- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Doğumdan 15 gün sonra. Ama ramazana kadar hiç almadım hatta vermişim de. Ne olduysa bayramdan sonra oldu.Ne zaman tartılmıştın en son söle bakim.kiloda çabuk gelen çabuk gider dert etme verirz beraber
İki ayda aldın yani.gider gider merak etme.hem tok karnına hem de sabah tartılmışsın.zaten şu an nerden baksan üç kilosu ödemdir.e emziriyosun bu senin için büyük bi fırsat.emzirirken çok kolay verirsin kiloları hiç merak etmeDoğumdan 15 gün sonra. Ama ramazana kadar hiç almadım hatta vermişim de. Ne olduysa bayramdan sonra oldu.
Gider mi dersin kız
Yaaa ağzın bal yisin.İki ayda aldın yani.gider gider merak etme.hem tok karnına hem de sabah tartılmışsın.zaten şu an nerden baksan üç kilosu ödemdir.e emziriyosun bu senin için büyük bi fırsat.emzirirken çok kolay verirsin kiloları hiç merak etme
Şimdiii kahvaltıda ne yediysen yedin artık ,öğleni ve akşamı temiz geçirmeye bak.bugünkü ödevin bu olsun.abur cubur tatlı hamur işi yok.anlaştık mı.bol bol da su içmeyyi ihmal etmeYaaa ağzın bal yisin.
Çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım. ❤❤❤❤❤
Kahvaltı da peynirli omlet, bir bardak süt, 3 zeytin, iki lokma reçel, üç dilim ekmek...Şimdiii kahvaltıda ne yediysen yedin artık ,öğleni ve akşamı temiz geçirmeye bak.bugünkü ödevin bu olsun.abur cubur tatlı hamur işi yok.anlaştık mı.bol bol da su içmeyyi ihmal etme
Üç dilim ekmek çok olmuş.reçel de ı ıh.ekmeği 2ye düşür yarın.bi de tam buğday olsun kuzuKahvaltı da peynirli omlet, bir bardak süt, 3 zeytin, iki lokma reçel, üç dilim ekmek...
Tamam hocam.kapattım
Tam buğday zor bulunuyor @malii yaa. Bim de var o da hiç tam buğdaya benzemiyor.Üç dilim ekmek çok olmuş.reçel de ı ıh.ekmeği 2ye düşür yarın.bi de tam buğday olsun kuzu
beyaz ekmek çabuk acıktırır ondan dedim kuzumTam buğday zor bulunuyor @malii yaa. Bim de var o da hiç tam buğdaya benzemiyor.
Ama haklısın ekmeği azaltmam gerek.
Oldukça az yiyeceğim inşallah. ❤❤❤beyaz ekmek çabuk acıktırır ondan dedim kuzum
Yemekten kısma.pilavı bulgur tercih et, abartmazsan sıkıntı olmaz.ekmeği kahvaltıda ye sadeceOldukça az yiyeceğim inşallah. ❤❤❤
5 günde 1,1 kg gitmiş.Kilo bildirimi
Pazartesi : 75.9
Cuma : 74.8
Ödem tabi canım o yüzden böyle gitti5 günde 1,1 kg gitmiş.
Olsun. Ne kadar can sıkıcı bir şey o ödem.Ödem tabi canım o yüzden böyle gitti
Hele şu menünün güzelliğinee23 ağustos menüsü
9:00 ➡Haşlanmış yumurta, 7 zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
13:00 ➡ 1 kase sebze çorbası, 1 kase yoğurt, eti form çubuk kraker bir kaç tane
16:00 ➡1 elma
19:30 ➡ 6 kaşık etli nohut, 1 kase cacık
Su: 2 litre
Spor : 6 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?