Diyet Listesi İstiyorum

merve301

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
25
0
36
Ankara
arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve boyum 1.65 kilom 62 ben fazla buluyorum 50 kiloya düşmek istiyorum 1 aydır nerdeyse diyet yapyorum hayatımdan ekmegi çıkardım artık ama sadce 2 kilo verebildim şimdide nestle nesfit kulanıyorum faydası olanlar yazzabilrmi bide önerisi olnlar..

Ne sıklıkta tuvalete çıkıyorsun bilmiyorum ama su iç buda etki eder.Ekmeğide istediğin kiloya ulaşana kadar yeme.Ayrıca makarna ve pilavdanda uzak dur bir süre.Ayrıca sana karatay diyetinide önerebilirim gerçekten işe yarıyor

diyet yapmak için küçüksün
voleybol, basketbol filan da oyna
hem belki boyuna da etki eder
ergenlikten çık öyle diyet yaparsın

Yaşın küçük olduğundan dolayı burada gördüğün diyetleri değilde bir doktora danışarak diyet yapman senin için daha sağlıklı olur canım.

bu yaşta sakın ağır diyetler yapma cnm. şimdi anlamazsın ama ilerde çıkar acısı..
yeşil çay içmeyi denedin mi?

Günde 2 fincan yeşil çay iç ve fitness'a başlarsan bence kiloların gider gibi canım :17:

arkadaşlar benim saçımda siyah boya var kına yakmak istiyorum ne renk olur herkes patlıcn moru koyu kızıl diyolar deneyen varsa resmini koyabilirmi:72:

ergenlik çağındasın şok diyetler yapma gelişimini etkiler sadece abur cuburu kes ,çkolata cipstir vs bunları çıkar hayatından düzenli yemeğini ye ,spor yap verirsin kilolarını .

Back
X