yap evet tablo sana çok yarıyoEveeet ne yapıyorum kendine yine hedef tablosu yapıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap evet tablo sana çok yarıyoEveeet ne yapıyorum kendine yine hedef tablosu yapıyorum![]()
Ayneeen yaparız tabi kihiç bişey için geç değildiryeterki isteyelim biz her türlü başaşrırız.daha önce yaptık gene yaparız ule
![]()
Benim ölçülerfecihat kim gııı![]()
![]()
![]()
ay bu normal üyelikten kurtulamadım ya.ikinci mesajı yazmak için kaç saniye beklemek zorundayım.site hızıma yetişemiyoAyneeen yaparız tabi ki![]()
kız o şey yapcaktı
Yaa ondan değil ya.. sana dedim ya işlerim var bu ara.. burdan yazmayalımda..
Bunu demek istedim hocam yanlış yazmış telefonisim mi koydun kız orana burana![]()
![]()
He biliyom ama olsun iki mesaj yazsın iştekız o ev taşicaktı. onun telaşı da bi bitmedi gitti yok nişan yok düğün yok ev taşı![]()
![]()
Biliyorum ama olsun yine de yaz iki mesajYaa ondan değil ya.. sana dedim ya işlerim var bu ara.. burdan yazmayalımda..
Korkma kaptanım diyetime zeval getirmemeye çalışıyorum![]()
sen öyle isim koyunca aklıma huysuz virjin geldi.orasına burasına isim takıyodu kanal ceza almasın diye.ostrogotlar (popo) ,vizigotlar(kuku) vikingler(memiktolar)
yok artıkYaaa ben sizin isimleri hala karıştırıyorum yaa yazıklar olsun bana![]()
kız o menüde bi ben yokumbu sabah 15 dk dahi olsa sporumu yaptım
dün akşam ne yedim.
sabah:
patatesli omlet
salata
bi dilim ekmek.
öğlen:
yayla çorbasi
taze fasulye
salçalı makarna.
yoğurt karpuz ( bu menü hiç olmadi biliyorum )
akşaM
2 tabak semizotuyemegi;
1 közlenmiş kapya biber.
karpuz.
ara: bardakta misir:) ( evde kendimiz yaptım)
su: 1 lt ( evet az içtim.
bu sabah :
muzlu omlet. ( tereyaglı azicik şeker yok tuz yok un yok :) nefis :)
bi küp süzme peynir.
1 salatalık.:)
spor: 15 dk spor.
Yayla çorbası, makarna, patatesli omlet, mısır, ohhh bol karbonbu sabah 15 dk dahi olsa sporumu yaptım
dün akşam ne yedim.
sabah:
patatesli omlet
salata
bi dilim ekmek.
öğlen:
yayla çorbasi
taze fasulye
salçalı makarna.
yoğurt karpuz ( bu menü hiç olmadi biliyorum )
akşaM
2 tabak semizotuyemegi;
1 közlenmiş kapya biber.
karpuz.
ara: bardakta misir:) ( evde kendimiz yaptım)
su: 1 lt ( evet az içtim.
bu sabah :
muzlu omlet. ( tereyaglı azicik şeker yok tuz yok un yok :) nefis :)
bi küp süzme peynir.
1 salatalık.:)
spor: 15 dk spor.
Tirbiyisiz dimi hıhyok artık![]()
dünkü menü cix olmadiYayla çorbası, makarna, patatesli omlet, mısır, ohhh bol karbon![]()
![]()