• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Tuvalete gıdememen, kilo yapar sabah gordugun odur, bak ne guzel haplar bağırsaklarını duzene sokarsa, bir kaç güne giderdi o kilolar, kilo verme 10 kiloyu geçince artık sabır işi. 100 metre değil maraton gibi, biraz sabretmeyi öğrenceksin, bütün enerjini hemen tüketmiceksin.
artıda çıksan sineye çekip devam edeceksin, ne var ki bunda, sen bu kiloları bir ayda almadın, o yüzden bir ayda da veremezsin. bak kilon aşırı da değil, kilo vermeyi avantaja çevir, hayatını sağlıklı beslenme çerçevesine oturt.Daha 30 yaşındasın, bunun 40ı var 50si var 60 ı var, her kilo vermede kendini böyle heba edeceksen iyi işin var.
denicem kendimi toparlamayı, yapabilirim umarım yoksa bu gidişle hedefimden giderek uzaklaşıcam :(

Kızlar dün akşam bulgur pilavı, etli taze yeşil fasulye 1 bardak ayran

Sabah kahvaltım 8.3o 1 bardak süt bi lokma muz yiyip yattım hala hastayım.
13.30 da 2 dilim k. Ekmk
KK peynir ,4 zeytin, 1 salatalık, ince bi dilim salam. 2 çilek, 1 bardak çay

13.30 da 2 dilim k. Ekmk
Geçmiş olsun Cnm

kızlar ben sanırım diyete devam edemicem. hiç kaçamak yapmadığım halde 2 haftaya yakındır kilo veremedim diye demoralize oldum ve diyeti bozdum. dün gece 1 paket N**** (Siyahi) ve çekirdek yedim. az önce de 1.5 tabak salçalı ve yağlı makarna yedim. zaten hayatımda hiç iki ay diyet yapmamıştım, 4 gün sonra iki ay olacaktı ama iki aya tamamlayamadım bile :) iradem çok zayıf ve çok çabuk demoralize oluyorum. zaten hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım, hep 50li rakamlardaydım ve dış görünüşüme de inanılmaz düşkün bir insandım, kendimi çok beğenirdim ama artık hiç beğenmiyorum, yüz güzelliği bir işe yaramıyo kilo olunca, istediğim gibi giyinemiyorum, makyaj yapasım gelmiyo, her hafta alışverişe çıkan bir insanken şimdi hiçbir şey almıyorum kendime. eski halime dönerim diye inanmıştım kendime aslında ve bayramda çeşmeye gittiğimde eski kiloma düşmesem de en azından 57-58 olurum diye umut etmiştim ama olmuyor, yapamıyorum :KK43: hayatımda kendim kadar istikrarsız bir insan tanımadım, alt tarafı 3-4 ay bir şey yemeyip, spor yapıp eski halime dönecektim ama beceremedim :KK43:
Hemen pes etmesen. Tamam kaçamaklar olduysa ki insanız telafi edersin. Spora biraz ağırlık verirsin. 10 dk fazla yaparsın. Ben de bugün gidemedim spora içim hiç rahat değil. Önceden ne güzel yiyip yiyip yatıyormuşum hareket de yok. Şimdi vicdanım sızlıyor ;)

denicem kendimi toparlamayı, yapabilirim umarım yoksa bu gidişle hedefimden giderek uzaklaşıcam :KK43:
Sakın bırakmayı düşünme canım
İnan bana vazgeçmiş olmak sana kendini daha kötü hissettirecek
Bak,herkes aynı şeyi söylüyor,arada oluyor bu his , yorgunluk
Bu iş sabır işi ve bence hatamız şu ki bu işi sadece kilo verene kadar diye görüyoruz. Asıl hedefimiz hayat tarzımızı değiştirmek,bu kilolara gelene kadar yaptığımız hataları hayatımızdan çıkarmak
Sen gönlünü ferah tut, bi de bende bu hafta veremesem tahlil yaptıracaktım. Bi düşünebilirsin

13.30 da 2 dilim k. Ekmk
Çooook geçmiş olsun canım

denicem kendimi toparlamayı, yapabilirim umarım yoksa bu gidişle hedefimden giderek uzaklaşıcam :KK43:
Kesssssinlikleeeeee!
Arada kafayı dağıtmak lazım,ben ne zaman kilo vermeyi takıntı ve strese dönüştürsem iştahım açılıyo :KK72:
Sabır canım,az daha gayret
Bu hafta yemeği saat 5-6 gibi bitirmeye çalışıyorum,ayrıca leslie 5 mile çıktı,yeşil çay 3 fincan,gece yoğurt kürü yapıp yiyorum, anca beden cevap verdi.
Sende iyi düşün,arada kaçamağın var mı, sporun yeterli mi, ne kadar etkin spor yapıyosun ? Alternatif olarak neler yapabilirsin falan filan

''Şimdi Hıdırellez için dilek dilerken, kilo verme olayını nasıl çizicez..? Göbek çizip üstüne çarpı mı atıcaz..? Nasıl olcak o...?''
1f603.png
:D.
1f624.png
1f624.png

Kesssssinlikleeeeee!
Arada kafayı dağıtmak lazım,ben ne zaman kilo vermeyi takıntı ve strese dönüştürsem iştahım açılıyo :KK72:
Sabır canım,az daha gayret
Bu hafta yemeği saat 5-6 gibi bitirmeye çalışıyorum,ayrıca leslie 5 mile çıktı,yeşil çay 3 fincan,gece yoğurt kürü yapıp yiyorum, anca beden cevap verdi.
Sende iyi düşün,arada kaçamağın var mı, sporun yeterli mi, ne kadar etkin spor yapıyosun ? Alternatif olarak neler yapabilirsin falan filan
yemeği erken bitirince ben de eksi görüyordum ama son zamanlarda onu da göremeyince iyice delirdim :) yarın protein günü yapıcam ve sabah tartılmıcam moralim daha çok bozulmasın diye. pazar günü ne çıkıcak bakalım. bugün yediklerimle toplamda 2 kilo artı olmuş oldum ama en azından yarısını hemen veririm bir iki gün sırf protein alırsam. geriye kalan 1 kilo için de zararın neresinden dönsem kar diyip devam edicem.

Ben spordan önce muz ve süt yiyecektim ama maalesef kabizim muz yemek istemedim,menemen yaptım bol acili ekmeksiz yedi birazdan koşmaya cikcam. Kakaocum kilo vermenin en iyi yolu kardiyodur, belki vücudun diyete alıştı biliyorum spor senin için zor ama hiit tarzı bı yürüyüşle bile metabolizma hızın artacak yürüyüşten sonra oturduğun yerden bile kalori yakacaksin.hem üzülme ben de artidayim. 1 ileri 2 geri bıktım aslına bakarsan ama bırakmayı dusunmuorum.vucudumuza patron kim göstermeliyiz dimi

Ben spordan önce muz ve süt yiyecektim ama maalesef kabizim muz yemek istemedim,menemen yaptım bol acili ekmeksiz yedi birazdan koşmaya cikcam. Kakaocum kilo vermenin en iyi yolu kardiyodur, belki vücudun diyete alıştı biliyorum spor senin için zor ama hiit tarzı bı yürüyüşle bile metabolizma hızın artacak yürüyüşten sonra oturduğun yerden bile kalori yakacaksin.hem üzülme ben de artidayim. 1 ileri 2 geri bıktım aslına bakarsan ama bırakmayı dusunmuorum.vucudumuza patron kim göstermeliyiz dimi
ben de yürüyüşe çıkıcam ama çok şiştim şu an yediklerimden dolayı, biraz hazmedip öyle yürücem, mideme kramp giriyor bu şekilde çıkınca. 1 saat yürümeye çalışıcam, en kötü ihtimalle 45 dk. yürürüm.
ne kadar süre koşuyorsun ve yürüyorsun? ben hiç spor yapmadığım için çok hamım. son yürüyüşe çıkışımda hafif tempo koştum ama 1 kilometreyi tamamlayamadım. belki 10 dakika yürüyüş, 30 saniye koşu olarak başlayabilirim. sence nasıl yapsam

Kizlar 45 dk yuruyus yaptik geldik:)

Sabah uyandigimda bir tane elma

Kahvalti:10.30 iki kasik lor iki kasik cokelek(icine roka,3 ceviz,corekotu) 1 has yum,7 yesil zeytin ve yesil cay.

Ara bir avuc leblebi ve bir bardak sut.

Aksam.18.30 iki kase lahana corbasi.

2.5 litre su ve 45 dk yuruyus.

Selam
Ben bugün kahvaltı yapamadım vakit bulup. Kalkar kalkmaz yarım lt ılık su içtim geri yattım. Çok uykusuzdum,öğlene de yağsız yoğurtlu makarna yedim sadece.
İkinci fincan yeşil çayımı içiyorum şimdi
Tatlim carsambadan sonra karbon yemiyorduk tarti oncesi olmamis makarna:(

Kabızlık için marmelat Dilara koçaktan,1 kuru incir,2 kuru kayısı,2 kuru erik 1 buçuk su bardaginda kaynatılır.sonra robottan geçirilir uzerine 1 er yk öğütülmüş keten tohumu ve zeytinyağı eklenir.3 e bölüp sabahları ılık suyla içilir.
Super tarif kuzum cok sagol.

Benim bugün tartı günüm olunca karıştı,olmazsa beni takip eden koçumla görüşeyim,uygun görürse gününü değişeyim,pazara alayım. Tatrılınca bugün karıştı

ben de yürüyüşe çıkıcam ama çok şiştim şu an yediklerimden dolayı, biraz hazmedip öyle yürücem, mideme kramp giriyor bu şekilde çıkınca. 1 saat yürümeye çalışıcam, en kötü ihtimalle 45 dk. yürürüm.
ne kadar süre koşuyorsun ve yürüyorsun? ben hiç spor yapmadığım için çok hamım. son yürüyüşe çıkışımda hafif tempo koştum ama 1 kilometreyi tamamlayamadım. belki 10 dakika yürüyüş, 30 saniye koşu olarak başlayabilirim. sence nasıl yapsam
Canım hiit yani high intensity interval traning yapıyorum ben soleki bı hızlı bı yavaş arastirabilirsin.bence yürüyerek basla 4 dk normal hızda yürü sonra 1 yada 2 dakka hızlı yürü nefes nefese kal bunu 6 set yapabilirsin.ben bunu koşu olarak yapıyorum 4 dk normal koşu 1 dk spin seklinde.cok daha faydalı olduğu söyleniyor.

Back
X