Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nego kız donmuş muzu rondodan geçirince manyak dondurma oluyomuşAynen yaaa. Meyve kuruyemiş falan veriyorum aralarda![]()
Baak sen deneyeyimNego kız donmuş muzu rondodan geçirince manyak dondurma oluyomuş![]()
Valla çok beğendim bi ara tvde gördüydüm kakao bal da katıyolardı. Ben sadece muzla yaptım macun gibi yaptım. bence bala gerek yok kendi şekeri yetiyoBaak sen deneyeyim![]()
Canın sıkıldı heraldeBdv ye takılayım bari
Çok duruldum artık Bonus kimsenin mesajını okumuyorum, konu sahibine yazıp çıkıyorum ekşın beklemeTakip edeyim
Evet napıyım top oynuyoruz üç kişiCanın sıkıldı heralde![]()
Çok duruldum artık Bonus kimsenin mesajını okumuyorum, konu sahibine yazıp çıkıyorum ekşın bekleme![]()
Evet napıyım top oynuyoruz üç kişi![]()
Selam hoş geldinKızlar selamm![]()
Hoş buldum nasıl gidiyorSelam hoş geldin![]()
İyi canım sende nasıl durumlarHoş buldum nasıl gidiyor![]()
Devam ediyorum ama yarın detoksa başlayacam 3 gunluk bi detoks yapmaya karar verdim hem motivasyon açısından hemde 3hafta olacak aynı kilodayim gitmesi açısındanİyi canım sende nasıl durumlarbildirim gelmedi o yüzden görmedim mesajını
İdeal kiloda olduğun için vücut kasıyo büyük ihtimalleDevam ediyorum ama yarın detoksa başlayacam 3 gunluk bi detoks yapmaya karar verdim hem motivasyon açısından hemde 3hafta olacak aynı kilodayim gitmesi açısından![]()
Detoks sonrası hafif beslenme gerekiyormuş evet..İdeal kiloda olduğun için vücut kasıyo büyük ihtimalledetokstan sonra da dikkat et ama yoksa geri gelir hop diye
![]()
Evet vücuda tuz girmeyince aldığın tuzu tutuyo hemenDetoks sonrası hafif beslenme gerekiyormuş evet..![]()
Merhabalar hala bos yeriniz war mikatilabilirmiyim
Hoşgeldin beste
geçmiş olsun canım.gebelik şekeri kötü ya.arkadaşımda vardı meyveyi bile yasaklamıştı doktor.unlu şeyler yemesi yasaktı.sen gün içinde nasıl besleniyosun mesela.