- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.205
- 898
Dukan birası var. Bira değil tabi :) onu yapsana çok etkili. Nette var tarifiYok
canım hiç yapmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dukan birası var. Bira değil tabi :) onu yapsana çok etkili. Nette var tarifiYok
canım hiç yapmiyorum
kalsın hippoda konu ya sıkıntı olmaz.tabloyu yapmaya çalışıcam exceli elime almayalı yıllar var bakim becerebilecek miyim@Evdeki deli tabloyu sen yaparsın değil mi pc den. İlk mesaja eklemek lazım. Konuyu sen mi devralsan, hipo çok meşgul
Sabah dedim kahvaltıyı erken edeyim ondan bir an önce tartildimwcden sonra tartılsaydın keşke.sen bi 300 gr daha düş
yaaa ben onu nasıl unuttum uleeDukan birası var. Bira değil tabi :) onu yapsana çok etkili. Nette var tarifi
Kuzum mesaj da tablo yapmak çok kolay baksana bir. Excel le gerek yok.kalsın hippoda konu ya sıkıntı olmaz.tabloyu yapmaya çalışıcam exceli elime almayalı yıllar var bakim becerebilecek miyim![]()
moralini bozma.300 düş sen tartıdan.sabah ödemi de var hatta nerden baksan 500 gram da sabah ödemi vardırSabah dedim kahvaltıyı erken edeyim ondan bir an önce tartildim
Şimdi baktım hepsi var yapayım çok sağol canımDukan birası var. Bira değil tabi :) onu yapsana çok etkili. Nette var tarifi
heeeeKuzum mesaj da tablo yapmak çok kolay baksana bir. Excel le gerek yok.
İlk mesaja hipo nasıl ekleyecek tabloyu sen yapacaksın
çok işetiyo ama uyarayımŞimdi baktım hepsi var yapayım çok sağol canım![]()
Aynen inanıyorum evrene olumlu mesaj gönderiyorum haftaya 61 cikicammoralini bozma.300 düş sen tartıdan.sabah ödemi de var hatta nerden baksan 500 gram da sabah ödemi vardır![]()
yaparsın tabi 61 dediğin ne ki elinin kiriAynen inanıyorum evrene olumlu mesaj gönderiyorum haftaya 61 cikicam![]()
Bazen cis olayından çok ya kınıyorum keşke hortum bağlamak kendi gitse hiç ugrasmasakçok işetiyo ama uyarayım![]()
piiiiiBazen cis olayından çok ya kınıyorum keşke hortum bağlamak kendi gitse hiç ugrasmasak![]()
kalsın hippoda konu ya sıkıntı olmaz.tabloyu yapmaya çalışıcam exceli elime almayalı yıllar var bakim becerebilecek miyim![]()
Şükür halimize ya şaka bi yanapiiiii
ay aklıma hastane sondası geldi![]()
resmen teknoloji cahiliyim hee bak burda da tablo takılı kalmış ![]() ![]() |
allah mecbur etmesin vallaŞükür halimize ya şaka bi yana![]()