Amiin geçen sene ulaştıydım.40 kilo verdiydim bi senede.gene veririm.yani inşallahİnşallah hedefine ulaşırsın canım:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin geçen sene ulaştıydım.40 kilo verdiydim bi senede.gene veririm.yani inşallahİnşallah hedefine ulaşırsın canım:)
Geri ne kadar aldınız neden aldınız acabaAmiin geçen sene ulaştıydım.40 kilo verdiydim bi senede.gene veririm.yani inşallah![]()
![]()
30a yakınını geri aldım malesef.son zamanlarda herşeyden çok kısmaya başlamıştım,çoğunu çalışırken verdim çok tempoluydu işim+spor yapıyodum sürekli.tatlı abur cubur hiçbişey yemiyodum.bi kere başlayınca gerisi geldi.bi de işi bırakınca evde oturdum bi sene.sporu da bırakınca geri aldım.şu ara kısmadan mahrum bırakmadan bi düzen kurmaya çalışıyorum.Geri ne kadar aldınız neden aldınız acaba
Hay maşallah verirsin o azim var sende 40 kilo verdiğine göre :)Amiin geçen sene ulaştıydım.40 kilo verdiydim bi senede.gene veririm.yani inşallah![]()
![]()
Azim var da her zaman gelmiyo işteHay maşallah verirsin o azim var sende 40 kilo verdiğine göre :)
Senlen gurur duyuyorum yavru kurt@malii güya eczaneye gittim tartılmayı unuttum
En kısa zamanda yazacağım
Bu arada benim telefonumda 6000 adım hedefi var. Ve ben onu geçtim. Yaklaşık 5 km ediyor.
Evet kuzum pazartesi tartılıp bildir başlayalımIyi geceler @malii ben pazartesi başlıycamm ya ne zaman tartiliyım
Pazartesi sabah tartılıp mı başlayım![]()
Inan ki tam ben yazacaktım.ben de yeşillendim![]()
ben de demin gördümInan ki tam ben yazacaktım.
Tamam kuzu hadi bismillah
Teşekkür ederim cnm güzel açıklamışsın tanımış olduk seni.. bende hep al ver yapanlardanım maalesef.. ama bikaç ayda aldığım ilaçlar hariç 2 senedir koruyorum sayılırKısaca söyle anlatayım kendimi;
Lise son sınıfta hızlıca kilo almaya başladım sürekli ders çalışıyordum masa basından kalkmıyordum ve annem de sürekli besliyordu sağolsun 76 kiloya kadar çıktım,diyetler sporlar doktor vs derken 72yi zor gördüm açıkçası sonra başka bir rahatsızlığım ortaya çıktı ben diyet işini bıraktım yeniden yemeye devam ettim.Ac olmadığımı biliyorum ama canım sürekli birşeyler yemek istiyordu hatta şöyle söyleyim hastanede yatarken doktor hastalığın için de kilo vermek gerekiyor vs diye baya tembihlemişti (lise sonda) ama ben hastane odasında gizli gizli hamburger falan yiyordum.
Neyse üniversiteye başladım ailemden farklı şehirde yurtta kalıyordum.kucuk bir şehirdi ve tek aktivitemiz cafe cafe dolaşıp birşeyler yiyip içmekti. Üniversite 2.sınıfta kendimi 96 kilo olarak buldum.Kendime artık saygım kalmamış haldeydim bol kıyafetler makyaj yapıyorum yakışmıyor yüzüm balon gibi daha 20 yaşındasın yaşıtların 45 kilo falan
Nasıl bir gaza geldim inanın bilmiyorum ama bir anda kendimi spora giden sağlıklı beslenen çantasında çeri domates çiğ badem taşıyan biri olarak buldum (herkes aşk acısı falan zannetti ama öyle birşey de yoktu )üniversite 2nin şubat ayında falan başlamıştım diyete yaz tatilinde 65 kilolara kadar düştüm sporla birlikte 38 bedene çok rahat girebiliyordum.
Tabi ben de bir özgüven patlaması bir simarmalar artık tüm pastaları hak ettiğimi düşünüyordumsanki daha rahat yemek için zayıflamışım:/
Okul bitene kadar kilo al kilo ver devam ettim
Üniversiteden mezun oldum ise başladım 85 kilodaydım.
Nisanda evlendim ve şu an 95 kiloyu yeniden gördüm ve artık sağlığım için zayıflamam gerekiyor
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin