Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
squat hariç yapabilirimKızlarrr yarından itibaren herkes yukarı eklediğim programları yapıyor tamam mı
valla kaptan sensin gibi görünüyoDimi bunlar çerez bize
Estağfurullah cınım ne kıptını![]()
anam hiç sebze yeşillik yok için kuruyacakSabah 1 tost
Ara turk kahwesi
Oglen corba
Ara etiform elma
Aksam barbunya karpuz
Cok duzensiz ve eksik pazartesiye kadar zorlanicam menulerde yazliga gidiyoruz yarin dugun war pazartesi cok daha duzenli olcak 3 gun biraz hos gorun beni.
yaa sende de mi dizler sıkıntılı.ben dizleri hafif kırdığımda ağrı oluyo bi de merdiven çıkarken gırç gırç sesler çıkıyo .ben de yapamıyorum squat falan.Squat banada yassak dizlerim ağrıyor bu yaşta kilo yüzünden yavaştan yapıyorum derste de bazende hiç yapmıyorum.
Plank olur ama onuda zaten çok zor yapıyorum düşüyorum sürekli. Kilo verdikçe inş plankta kolaylaşır yükü taşımak zor.
Ohhh spor da varEvet canım değişmiş hali. 60 dk yuruyus var
Günayyydınnn çiçeğimgünaydıın![]()
GünaydınGunaydinnn
Tamam o kalsınsquat hariç yapabilirim![]()
Bencede devirdim hippoyu. Konuyu da üstüme geçireyimvalla kaptan sensin gibi görünüyo
hippo tırt çıktı baksana![]()
Tamam sguat yapma ama plank aynen 5 sn ye bile olsa yavaş yavaş yaparsınSquat banada yassak dizlerim ağrıyor bu yaşta kilo yüzünden yavaştan yapıyorum derste de bazende hiç yapmıyorum.
Plank olur ama onuda zaten çok zor yapıyorum düşüyorum sürekli. Kilo verdikçe inş plankta kolaylaşır yükü taşımak zor.
Yapılacak planko üstteki tablo plankmış ya laa![]()
plank da yapamıyom ben güm diye yere yığılıyom![]()
![]()
![]()
o üstteki tablo plankmış ya laa![]()
plank da yapamıyom ben güm diye yere yığılıyom![]()
![]()
bana çiçeğim didiOhhh spor da var
Günayyydınnn çiçeğim
Günaydın
Tamam o kalsın
Bencede devirdim hippoyu. Konuyu da üstüme geçireyim
Tamam sguat yapma ama plank aynen 5 sn ye bile olsa yavaş yavaş yaparsın
Yapılacak plank![]()
Öyle öyle artacak. Söylemesi ayıp en son 5 dk duruyordumbana çiçeğim didi
kızz duramıyom plank 2 saniye sonra güümmm diye bi ses![]()
![]()
![]()
Öyle öyle artacak. Söylemesi ayıp en son 5 dk duruyordumdün 1 dk durdum
bence de yani o duruş insanın doğasında yok bi kere.eklemleri zorlamaktan başka bişey değilHoca 30 sn süre tutuyo ben 10 demeden düşüyorum düşen kalksın diyo bütün yaptığın hareketlerden daha faydalı diyo ağır olduğum için zor yapıyorum bileklerim kendimi taşımıyor.
Dizim spora başlamadan önce biraz ağrıyodu sporla 2 haftada cayır cayır yandı sonuç kireçleme başlamış dedi dr 34 yaşındayım deyincede güldü.
Ablamında dizi problemli dr demiş squat bizim hiç sevmediğimiz bir hareket hiç bi şekilde yapma diye.
Ben onu kestim bide lunge kestim dizimin ağrısı kesildi. Lunge zıkkım gibi bişey onlar yaparken ben başka şeyler yapıyorum.
Eki Görüntüle 2280750
ucuz atlatmışsın allahtanKilo bildirimi : 72
Evet en son 65 dim. Kaç ay oldu hatırlamıyorum ama. 7 kilo almışım.
Hedefim 65 fazlasında gözüm yok. İki çocuklu kadınım hırsa lüzum yok![]()
Kaç verdim acaba diycektin dimi?ben kaç oldum acaba![]()
yok anam nerdeeKaç verdim acaba diycektin dimi?