Diyet/Spor/Motivasyon 3u1

Benim bugün hareketli bit günüm oldu ama hiç spor yapamadim bugün yeterli suda içmedim.bugunde kayıp günler arasına girdi maalesef

Ben hastaneye gidip testlerimi yaptrcm ya pazartesi onun için fazla umursamadm :) testlerden snr tam anlamyla baslicm

Umarim bir sorun yoktur.benim bu hafta hep ziyaret misafirilik ile geçti ondan umdugumu değil buldugumu yedim :D
Pekte verimli olmadi ama onumuzdeki haftalara bakacagiz:-)

İki gündür iyi gidiyorum
Leslie 1,milimide yaptım
Menüm
Sabah
Cay
Peynir yumurta
Ara meyveli yoğurt

Öğlen

Tavuk
Salata yogurt

Akşam

Yeşil fasulye elma kahve
Mutlu ve umutluyum❤

Bugün tahlil yaptrdm şeker kolestrol demir doktor ne bulursa yazdı kan verdm perşembe sonuç alıp kendimi doktorun yonlendrcegi diyetsyenle düzene sokucm

Daha iyi olur canim diyetisyenin verdiği liste.
Belki listeni de yazarsin fikir sahibi olurum:-)
Aslinda bende diyetisyene gideyim diyorum
Asagi yukari vereceği liste belli ama insan kendini kontrol altında hisseder diye düşünüyorum.:-)

Daha iyi olur canim diyetisyenin verdiği liste.
Belki listeni de yazarsin fikir sahibi olurum:-)
Aslinda bende diyetisyene gideyim diyorum
Asagi yukari vereceği liste belli ama insan kendini kontrol altında hisseder diye düşünüyorum.:-)
Tabiki yazarm canim perşembe öğleden sonra belli olck bakalm

Ara ogunum mısır gevreği kuru kayısı elma kakao ve süt :-)
WP_20161214_001.webp

Selam günlük
Bugünkü menüm

Sabah
Menemen çay peynir

Ara mısır gevrekli meyve

Oglen
Tarhana çorbası 1 kase
Yeşil fasulye 5 kaşik
Yoğurt 1 kase
Salata

Ara neskafe
Ardindan leslie 1 mil
1 bardak kakaolu süt

Aksam
Çorba salata
1 avuc leblebi

Leslie 1 mil +kakaolu süt

Suyumuda içtim
Bugün 30dk spor yapmiş oldum.
Mutlu ve umutluyum:-)

Selam günlük
Bugünkü menüm

Sabah
Menemen çay peynir

Ara mısır gevrekli meyve

Oglen
Tarhana çorbası 1 kase
Yeşil fasulye 5 kaşik
Yoğurt 1 kase
Salata

Ara neskafe
Ardindan leslie 1 mil
1 bardak kakaolu süt

Aksam
Çorba salata
1 avuc leblebi

Leslie 1 mil +kakaolu süt

Suyumuda içtim
Bugün 30dk spor yapmiş oldum.
Mutlu ve umutluyum:-)
Valla çok iyi yarn ki sonuçlardan sonra inşallh bende böyle düzenli olcm

Ben geldmmmmmmm sonuçları aldm çinko d vitaminı ve demir eksklgi çıktı ama demir ilaçlarını kullanmaya korkuorm iyice kilo aldrrmi diye kilo verememe ve çok yeme sebebimi sordum o iradenle alakali dedi yrndan itibaren düzenli bi diyete basliorm. çinko ve d vitamini tamamda kan ilacı kilo yaparmikiyaaa

Kan ilaçlari iştah acar diye biliyorum ama kullanmazsanda düzenli kilo veremezsin.
Onun için hem ilaçlarini kullan önce sağlık.
Hemde diyet +sporunu yap canim.
İştahin kapanmasi içinde kuru meyveler sütlü tarçin yulaf kepeği sayesinde dengeleyebilirsin
Yeter ki iste herşey elimizde.
Hadi kendi kendimizin mimari olalım

Diyete başladım sayılır bugün ofisteki bütün cikolatalrimı gönderdm cekirdegimi yok ettm şuan yiyecegm abur cubur hcbsy kalmadi:))

Güzel bir adim atmişsin zaten abur cubur çıktığı zaman hayatımızdan spor da eklenince kilo vermememiz için hiç bir sebeb kalmiyor.
Geçen sene şubatta ben kilo verdim.burda bir sayfada ama sonra dağıldı sayfa ne motivasyon kaldi ne azim.
İnşallah el ele son grami verene kadar mücadele ederiz:-)

Kahvaltim 2 bardak tek şekerli çay iki dilim ekmek bir dilimin yarısı kadar tulum peyniri 3 kaşık kadar da yumurta :)

Öğle yemeğim kızarmis tavuk iki dilim ekmek 1 bardak zero kola aksama yemek yemeyi düşünmüyorum

Akşam yememek olmaz canim bir çorba salata yoğurt gibi hafif şeyler ye.

Benim menum
Sabah mantarli yumurta cay zeytin
Ara kahve
Öğlen
Çorba et sote
Şimdilik bu kadar hava soğuk çay içiyorum artıl:-)

Akşam yememek olmaz canim bir çorba salata yoğurt gibi hafif şeyler ye.
Şuan sütlü kahve iciorm yannda mini lokmalik kekler var ya ondn 4 tane yedim aslnda akşama tabiki acikcam ama 1 hafta vücudum açlığa alissin istyrm böylece yediklerimin porsiyonlarini dahada kucultebilirim hala aciktgm an sinir krizleri geciriorm yemedgmde hafif bişeyler yesemde tatmin olmyrm o yüzden 1 hafta biraz başım ağrısın ve açlığa alışıym istyrm evet yanlış olablr ama denemeye değer :)

Back
X