- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Canim hicte kotu degil,seksenleri gordunya hizlica verirsin insallahÖylede canim işte benim kilomda biri daha iyi verebilirdi ama haftaya daha siki tutcam hirs yaptim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hicte kotu degil,seksenleri gordunya hizlica verirsin insallahÖylede canim işte benim kilomda biri daha iyi verebilirdi ama haftaya daha siki tutcam hirs yaptim.
Teşekkür ederim CanımHarikasin tatlim,tebrikler:)
Ben de anneme geldim onun evi daha yakin diye, yuruyerek gidelim dedim ama pek orali olmadi :))Kizlar referendum icin oy kullanmaya yuruyerek gittik bir bucuk saat yurudum:)
sağol bebeğimOhh masallah kuzum afiyet bal seker olsun:)
yarışalım canım bence iyi olurBu hafta esli yarisalim mi?
Evet Cnm haklısın daha gaza getirici hemDiger hafta yuzde hesapliycam daha net olur,mesela kilosu az birinin verdigi bir kiloyla kilosu cok biriinin verdigu bir kilo ayni degil yuzdelerde farkli cikar zaten.
Güzelmiş Cnm yakışır herseyleEki Görüntüle 1983048
Kizlar sizce bu saat guzel mi?netten istetmeyi dusunuyorum ama emin olamadim
bana uyar canımkakaovanilya ben ve
Suveybe13 kilolarimiz cok yakin siz ikiniz yarisin ben de L LoReLaiii yarisayim size de uyarsa tabi.
_Masalim_ da
gevherbanu yarissin.
Sagol canim ben de en cok onu begenmistim:)ilk paylaştığın canım gayet güzel ben beğendim