- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ama sadece 200 gramkakaovanilya canim eksiye dustun mu?
Olsun canim gayet iyi pazara kadar daha guzel dusersin insallah.Evet canim ama sadece 200 gramsen dustun mu
Insallah dusmussundur, uzun bi duraklama oldu seninki, birden gider gibi geliyo bana, insallah oyle olurOlsun canim gayet iyi pazara kadar daha guzel dusersin insallah.
Canim tartilmadim ben ama sanki sislik var emin degilim eksiye dusup dusmedigimin.
Insallah canim,yillardir 60-65 araliginda oldugum icin kilollar cok inatci galiba ayy pissss yaglarim erisinler artikInsallah dusmussundur, uzun bi duraklama oldu seninki, birden gider gibi geliyo bana, insallah oyle olur
O zaman canım evde yavaştan spor yapmaya başla benceCanim valla ne sorun var bilmiyorumama artik skiliyorum ya modum dusuyor neden veremiyorum
![]()
O zaman canım evde yavaştan spor yapmaya başla benceCanim valla ne sorun var bilmiyorumama artik skiliyorum ya modum dusuyor neden veremiyorum
![]()
Valla canim yuruyus disinda evde spor yapmayi sevmiyorum,gecen sene leslie yapmaktan gina gelmistiO zaman canım evde yavaştan spor yapmaya başla bence
O nasil oluyor bakayim bi:)Bende senin gibi bıkmıştım canım ama bu sene 5k 3 Mile keşfettim sıkılmıyorum onu yaparkenmasal3487
Tatlim leblebi diyeti bozmazki tabi tuzlu degilse,hic merak etme.Bugun alisveristeydim sabahtan bu saate kadar, diyet biraz bozuldu, en son yarim paket beyaz leblebi yedim 1 saat once falan, yarin 400-500 gr arti cikicam kesininanilmaz bunalmisim diyetten onu anladim.
Ben de oyle dusunuyodum canim ama bir avucla kalamadim yarim paket yedim bir de tartildim 1 kg fazla ciktim, sabaha kadar 500grami gitse yine arti cikarim cunku gun icinde hic 1 kg fazla cikmiyorum ben, max 500-600gram fazla cikiyorum tok karnina. Bakalim tarti gunu ne olacak :) sen eksi gorursun insallahTatlim leblebi diyeti bozmazki tabi tuzlu degilse,hic merak etme.
Valla benim bazen gun icinde +2 bile oldugu oluyor ama sabaha hepsi gidiyor,sanirim cok su ictigim icin o kadar fark ediyor.Simdi sen +1 sen bence sabaha kadar gider gibi ama sende nasil olur bilemedim insallah arti olmazsinBen de oyle dusunuyodum canim ama bir avucla kalamadim yarim paket yedim bir de tartildim 1 kg fazla ciktim, sabaha kadar 500grami gitse yine arti cikarim cunku gun icinde hic 1 kg fazla cikmiyorum ben, max 500-600gram fazla cikiyorum tok karnina. Bakalim tarti gunu ne olacak :) sen eksi gorursun insallah

Canim aksam +1 degil miydin kiz nasil oldu sabaha kadar daha cok arti olmus,valla leblebilerin ustune cok su ictiysen dedigin gibi siskinlik olmus olabilir hemen moralini bozma.Gunaydin kizlar tartida sok oldum 61.8 ciktim, +1.1 yaniama bu kadar arti cikacak kadar bozmadim diyeti, yarim paket leblebi uzerine 1.5 litre su ictim eve gelince cunku gun icinde hic icememistim, leblebiler sisti midemde diye dusunuyorum cunku karnim asiri sis su an. Yarin erkek arkadasim geliyo, sisligim bir an once iner insallah
![]()
Ben de anlamadim ne bicim bir bunyem var ya uykuda kilo almisim :)) birkac hafta hic kacamak yapmasam duzene giricem ama bu hafta zor gibi, tatile gidiyorum cunkuCanim aksam +1 degil miydin kiz nasil oldu sabaha kadar daha cok arti olmus,valla leblebilerin ustune cok su ictiysen dedigin gibi siskinlik olmus olabilir hemen moralini bozma.
Valla al benden de o kadar canimBen de anlamadim ne bicim bir bunyem var ya uykuda kilo almisim :)) birkac hafta hic kacamak yapmasam duzene giricem ama bu hafta zor gibi, tatile gidiyorum cunku![]()