evet malesef diyet konusunda çok fazla bilgi ve deneyime sahibiz ama uygulamada sıkıntı var.ben diyet kavrami çok iyi biliyorum ama uygulama butonum sifir![]()
bilinçli yiyiciyiz biz aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet malesef diyet konusunda çok fazla bilgi ve deneyime sahibiz ama uygulamada sıkıntı var.ben diyet kavrami çok iyi biliyorum ama uygulama butonum sifir![]()
valla çok yiyoruz:)evet malesef diyet konusunda çok fazla bilgi ve deneyime sahibiz ama uygulamada sıkıntı var.
bilinçli yiyiciyiz biz aslında![]()
![]()
![]()
Pu ha haevet malesef diyet konusunda çok fazla bilgi ve deneyime sahibiz ama uygulamada sıkıntı var.
bilinçli yiyiciyiz biz aslında![]()
![]()
![]()
çok değil de faydasız şeyler yiyoz hepvalla çok yiyoruz:)
gülme gızPu ha ha![]()
![]()
Gülücem bananegülme gız![]()
hani nerde:) merak ettimNego efo kız benim o geçen size attığım fotodaki yeşil şort vardı ya .beli sıkıyodu karnım pırtlıyodu,üç gündür bollaşmaya başladı beli
![]()
diyeti bırakıyorum derken başka bi günlüğe geçeceğini tahmin etmemiştimben diyet kavrami çok iyi biliyorum ama uygulama butonum sifir![]()
Ooo harikaNego efo kız benim o geçen size attığım fotodaki yeşil şort vardı ya .beli sıkıyodu karnım pırtlıyodu,üç gündür bollaşmaya başladı beli
![]()
diyeti bırakıyorum derken başka bi günlüğe geçeceğini tahmin etmemiştim![]()
![]()
![]()
![]()
burda değilhani nerde:) merak ettim![]()
yoğurtlu mu yoğurtsuz muYeşil şortunu yirsin![]()
geçmiş geçmişte kaldıEski profil mesajlarıma baktım, ne çok aldanmışım bende pii
Eski profil mesajlarıma baktım, ne çok aldanmışım bende pii