• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

öğlen
nescafe 2 si bir arada
akşam
mercimek çorbası,tavuk sote,ayran ve bir hurma
su 3 lt tamamlanacak
bugün spor yok tatil yapıcam :KK66:

kızlar emek emek çilek vişne reçeli yaptım ama yiyemiyorum. yiyebilmem için biran önce bu kilolardan kurtulmam gerekiyor
kurban bayramı benim için iyi bir motive büyük ihtimal bayrama kadar ne verirsem onla kalırım ondan sonra korumaya alırım en kötü 53 olurum inşallah

kızlar emek emek çilek vişne reçeli yaptım ama yiyemiyorum. yiyebilmem için biran önce bu kilolardan kurtulmam gerekiyor
kurban bayramı benim için iyi bir motive büyük ihtimal bayrama kadar ne verirsem onla kalırım ondan sonra korumaya alırım en kötü 53 olurum inşallah
Eline saglik canim,ben recel sevmedigim icin yapmadim kayinvalidem verir esim seviyor.

Zaten 53 olursan gayet guzel gorunursun bence korumaya gecersin.

Eline saglik canim,ben recel sevmedigim icin yapmadim kayinvalidem verir esim seviyor.

Zaten 53 olursan gayet guzel gorunursun bence korumaya gecersin.
ay canım bir hafta oldu veremiyorum ne olacak böyle bilmiyorum bizim yine memlekete erken gitme durumları var ama ben bir kilo bile veremedim

sabah
bir haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,ceviz ve nescafe 2 si bir arada

öğlen
ufak salkım üzüm,bir salatalık,bir domates

akşam
bamya yemeği,mercimek çorbası,göbek salata ve şalgam suyu

ay canım bir hafta oldu veremiyorum ne olacak böyle bilmiyorum bizim yine memlekete erken gitme durumları var ama ben bir kilo bile veremedim
Canim spor yaptigin halde mi veremedin:( bir haftalik duraksama normaldir bence stres yapma hemen,bu arada ben de yarin tekrar basliyorum insallah.
10 gun sonra ben de memlekete gidicem orda daha iyi oluyor cunku gunluk yuruyus spor yapabiliyorum ama burdabir sey yapamiyorum

Canim spor yaptigin halde mi veremedin:KK43: bir haftalik duraksama normaldir bence stres yapma hemen,bu arada ben de yarin tekrar basliyorum insallah.
10 gun sonra ben de memlekete gidicem orda daha iyi oluyor cunku gunluk yuruyus spor yapabiliyorum ama burdabir sey yapamiyorum
ilk gün bile canım 600 gr gittiydi ama çiğ köfteyi yediğimden beri gitmiyor bakalım daha sıkı tutucam

sabah
peynirli acılı omlet,zeytin,6 ceviz,3 gün kurusu,söğüş salata ve nescafe 2si bir arada

akşam
bamya yemeği,fırında türlü yemeği,çoban salata ve yoğurtlu semizotu

ara
10 badem ve bir çay bardağı süt

su 3 lt

spor 5 mile leslie

Ben bugun tekrardan basladim ama kac kilo oldugumu bilmiyorum moralim bozulmasin diye tartilmadim:( ama en son 66 falandim.

Sabah bir patatesli pogaca(minikti ekmek yerine yedim) bir kasik lor,4 zeytin semizotu ve yesil cay.

Back
X