Diyet Obası...

Ne zaman tartılmıştın en son söle bakim.kiloda çabuk gelen çabuk gider dert etme verirz beraber
Doğumdan 15 gün sonra. Ama ramazana kadar hiç almadım hatta vermişim de. Ne olduysa bayramdan sonra oldu.

Gider mi dersin kız

Doğumdan 15 gün sonra. Ama ramazana kadar hiç almadım hatta vermişim de. Ne olduysa bayramdan sonra oldu.

Gider mi dersin kız
İki ayda aldın yani.gider gider merak etme.hem tok karnına hem de sabah tartılmışsın.zaten şu an nerden baksan üç kilosu ödemdir.e emziriyosun bu senin için büyük bi fırsat.emzirirken çok kolay verirsin kiloları hiç merak etme

Yaaa ağzın bal yisin.
Çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım. ❤❤❤❤❤

Yaaa ağzın bal yisin.
Çok teşekkür ederim. Biraz rahatladım. ❤❤❤❤❤
Şimdiii kahvaltıda ne yediysen yedin artık ,öğleni ve akşamı temiz geçirmeye bak.bugünkü ödevin bu olsun.abur cubur tatlı hamur işi yok.anlaştık mı.bol bol da su içmeyyi ihmal etme

Şimdiii kahvaltıda ne yediysen yedin artık ,öğleni ve akşamı temiz geçirmeye bak.bugünkü ödevin bu olsun.abur cubur tatlı hamur işi yok.anlaştık mı.bol bol da su içmeyyi ihmal etme
Kahvaltı da peynirli omlet, bir bardak süt, 3 zeytin, iki lokma reçel, üç dilim ekmek...

Tamam hocam. kapattım

Kilo bildirimi

Pazartesi : 75.9
Cuma : 74.8
Fark : - 1100
Yüzde : 1.44

Son düzenleme:
23 ağustos menüsü

9:00 Haşlanmış yumurta, 7 zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği

13:00 1 kase sebze çorbası, 1 kase yoğurt, eti form çubuk kraker bir kaç tane

16:00 1 elma

19:30 6 kaşık etli nohut, 1 kase cacık

Su: 2 litre
Spor : 6 bin adım

Hele şu menünün güzelliğinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…