• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Obası...

images-8.webp

Olmuyorsa boşver ben her hafta ekleme yaparım zaten kayıtlı bende kilolar
Ben bugün tartıldım 75.5.. ya bahane etmek istemiyorum ama alerji ilaçları kilo yaptı.. dikkat ediyorum o kdr ama sabit..

Bugün gelemedim dişçi dişçi gezdik.. birine gittik 650 diyo kanal tedavisine.. iki dişçim daha vardı tatilde.. sonra zor birini bulduk 2 ay yer yokmuş ama bi baktı yine saolsun.. iltihap varmış antibiyotik başladık..

Bugün bende pattil detoksu yaptım.. 3 gün detoks yapıcam bari ödemim gitsin regl de kapıda.. off be ne dertliymişim 😁

Ben bugün tartıldım 75.5.. ya bahane etmek istemiyorum ama alerji ilaçları kilo yaptı.. dikkat ediyorum o kdr ama sabit..

Bugün gelemedim dişçi dişçi gezdik.. birine gittik 650 diyo kanal tedavisine.. iki dişçim daha vardı tatilde.. sonra zor birini bulduk 2 ay yer yokmuş ama bi baktı yine saolsun.. iltihap varmış antibiyotik başladık..

Bugün bende pattil detoksu yaptım.. 3 gün detoks yapıcam bari ödemim gitsin regl de kapıda.. off be ne dertliymişim 😁
geçmiş olsun kuzum.kanal tedaviye çok değil mi ya 650 lira tek dişe bi de piiii

Kizlar nerdesiniz yawww:anne::anne::anne::anne::anne::anne:

Sonun da menumu bildiriyorum ..

Sabah
2 dilim kepek ekmegi zeytin peynir

Ara
Muz

Oglen
2tabak corba 1 tabaj tawuk sote 1 tabak salata

Ara
Actiwa yogurt misir patlagi

Aksam
5kofte 1 kase corba salata

Gun icinde
1bucuk lt zencefilli su
2 sekersiz turk kahwe
1 yesilcay
1 sade nescafe

Bugun inanilmaz yogun du sukurler olsun hem diyetin ilk gunu hem de pazartesi bitti.su daha fazla icicem yarin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kizlar nerdesiniz yawww:anne::anne::anne::anne::anne::anne:

Sonun da menumu bildiriyorum ..

Sabah
2 dilim kepek ekmegi zeytin peynir

Ara
Muz

Oglen
2tabak corba 1 tabaj tawuk sote 1 tabak salata

Ara
Actiwa yogurt misir patlagi

Aksam
5kofte 1 kase corba salata

Gun icinde
1bucuk lt zencefilli su
2 sekersiz turk kahwe
1 yesilcay
1 sade nescafe

Bugun inanilmaz yogun du sukurler olsun hem diyetin ilk gunu hem de pazartesi bitti.su daha fazla icicem yarin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kahvaltı az olmuş yumurta domates salatalık da olsa güzel olurdu
öğlen biraz fazla geldi ama genel olarak güzel menü olmuş
patlamış mısır tuzluysa ödem yapar dikkat et kuzu
su az olmuş
içtiğin kahvelerin yerine ayrıca su içmelisin

Back
X