Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin :)
Hoş geldin aramıza
yav hee hee![]()
Yok gelmedi ama ağrıyor şimdikırt diye bi ses geldi kesin uyy![]()
Çok değilim ben ya en azından mali kadar almadım, şimdi üzülen olur ama çok almadım diyeSen kaç oldun yaa![]()
tamam tamam affettikBi çağrışım oldu diyorum ulanama sonuçta bi başkasıda olur diye edebimden ses etmedim
![]()
Bıraktın mı diyeti?104 üm şu an hippo.
Bıraktın mı diyeti?
ulanMali birini yemiş olmalısın ulandoğru söyle kimi gömdün
Şöyle diyim bonus 6 ay dişini sıksan inan çok şey farkedecek..Yok ramazanda ara verdik tekrar başladık işte diyeti anca öldüğümde bırakıcam heralde :))
ulan![]()
![]()
özüme döndüm ondan oldu
yok yok bayır aşşaa yuvarla her türlü giderim o dereceyimTövbeler olsun özünün gözümü açtı neydi bu nasıl bir kilo almaktır vicdansız
Hoş 90 halinede hiç inanamamıştık böylede giderin var![]()
Şöyle diyim bonus 6 ay dişini sıksan inan çok şey farkedecek..
Bayırdan yuvarlansam takılacak bi çıkıntım bi kemiğim var mı acaba benimde sorguladım şu anyok yok bayır aşşaa yuvarla her türlü giderim o dereceyim![]()
![]()
![]()
al benden de o kadar.kilo aldım adet düzenim şaştı.balon gibi dolaşıyom ortalıktaİnş hippo 3 aylık üyelik bittiğinde paramda ziyan olsun istemiyorum.
Sağlık sorunları var zaten kilo her fışkının başı gibi.
ya bırak o çubuk kraker kılıklıyıBayırdan yuvarlansam takılacak bi çıkıntım bi kemiğim var mı acaba benimde sorguladım şu anhippo gibi uzunda değiliz
ya bırak o çubuk kraker kılıklıyı20 kilo alsa nolur o boyla
![]()
![]()
![]()
ahahahahahaHeç kemik torbası :)) ne dişiler var elbise denerken boyun kıran![]()