• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Obası...

zayıflamaya mı geldin :KK45:
Hoşgeldine geldim. :KK45:
Zayıflama değil de göbek erise iyiydi:deli:
Ara ara ce e yaparım size
Kızlar yapabilirsek konunun ismini değiştiricem bi kaç önerim var bi bakın hele
Kırmızı olanlar beğendiklerim.isimlerde değişiklik de yapabiliriz
  • Zayıflama Kampı..
  • Haydi Kızlar Diyete..
  • Tartının Sultanları..
  • Diyet Obası..
  • Bi Zayıflayıp Geliyorum..
  • Diyetteyim Şekerim..
  • Diyetine Sağlık..
Misafir olarak diyet obası diyorum:mapus:
Zaten seni takip ederek geldim buraya.Sen zaten gitmedin buralardasın diye şeyettim daha doğrusu şeyetmedim.:KK53:

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle kolay gelsin kuzu bebekle zor olur biraz taşınmak.
Birazı kibarlığımdan didim :KK45:
ah zor olmazmı bonusum hemde cok zor.annem yanımda Allah’tan.yardımcı oluyor o olmasaydı napardım bilmiyorum.sağol kuşum💕
Canım bende yeni geldim siteye ondan 😁
İyilik sağlık canım kilo aldım son dönem yine, az kilo vereyim dedim geldim 😂
Sen neler yaptın, nasıl gidiyor bebekli hayat

Biz diyette değiliz Bonus, sağlıklı besleniyoruz ❤

Geldim deynep 😂

Tabiii ki hoş geldin ☺

Herkesi boş veriyoruz kendimiz için kilo veriyoruz 💜

Kabak yemeği bir tabak olsa daha güzel olurdu, çok kısma miktarları ☺
Napim kuzum ya Doğumdan sonra bebeğime kavuştuğum için cok mutluyum ama maalesef Doğumdan kaynaklı makatta çatlak ve bğırsak fıtığı oluştu.normal Doğumun dezavantajlarını yaşıyorum.avantajını maalesef göremedim.keske sezeryan olsaydım dedim.çatlak çok ileri boyuttaydı Ankara’ya gittim ameliyat oldum 2 ay önce.ağrıdan acıdan yavrumu doya doya sevmek nasip olmadı :( hala iyileşmeye çalışıyorum daha tam iyileşme olmadı.hayırlısı 😔

Hoşgeldine geldim. :KK45:
Zayıflama değil de göbek erise iyiydi:deli:
Ara ara ce e yaparım size

Misafir olarak diyet obası diyorum:mapus:

Zaten seni takip ederek geldim buraya.Sen zaten gitmedin buralardasın diye şeyettim daha doğrusu şeyetmedim.:KK53:
iyi etmişsin ayağına sağlık:dondurma:

ah zor olmazmı bonusum hemde cok zor.annem yanımda Allah’tan.yardımcı oluyor o olmasaydı napardım bilmiyorum.sağol kuşum💕

Napim kuzum ya Doğumdan sonra bebeğime kavuştuğum için cok mutluyum ama maalesef Doğumdan kaynaklı makatta çatlak ve bğırsak fıtığı oluştu.normal Doğumun dezavantajlarını yaşıyorum.avantajını maalesef göremedim.keske sezeryan olsaydım dedim.çatlak çok ileri boyuttaydı Ankara’ya gittim ameliyat oldum 2 ay önce.ağrıdan acıdan yavrumu doya doya sevmek nasip olmadı :KK43: hala iyileşmeye çalışıyorum daha tam iyileşme olmadı.hayırlısı 😔
Ayyy çok üzüldüm canım ya ne zor şeyler yaşamışsın öyle

Back
X