Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun neler yedim ama yine de 300 gr gtmis kilo almamisimrica ederim.hep beraber vericez inşallah.
gerçi bikaçımız aldı ama toparlicaz inşallah hemen![]()
uiiyyy o ne öyle bacımDun neler yedim ama yine de 300 gr gtmis kilo almamisim
Sabah misafirlerle birlikte kahvalti 2 sigara boregi
Yarim porsiyon pastane boregi 2 kk kadar peynir 3 bardak sekersiz cay
Oglen yarim porsiyon daha pastane boregi evde kalinca onu yedim
Sekersiz kahve
Aksam oglum yarim tabak kalan yemegi vardi onu yedim yani 2 kasik pilav firinda yapilmis 3 kofte ve 5ince dilim patetes 1 saat sonrada kucuk bir ekmek kıyısının icine helva koydum yedim
Aksam 3 bardak sekersiz cay
Karpuz ve kavun 6 7 kucuk dilim toplam
Gece sekersiz kahve ve bi cikolata kacamagi
Sagliksiz beslenme diye ben buna derim hehheeh
Evet bende onu dusunuyorum bugun sakin kafayla yememi icmemi duzeltmeliyim esim pazartesi denize gidelim diyor bu kilolarla ben nasil mayo bikini giyicem yaaauiiyyy o ne öyle bacım![]()
![]()
karbonhidratın dibine vurmuşsun
bak sabahın erken saatindeyiz şöyle güzel bi kahvaltı yap hadi![]()
biz de bugün gideriz büyük ihtimalleEvet bende onu dusunuyorum bugun sakin kafayla yememi icmemi duzeltmeliyim esim pazartesi denize gidelim diyor bu kilolarla ben nasil mayo bikini giyicem yaaa
orasi ole tabi ettaftaki bikinilileri gordukce iyice hirs yaparim artik kendimebiz de bugün gideriz büyük ihtimalle
bişey olmaz sen bikiniye değil denizde çıkaracağın keyfi düşün.yüzerken kaslarının çalışcağını seni şekle sokacağını düşün![]()
Yani burda hırslanamıyorsan senin için daha iyi olurTakim lar cok kuralli o cok geriyor insani ama baska gruplara bakim ozman en azindan.
Bugün dediğin gibi plan yap canım, plan her zaman işe yararEvet bende onu dusunuyorum bugun sakin kafayla yememi icmemi duzeltmeliyim esim pazartesi denize gidelim diyor bu kilolarla ben nasil mayo bikini giyicem yaaa
Kahvaltı ediyordum. Geç yaptım ben çünkü geç kalktım bugün. Sıkıntı olur mu ki
En güzelicamları yıkıyom
baktım silmekle temizlenmicek foşur foşur yıkıyom![]()
![]()
![]()
Çay içiyorum sen nörüyonNörüyon
Çay içiyorum sen nörüyon![]()
bişey olmaz ya.öğleni atlama ama yeYani burda hırslanamıyorsan senin için daha iyi olur
Bugün dediğin gibi plan yap canım, plan her zaman işe yarar
Kahvaltı ediyordum. Geç yaptım ben çünkü geç kalktım bugün. Sıkıntı olur mu ki
Çay içiyorum sen nörüyon![]()
şuna bak ben camdı temizlikti kıçımı yırtim karılar çay içsin ooohÇay içiyorum KK Whtzap eyle vakit öldürüyorum
şuna bak ben camdı temizlikti kıçımı yırtim karılar çay içsin oooh![]()
![]()
![]()
gelinine temizlik yaptıran kaynanalar gibi oldu ortam![]()
![]()
![]()