• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Cnm bişey yediğin zaman hemen buraya yaz en azından birimiz görür motive ederiz,ve yine bu forumlarda okuduğum güzel bı motivasyon vardı bende işe yaradi.ornegin telefonun yere düştü naparsin hemen alıp bı tarafına bişey oldumu die bakarsın dimi üstüne çıkıp tepinmezsin zaten düştü die.diyette kaçamak da böyle bişey.bunun bugünü yarını yok totalde vücuduna çöp aliosun.aynen böyle yararlı olmayan,fazla olan herşey cöptür.kendine ben kendimi çöple beslemicem de.tamamen beyninde bitecek bu iş.iradesizim de deme sakın bı şeyi çok söylersen olur aksine ben iradeliyim de kendine.bunlari bugün yoldan çıkan kişi söylüyor.hepimiz insanız ben de bı daha yapmicam hedefime kadar
Doğru söze ne denir:KK9::KK9:

Git Cnm SGK dan da kontrol et bazen fazla para alabiliolar.diger mesajın için de saol o senin guzelligin
Kuzum benim kayiplarim hep özelde oldu kuzum oyuzden dedim devlet mi iyi diye ama yok degilmjs zaten guzel bi doktor buldum kuzum özelde biraz toparlaniyim oraya gidicem film icin INŞALLAH öncelikle zayflamayi kafaya koydum basaricam kuzummmm ekmeklerimi yaptım oh mis yarina rahatim ❤ nedemek kuzum benim gerçekler bunlar ;)

Kuzum benim kayiplarim hep özelde oldu kuzum oyuzden dedim devlet mi iyi diye ama yok degilmjs zaten guzel bi doktor buldum kuzum özelde biraz toparlaniyim oraya gidicem film icin INŞALLAH öncelikle zayflamayi kafaya koydum basaricam kuzummmm ekmeklerimi yaptım oh mis yarina rahatim ❤ nedemek kuzum benim gerçekler bunlar :KK66:
Wayy ekmek mı yapiosun, ben de yapmak istiyorum ama firinim yok :))) peynir yapanlar, ekmek yapanlar tam yerine dusmusum :)

Wayy ekmek mı yapiosun, ben de yapmak istiyorum ama firinim yok :))) peynir yapanlar, ekmek yapanlar tam yerine dusmusum :)
Kuzum herseyim ev yapimi (sucuk,yoğurt peynir,ekmek, tavuk doner bile yaptim kendime :rapci:) ekmegimi yulaf kepegi ve tam bugdaydan yapıyorum cok tok tutuyor zaten 2 yemek kasigi hakkim var kuzum ona gore dilimliyorum ;)

FB_IMG_1492399521369.webp

Ogleden sonra dersim yok,hava da yagmurlu ve kapkara bulutlar var,uyusammi film mi izlesem acaba:işsiz:

Back
X