• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kahvaltida biraz kendimi kaybettim :) 1.5-2 simit yemisimdir kucuk parcalara kesilmisti tam olarak ne kadar yedim bilmiyorum ama 8-10 parca yemisimdir. Labne, 7-8 parca taze kasar, domates, salatalik, 1/2 haslanmis yumurta ve zero. Yazinca cok yedigimi daha iyi anladim :) ama sucuk salcali sosis pacanga ve nutellali wafflelara dokunmadim neyse ki :) yarim saat once eve geldigimde de cok az haslanmis tavuk yedim, acikmamistim aslinda ama erkek arkadasimin kopeklerine tavuklu pilav yaparken attim agzima.
Anne olmadan anneler gunu hediyesi aldim bugun :KK48:. Erkek arkadasim benim kopegim ve kendi kopekleri adina hediye almis bana, sen onlarin annesisin diyo manyak :)) bu arada spor salonuna yazilma konusunu da cozduk. Benim eve yakin olan spor salonuna tek basima yazilmami istemiyordu ama cocuk istiyor benden, ben de en az 53-54 olmadan asla hamile kalmam dedim o da tamam o zaman nereye istiyorsan yazil dedi :halay: dogum gunumde evlilik teklifi geliyor muhtemelen kizlar cunku surekli dogum gunun cok ozel olacak falan diyor :) birkac gunlugune yurtdisina kacicaz dogum gunumde, bakalim neler olacak :)

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bence de bişey yok moralim düzeldi baya yarın emin olcaz inşallah,varsada hakkımızda hayırlısı olsun napalim ::))

Kahvaltida biraz kendimi kaybettim :) 1.5-2 simit yemisimdir kucuk parcalara kesilmisti tam olarak ne kadar yedim bilmiyorum ama 8-10 parca yemisimdir. Labne, 7-8 parca taze kasar, domates, salatalik, 1/2 haslanmis yumurta ve zero. Yazinca cok yedigimi daha iyi anladim :) ama sucuk salcali sosis pacanga ve nutellali wafflelara dokunmadim neyse ki :) yarim saat once eve geldigimde de cok az haslanmis tavuk yedim, acikmamistim aslinda ama erkek arkadasimin kopeklerine tavuklu pilav yaparken attim agzima.
Anne olmadan anneler gunu hediyesi aldim bugun :KK48:. Erkek arkadasim benim kopegim ve kendi kopekleri adina hediye almis bana, sen onlarin annesisin diyo manyak :)) bu arada spor salonuna yazilma konusunu da cozduk. Benim eve yakin olan spor salonuna tek basima yazilmami istemiyordu ama cocuk istiyor benden, ben de en az 53-54 olmadan asla hamile kalmam dedim o da tamam o zaman nereye istiyorsan yazil dedi :halay: dogum gunumde evlilik teklifi geliyor muhtemelen kizlar cunku surekli dogum gunun cok ozel olacak falan diyor :) birkac gunlugune yurtdisina kacicaz dogum gunumde, bakalim neler olacak :)
Ayy cok heyecanlıii ya temmuzmuydu dogum gunun kuzum ?

Canim bak biraz aksiyon seviyorum dedin koku kitabida cok guzeldi,korluk kitabida degisik ve guzel kitaplar bunlari bulabilirsen oku mutlaka

Ben netten genelde aliyorim idefix sitesinden.
Ben burda kitapcidan aliyorum kuzum qlicam mutlaka dediklerini kitabim bitmrk uzere belki nette ucuzsa ordanda alabilurim ;)

Cekilinnnn spor canavarı geliyorrr:KK55:
Screenshot_20170514-193644.webp

2 saat tempolu yürüyüş yapilmis bulunmaktadir:KK71:

Simit miktarini azicik kacirmissin ama aksam toparlamissin,hem bugun bir ciz hakkimiz da oluversin bir sey olmaz:)

Ikinizde kopek beslemeyi seviyorsunuz galiba esler arasinda cok onemli bir konu bu.
Valla masaah diyelim eniste adayi cok duusnceli geldi bana,bencede sana guzel bir evlilik teklifi gelecek gibi:)) ayy cok heyecanli:))

Menum

Sabah 6da uyanınca havuc canim istedi onu yedim süt ictim uyudum uyandim

Sabah 10.00

Kendime tambugday yulaf kepegi kariisk pizza yaptim 2 dilim yemisimdir ( uzerine domates peynir ev yapimi sucuk koydum(kasar yagli diye koymadim peynirle idare ettim ;))
Koca bi bardak ayran ictim

Disardaydim kizlar öğlen evde yaptigim yulaf kepeginden krakerimle ayran ictim❤

Akşam 18.00
Tavuk mantar sote
1 kase cacik
Yulaf kepekcim

Spiir 2 saat tempolu yürüyüş

Su 2.5 litre

Back
X