Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Ne durumdasınız . Ben de 12kilo vermek istiyorum ondan konunuza göz attım son durumlar nelerMalum dönemde canım çok tatlı istedi, çiğnedim ama yutmadımBu da isteğinizi bastırıyor
![]()
Gayet kolay ve iyi gidiyorMerhaba. Ne durumdasınız . Ben de 12kilo vermek istiyorum ondan konunuza göz attım son durumlar neler![]()
Yeter ki heves ederek başlayın, gerisi geliyor zatenGayet kolay ve iyi gidiyorDiyetteyim psikolojisine girmeden, dengeli beslenerek haftada 1,5/2 kilo gidiyor. Yeter ki vazgeçmeyin. Paketli gıda tüketmiyorum son 2 aydır. Her gün mutlaka 1 yeşil çayı defalarca sallayıp içiyorum. Tek sallama çay olacak ama, fazlası sıkıntı yaratır. Sıcağa yakın ılık suya 1 çubuk tarçın ve bir limon koyup, akşama kadar (su bittikçe ekleme yaparak) onu içiyorum.
Sabah 09:00-17:30 arası içtiğim ılık su(5/6 şişe).Hatta içine bir poşet yeşil çay koyuyorum çok zaman. Buna maydanoz da ekleyebilirsiniz.
Oluşturalım hatta whatsap grubu olustrsak daha iyi olur bende 121 kg başladım 4 gün önce 2 kg vermişim tek sorunum var şu içemiyorum1 Mart’ta 108 kiloyla başladığım yolculuğa bugün itibariyle 10 kilo vermiş olarak devam ediyorum! Aynı yolda olanlar varsa destek grubu oluşturalım. Motivasyon önemli!