi olunca kırk yılda bir ses etmedi...
İnan bana 46 bedenden 36 bedene düşünce yaşadığım hazzı mutluluğu çikolata şelalesine girsem yaşamazdım...
Bi mağazada kıyafet deneyip ağzını yaya yaya yaaa bunun bi beden küçüğü yok mu bol geldidemenin havası tribi hiçbir kekte kurabiyede yok
Evet mağazalarda az hava atmadım![]()
Dün herif otelde yapmış getirmiş. Akşam diye yemediydim ben de sabah yedim kuzumSabah sabah kıymalı pideyi nerden buldunmali cumaya eksi gel
Ne demek uğraşmayınne demek olmuyor
ne yedin
gidemezsin bi yere
![]()
Dün herif otelde yapmış getirmiş. Akşam diye yemediydim ben de sabah yedim kuzum
Ben 4 sene önce 48dim..
Bu arada 1 dilim havuçlu kek yedim
![]()
Igde cim sana katiliyorum ne keki arkadaşım diyette degilmiyiz hergün bida yemicemSen bu diyet kardeşliği topiğinin açılmasını en başta isteyenlerdendin de mi?
Dün gece kurabiye... Bugün havuçlu kek...
Soylenmesi gereken herşeyi soylenissin canim ve sunuda unutmayalım bu grubu hepfit kurdu ama zaten hedefine ulaşmıştı yani vermesi gereken kilo kalmamasina rağmenGerçekten üzülüyorum... Yazık hepfitle lunya ve spor kaptanlarımız o kadar emek veriyor. Üzülüyorum onların emeklerine...Lunya bin tane ailevi probleminin arasında gecenin 2'sinde menü yorumluyor yav... Hepfit de aynı şekilde...
Ama her gün istisnasız her gün şunu yedim bunu yedim diye gelenler oluyor... Gerçekten yazarken utanmıyor musunuz? Üzülmüyor musunuz? Eski bir 7. takım üyesi olarak çok utanıyorum... Aus ve miunun ve diğer çok sevdiğimiz bacıların gitmesi üzdü evet... Hala da yoklukları o kadar belli ki...
Ama bi düşünün miuyla Aus burada olsaydı neler sayardı. Emin olun şu halimizden sonra ikisi de küser sinirlenir günlerce gelmezdi...
Emek var yahu... Emeğe de mi saygınız yok? O iki kızı niye oyalıyorsunuz(hepfit @Lunya kusura bakmayın sizin adınıza konuşuyorum ama kendimi sizin yerinize koyunca gerçekten üzülüyorum... Batan gemiyi kurtarıyorsunuz resmen...)
Siz acaba bahaneye mi bakıyordunuz da takım kapanınca hemen saldınız bu kadar? Bugüne kadar yediklerinizden ne fayda gördünüz? Kaç gündür şakayla karışık diyoruz olmuyor, eleştiriyoruz olmuyor, kızıyoruz olmuyor,... Olmuyor olmuyor olmuyor. Sözüm sadece flavıra değil... Bu topik açıldığından beri burada bir lokma cıss yiyen herkese...
Defalarca söylendi ama yine söyleyelim... 1 parça sigara böreği ya da kurabiye ya da salam ya da bal kaymak yemezseniz ölmezsiniz. Ölünmüyor... Valla ölünmüyor ya... Sabahın köründe gözünü açar açmaz baklava yiyen sonra 5 ay da 27 kilo veren bi kardeşiniz söylüyor...
Bugünden itibaren şu rafa kaldırdığınız iradenizi kullanın artık... Burada neden olduğunuzu hatırlayın... Böyle kardeşlik olmaz. Biri deli gibi spor yapıp her cıssı elinin tersiyle itip üzerine bi de sizin cısslarınıza üzülüyor kızıyorsa bi yerde yanlışlık var... O insanları da üzmeyin...
Yok eğer ben bıraktım diyen varsa buyursun desin... Ama şimdi yok kaymak yok kek yok kurabiye yiyip Cuma kilo bildiriminde üzgün smile ile artıdayım sabitim diyen olursa en başta o iki kızın hakkına girer. Ayıp gerçekten artık ayıp ediliyor...
Özel durumu olan veya yeme bozukluğu olan kimse üzerine alınmasın. O durum başka...
Ama geri kalan herkesin elini vicdanına koyması gerekiyor artık... Bu kadar emek verdiniz Gelinen bu duruma ben kahroluyorum tee uzaktan... Siz de accık düşünün
Yemekli misafir gelince yapmak mantıklı en azından tanımlı yerim ama bir düzen oturmadan misafir cagirmayacagim önce ben bi 80 olim ondan sonraEvde kendin yapsandaha az malzeme, doğal :)
Tabi yiyecek birileri olsun ve sen tadımlık ye
1-2 yemek kaşığından birşey olmaz![]()
Akşamım hafif değil miAnladım bebeemmm, aksami daha hafif olaydi eyiydi![]()
Sorma ona degmis buna degmemis derken habire yemisim gece tüm mandalina zarı midede hazimolmamis taslasmis cikaramamistim da tüm gece agladigimi hatirliyorum ilaçlarla gecirdiler. Çok net değil anım ama 3 gün çektim acisini onu net hatırlıyorumyok ben mandalina olayını diyomhani 22 tane yemişin de zehirlenmişin yaa
![]()
Abla dünü telafi ediyorsun sanırım, umarım telafi ederMerhaba arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
1ceviz
1elma
Kefir tarçın
Öğle
Peynir
Yeşillik
YigYoğ
Ara