• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Obası...

Mutlu pazarlar :KK200:

Erkenden oy kullandım kv de kahvaltı yaptık çocuklarla eşim görevli zaten. Rahatsız biraz kv yemek yaptım ona balkonunu falan temizledim anca eve çıktım :KK45:

halacocuksun halacocuksun ödemin varsa yeşil zeytini çok yeme canım. Yeterli su içmeyince de ödemi atamıyosun kendimden biliyorum.

Mutlu pazarlar :KK200:

Erkenden oy kullandım kv de kahvaltı yaptık çocuklarla eşim görevli zaten. Rahatsız biraz kv yemek yaptım ona balkonunu falan temizledim anca eve çıktım :KK45:

halacocuksun halacocuksun ödemin varsa yeşil zeytini çok yeme canım. Yeterli su içmeyince de ödemi atamıyosun kendimden biliyorum.
allah hayırlısını göstersin:KK200:ben de paso uzanıyom.felaket bi regl oluyorum durmuyor durmuyor ped yetiştiremiyorum :confused: .salı doktora gidicem tekrardan bakalım.

allah hayırlısını göstersin:KK200:ben de paso uzanıyom.felaket bi regl oluyorum durmuyor durmuyor ped yetiştiremiyorum :confused: .salı doktora gidicem tekrardan bakalım.

Noldu öyle durdu durdu coştu :confused: sıcaktanmı acaba? Bende uzandım biraz çocuklar bırakırsa az dinlenim diyorum bi bakıyorum burayı okuyorum

Öğlen yemegimde 2 büyük dilim karpuz
Yarım haşlanmış yumurta
Bir kase brokoli çorbası
3 yemek kaşığı kadar patates yemeğinin sadece patatesinden yedim

Eve gideyim inşallah akşamı iyi atlatirim

İstahim çok açık ayrıca kabızlık ta etkili resmen 6 aylık hamile gibiyim ..böyle göbek görmedim ben ..neyse akşam 2 dolu tabak bamya yemeği ..2 bardak süt 7 adet hurma yedim ..kendimi çok zor tuttum bir şeyler yapmam lazım benim çok stres oldum hiç böyle göbek olmamıştı

7 günün kaldı olamaz şu orucuna başlıyorum haydi bismillah .. niyet ettim 5 günlük su orucu tutmaya bu akşam başlıyorum benimle birlikte tutacak var mı şimdi faydalarını dinliyorum you tubeden..beni o paklar sadece

İstahim çok açık ayrıca kabızlık ta etkili resmen 6 aylık hamile gibiyim ..böyle göbek görmedim ben ..neyse akşam 2 dolu tabak bamya yemeği ..2 bardak süt 7 adet hurma yedim ..kendimi çok zor tuttum bir şeyler yapmam lazım benim çok stres oldum hiç böyle göbek olmamıştı
7 hurma mi..

Sabah kahvaltısı 10 30
2 dilim tam buğday ekmeği,1 ince dilim peynir, domates salatalık, sucuklu yumurta, şekersiz çay

Ara 14 00
3 hurma,1 bardak sütlu kahve,bir avuç beyaz leblebi

Akşam 17 30
1buyuk kase yoğurt,8 yk taze fasülye,salata,1 kepekli grissini
2ltsu

Back
X