• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Obası...

ah zor olmazmı bonusum hemde cok zor.annem yanımda Allah’tan.yardımcı oluyor o olmasaydı napardım bilmiyorum.sağol kuşum💕

Napim kuzum ya Doğumdan sonra bebeğime kavuştuğum için cok mutluyum ama maalesef Doğumdan kaynaklı makatta çatlak ve bğırsak fıtığı oluştu.normal Doğumun dezavantajlarını yaşıyorum.avantajını maalesef göremedim.keske sezeryan olsaydım dedim.çatlak çok ileri boyuttaydı Ankara’ya gittim ameliyat oldum 2 ay önce.ağrıdan acıdan yavrumu doya doya sevmek nasip olmadı :( hala iyileşmeye çalışıyorum daha tam iyileşme olmadı.hayırlısı 😔
Yaa bunları bilmiyordum çok geçmiş olsun 😍

Utanarak kilo bildirimi yapıyorum 😣

Güncel kilo 75.8

Yoldan geldim bi tartıldım 77 yi gördüm çok kötü oldum.. ya aslında inanın 2 haftadır çok dikkat ediyorum ama ilaçlar kilo yapıyo resmen.. içmiyim dedim bıraktım geri kötü oldum bugün :(
Sen de mi eflalinkilerden kullaniyorsun hipo ?
Kilolarımız yakınmış. Beraber zayıflayalim diyeceğim ama ben daha giremedim o moda

Ne yidim
Ne ictim yazayım
Cok zorlardayim onumde baklavalar pogacalar dolanıyor :KK12:
Sabah domates,biber,bikac catal zeytinyaginda omlet
1 dilim k.ekmegi,2 zeytin
Aksam 1,5 kase bugdayli yogurt corbasi
7-8 tane kucuk sarma
Dolmayi yemedim artik yarin bakarim tadına

Ne güzel bir gün. Uykumu aldım dinlendim. Kalkıp kahvaltı hazırlıyım. Sonra annemgile uçayım bugün :KK55:

Back
X