- 11 Nisan 2007
- 87.198
- 511.790
- 1.223
Seni izlersem röntçülüğe girmez mi![]()
![]()
Ben istiyorum ulan bak izle diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni izlersem röntçülüğe girmez mi![]()
![]()
Kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün kurtarıyo ama sabahları çok erken kalkılıyosa 3 şart zatenHerkesim bünyesi farklı uaa bana em iyisi 3 ana
Hastanedeyim zabaan köründen beri mis gibi kocaman kistim olmuş öyle dedi dohturBen istiyorum ulan bak izle diyenerdeydin sen de hele?
Çok sağol canım
Hastanedeyim zabaan köründen beri mis gibi kocaman kistim olmuş öyle dedi dohtur![]()
Kaç kg içinBu ofiste arkadasimin listesi gecen senede benim ki ayniydi
Aynen ya nefret ediyorumGecmis olsun benim de migrenim war cok ii anliyorUm seni bende aglarim istifra ederken elimde degil![]()
E posta bildirim seçeneği vardı amaAyarlara baktim sadece kafinlar kulubune bildirim gelme secenegi war telefona gelmiyor...cok eskiden twlefona bildirim geliyordu yazilani hic kacirmiyordum.
Bildirimler aksamlarimi gun icinde miydi
Tamam ben şimdi ip atlıycamValla süper olur . Cuma günü tartı olması da çok iyi oldu. Ben varım. İp de atlarım. Hadi başlayalım artık düzenli düzenli ilerleyelim
Tamam bitti durgunlukNego siz biraz durgunsunuz diye bekledim ben yoksa doğru diyosun disiplin şart.
Geçmiş olsun bugün nasılsın?
Baksan görürdün yazdığımızıCnm ben sanıyordum ki kimse yazmıyor bana bildirim gelmedi dedim bi bakim ne var diye ni baktım kaç sayfa yazılmış..
Ben belki 15 güne 6. Takıma girerim gibi planlarım var![]()
Canım bence herkes kendi bünyesine uygun diyeti yapmalı. Ben ara öğünlü de denedim, iki öğünlü de. Değiştirerek yapmak daha iyi sankiKızlar 5 ogün hakkında ne düşünüyorsunuz 3 ana 2 ara. Ben 2 ogün ana birde ara yaptım hiç yaramadı bırakıyorum az yemek kitliga sokuyor az az şık sık yicem
Sen karatay yapmış kadınsın mali sana 3-5 gelmez
Eki Görüntüle 2280618
nisandan beri sultan hazretlerinin teşrif etmelerini bekliyorum.iki aydır dil çıkarıp kaçıyo şirefsizNeye bitmiş orda öyle tühnolucak peki adetlerin falan nasıldı?
Hastanedeyim zabaan köründen beri mis gibi kocaman kistim olmuş öyle dedi dohtur![]()
72.5 benim kgmKaç kg için
Bana çok gelir o zamanGecmis olsun
72.5 benim kgm
Listenin sahibide 75di
sağol canımGecmis olsun
72.5 benim kgm
Listenin sahibide 75di
Datlummm