- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.220
- 898
Yemek sürekli yemek yapıyorum

Kurtar beniii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek sürekli yemek yapıyorum
hayırdır eve misafirliğe ordu mu geliyoYemek sürekli yemek yapıyorum
Kurtar beniii![]()
Çocuklara yapıyorum üç öğün yemek. Millet öğlen uyanıp o saatte kahvaltı eder, benimkiler o saatte öğle yemeği istiyorhayırdır eve misafirliğe ordu mu geliyo
napcan o kadar yemeği kız israf piiiiiii![]()
Çocuklara yapıyorum üç öğün yemek. Millet öğlen uyanıp o saatte kahvaltı eder, benimkiler o saatte öğle yemeği istiyor
Okullar tatil olmasın![]()
Hı çok komikaaa yaz mesaisi de miii![]()
unuttum bak ben onu
yap tabi kız yesin yavrucaklar![]()
ne istifası kız emekliliğe şurda ne kaldıHı çok komik
Gelde sen yap teyzeleri değil misin. İstifa ediyorum ben![]()
Çocuklara yapıyorum üç öğün yemek. Millet öğlen uyanıp o saatte kahvaltı eder, benimkiler o saatte öğle yemeği istiyor
Okullar tatil olmasın
ne istifası kız emekliliğe şurda ne kaldı![]()
![]()
![]()
hippo bunalımda,eserikli yemekle boğuşuyo ben de öyle bakınıyomÇok sessizsiniz![]()
hippo bunalımda,eserikli yemekle boğuşuyo ben de öyle bakınıyom
sen napıyon![]()
oo bahçe çardak kameriye oooh missPostanede işim vardı hallettim geldim bahçede oturuyorum kızlar oynasınlar eve çıkacağım yemek yapacağım.![]()
hangisi biziz diyet yapan mı yoksa ibraam bey mi![]()
![]()
![]()
parmağımın ucuyla 87 kilo geldim ama olur mu yaaBen direk çay getirenbu yükü artık tek başıma taşıyamıyorum anlıyomusun
parmağımın ucuyla 87 kilo geldim ama olur mu yaa![]()
![]()
izliyom kız kaçırır mıyım :) naimeye ben de bayılıyom .hele o bahadırla karı koca birbirlerine saydırıyolar ya hep ona hastayımİzliyomusun sen programı o kadına hastayım bende hiç izlemesem özellikle onunkileri açıyorum.
Aynen yaaa. Meyve kuruyemiş falan veriyorum aralardaAynen bizde öyleyiz boyuna yemek hazırlıyorum olaki yemek yetişmesin yapamiyim falan hiç durmuyolar aranıyolar sürekli
![]()