- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
Etmez miyim insallah :) Allah razı olsun cnm.INŞALLAH bebegin mucizen seninledir canim bizi de kesinlesince haberdar edersin❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmez miyim insallah :) Allah razı olsun cnm.INŞALLAH bebegin mucizen seninledir canim bizi de kesinlesince haberdar edersin❤
dogum gunumde evlilik teklifi geliyor muhtemelen kizlar cunku surekli dogum gunun cok ozel olacak falan diyor :) birkac gunlugune yurtdisina kacicaz dogum gunumde, bakalim neler olacak :)İnşallah canımCnm bi sıkıntım yok Allaha şükür. Bebek istiyorum sadece ama birdahaki ay tedaviye baslicaz diye çok takmadım kafama bu ay. Bakalım biraz sabır ne çıkacak. Dua istiyorum sizden inşallah hayırlısı ile bebegim geliyodur.
Saol Cnm hayır yok kedi tirmigi da yapiomus ondan sordum sanırsam :))Canım inşallah bişey çıkmaz. Geçmiş olsun. Yokluğun belliydi. Bu arada kedin var mıydı?
Canim bak biraz aksiyon seviyorum dedin koku kitabida cok guzeldi,korluk kitabida degisik ve guzel kitaplar bunlari bulabilirsen oku mutlaka
Onu seda(_masalim)okumus canim ben degil,aynen agir duygusal diye duydum ama okumadim.Bence psikolog sürecinde uçurtma avcısıni okuma. çok güzel bir kitap ama psikolojik olarak çok yıpratıyor canım
Canim tabiki de cok guzel vermissin,5 kilo az mi? Hadi simdi ikk hedef 85 in altina dusmek sonra geksin yetmislerEvet kuzum esimde diyo sen zayfladin mii cok vermedim 5 kilo gitti ama şükür dimi kuzum alabilirdimde en azindan 5kilo gitti bakalim neler olcak ❤
Tesekkur ederim canim,sen de ineceksin bu kiloya yeterki bizi birakma ve kendini salma,sana inancimiz tamKuzu hayal ettigim kilodasin mukemel gidiyorsun 1.3 harika bi sonuc![]()
Agzindan bal damliyor kuzucanim ❤Canım benim zor zamanlar geçirmişşin. Onların etkisi tabi ki bu.
Hele bir de şimdi olmayanlar bol gelmeye başlayıp yeni kıyafetler aldımi ooo . havandan geçilmez![]()
AMiN cumlemizden kuzum ❤Etmez miyim insallah :) Allah razı olsun cnm.
Ayy cok heyecanlıii ya temmuzmuydu dogum gunun kuzum ?Kahvaltida biraz kendimi kaybettim :) 1.5-2 simit yemisimdir kucuk parcalara kesilmisti tam olarak ne kadar yedim bilmiyorum ama 8-10 parca yemisimdir. Labne, 7-8 parca taze kasar, domates, salatalik, 1/2 haslanmis yumurta ve zero. Yazinca cok yedigimi daha iyi anladim :) ama sucuk salcali sosis pacanga ve nutellali wafflelara dokunmadim neyse ki :) yarim saat once eve geldigimde de cok az haslanmis tavuk yedim, acikmamistim aslinda ama erkek arkadasimin kopeklerine tavuklu pilav yaparken attim agzima.
Anne olmadan anneler gunu hediyesi aldim bugun. Erkek arkadasim benim kopegim ve kendi kopekleri adina hediye almis bana, sen onlarin annesisin diyo manyak :)) bu arada spor salonuna yazilma konusunu da cozduk. Benim eve yakin olan spor salonuna tek basima yazilmami istemiyordu ama cocuk istiyor benden, ben de en az 53-54 olmadan asla hamile kalmam dedim o da tamam o zaman nereye istiyorsan yazil dedi
dogum gunumde evlilik teklifi geliyor muhtemelen kizlar cunku surekli dogum gunun cok ozel olacak falan diyor :) birkac gunlugune yurtdisina kacicaz dogum gunumde, bakalim neler olacak :)
Ben burda kitapcidan aliyorum kuzum qlicam mutlaka dediklerini kitabim bitmrk uzere belki nette ucuzsa ordanda alabilurimCanim bak biraz aksiyon seviyorum dedin koku kitabida cok guzeldi,korluk kitabida degisik ve guzel kitaplar bunlari bulabilirsen oku mutlaka
Ben netten genelde aliyorim idefix sitesinden.
Masalimmm ya iNŞALLAH cok sagol ❤ 78 falam görsem yolu yarilamis olcam 65 icinCanim tabiki de cok guzel vermissin,5 kilo az mi? Hadi simdi ikk hedef 85 in altina dusmek sonra geksin yetmisler
Kuzum güveninizi bosa cikarmicam kaptanTesekkur ederim canim,sen de ineceksin bu kiloya yeterki bizi birakma ve kendini salma,sana inancimiz tam
Simit miktarini azicik kacirmissin ama aksam toparlamissin,hem bugun bir ciz hakkimiz da oluversin bir sey olmaz:)Kahvaltida biraz kendimi kaybettim :) 1.5-2 simit yemisimdir kucuk parcalara kesilmisti tam olarak ne kadar yedim bilmiyorum ama 8-10 parca yemisimdir. Labne, 7-8 parca taze kasar, domates, salatalik, 1/2 haslanmis yumurta ve zero. Yazinca cok yedigimi daha iyi anladim :) ama sucuk salcali sosis pacanga ve nutellali wafflelara dokunmadim neyse ki :) yarim saat once eve geldigimde de cok az haslanmis tavuk yedim, acikmamistim aslinda ama erkek arkadasimin kopeklerine tavuklu pilav yaparken attim agzima.
Anne olmadan anneler gunu hediyesi aldim bugun. Erkek arkadasim benim kopegim ve kendi kopekleri adina hediye almis bana, sen onlarin annesisin diyo manyak :)) bu arada spor salonuna yazilma konusunu da cozduk. Benim eve yakin olan spor salonuna tek basima yazilmami istemiyordu ama cocuk istiyor benden, ben de en az 53-54 olmadan asla hamile kalmam dedim o da tamam o zaman nereye istiyorsan yazil dedi
dogum gunumde evlilik teklifi geliyor muhtemelen kizlar cunku surekli dogum gunun cok ozel olacak falan diyor :) birkac gunlugune yurtdisina kacicaz dogum gunumde, bakalim neler olacak :)
Kitapcida nekadara aliyorsun bilmiyorum ama dedigim site de kitaplar gayet uygun,bence bak incele.Ben burda kitapcidan aliyorum kuzum qlicam mutlaka dediklerini kitabim bitmrk uzere belki nette ucuzsa ordanda alabilurim![]()